agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni8Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-07-2011, 09:51   #1
Ağaç Dostu

sibel774's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2010
Galeri: 1
Öncelikle bu hafta sonunu bizler için ayıran, Ege'nin hastalığına rağmen bizlere güler yüzleriyle ev sahipliği yapan sevgili tturut ve eşi nilgün'e çok teşekkür ederim. Nilgün'ün tatlısının tarifini bekliyoruz. Özellkle üstündeki böğürtlenli sos çok güzeldi. Kahvaltı 5 yıldızlı otellerin kahvaltısından daha iyiydi.
ağaçlar.net toplantısına ilk defa katılmama rağmen, herbirinizi uzun zamandır tanır gibi rahat, mutlu, eylenceli, huzurlu ve bilgilendiğim bir haftasonu geçirdim. Herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
C.tesi akşamındaki pijama partisini hiç unutmıyacağım. Güler ablanın hayatından kesitler alarak anlattığı yaşanmış hikayeleri (özellikle bahçede çalıştıktan sonra eve girerken neler yaptığını uygulamalı olarak anlatması). Nevsune ve feriha'nın cemo'nun bana getirmiş olduğu sukulentimi parçalama teorileri. Sabah 4 'e kadar süren kahkaha ve sohbet muhteşemdi. Sanırım oteldekiler bizim fazla gürültü yapacağımızı tahmin ettiklerinden, bize en son blogtan oda verdiler. Bizim gürültmüzü bastıran tek şey 20 dakikada bir oda camının 25 metre ötesinden geçen tren sesiydi.
Dönüş yolculuğunda Güler abla beni otobüse binmem için Sapanca'daki otobüs terminaline bırakacaktı. Sora sora termineli bulduk sağolsun beni bıraktılar ve onlarar yollarına devam ettiler. Bende biletimi almak için yer arıyorum, bir baktımki etrafta otobüs yok hepsi minibüs. Meğersem orası şehiriçi otobüs terminaliymiş . Ordakiler bana İzmit'e git ordan binersin dedi, bende birdaha yolu niye uzatayım diyerek Adapazarın'a gittim oradan Düzce arabasına bindim. Aslında bu karışıklık daha iyi oldu eve daha erken geldim. Şimdilik bu kadar.

sibel774 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025