![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
İşte bir insanın bittiği an. Hadi Mualla'yı anladıkta Adem'le Veli'yi nasıl karıştırırsın. Dediğim etkenleri göz önünde bulundurarak değerlendirin beni. Hakkımda kötü düşünmenizi istemem![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Wndrlnd, başına gelenler talihsizlik doğrusu. Keşke sana telefon numaramı verseymişim o gün. Bizim yakışıklılardan biri, seni bulunduğun yerden alırdı. Neyse şimdi kısa mesajdan iletiyorum. Bir gün uğrarsan çok sevinirim. Bizler doğayı seven, korumaya çalışan insanlar sayımız çok, ama bir araya gelebilenler ne yazık ki azız. Ağaçlar.net sayesinde bir araya geldiysek tanışmalıyız fırsat varken. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu arada sende fark etmişsin ve yazmışsın, biz büyük bir aile gibi davranmayı severiz... Ve bilirsin, büyük ailelerde, genellikle küçük bireyler (burada gruba yeni katılanlar olarak algılanabilir) ara sıra şakalara kurban gider... Benimki de o misal, sana biraz takıldım ... aman darılma... Bu arada dua et, mjgn abla linki Mukadder hanım'a vermesin... Bir iki sene önce çektiğim bir takım fotoğraflara kızıp, toplantı günü canıma okudu... (yani aradan geçen iki senede hiç bir şeyi unutmamıştı... ) ![]() Düzenleyen Chewbacca : 16-10-2006 saat 23:20 |
|
|
|
|
![]() |
|
|