Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi DarkYES
Eeeee, kaç kişi gelmiş oldu anlamadım ben. Kim ne yedi
Sonra fotoğraflar nerede?
|
Abi sen eskiden böyle değildin, Ramazan da çok mu? aç kaldın yahu...
Hamsi yedik... güveç yedik... benim adını mamalika diye bildiğim ama adı başka olan (peynirli, yağlı, sıcakve erimiş) bişi yedik... Köfte yedik... tatlı yedik... çay içtik...
Kimler bu saydıklarımın hangisini yedi diye sorarsan cevap vermek zor. Kısaca hepimiz ucundan acık da olsa hepsinden yedik...
Fotoğraf eklemeyi beceremediğim için hepsini, Mjgn ablaya gönderdim. O ilgilenecek fotolar ile...
Yıllarca kimi zaman kızarak, kimi zaman takdir ederek, şimdiler de ise üzülerek konuştuğum insanlardan biri (interaktif kablo çalışanlarından) olan ve dün'e kadar tanımadığım Uzaytek ile tanışmak ise ayrı bir keyif verdi...
Gelelim Wonderlands'a... Bizimle yemek yemek için nerelerden geleceğinizi bilemediğimiz için ve toplantı daveti ile ilgili yaygara kopardığınız için gelmemenize üzülmedik desek yalan olur.
Keşke nereden ve nasıl geleceğinizi birimize bildirseydiniz.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi wonderlans
hiç abartmıyorum ben ankaraya geldiğimde saat 22,00 ydi dımdızlak ortada kaldım malesef gecenin bi köründe ankara'da kız başıma. iftara gelemediğime mi yanayım.o saate kadar aç kaldığıma mı yoksa o saatte tek kaldığıma mı.
|
Bu arada gece 22:00 civarında arabalarının anahtarını kaybeden kız kardeşim ve eşini Ankara'dan topladım, haberimiz olsaydı sizide "dımdızlak ortada" bırakmaz gideceğiniz yere bırakırdık...