![]()  | 
	|
| 
	 | 
| 

| 
		#2 | ||
| 

Ağaç Dostu 

| 

Alıntı: 

Hamsi yedik... güveç yedik... benim adını mamalika diye bildiğim ama adı başka olan (peynirli, yağlı, sıcakve erimiş) bişi yedik... Köfte yedik... tatlı yedik... çay içtik... Kimler bu saydıklarımın hangisini yedi diye sorarsan cevap vermek zor. Kısaca hepimiz ucundan acık da olsa hepsinden yedik... Fotoğraf eklemeyi beceremediğim için hepsini, Mjgn ablaya gönderdim. O ilgilenecek fotolar ile... Yıllarca kimi zaman kızarak, kimi zaman takdir ederek, şimdiler de ise üzülerek konuştuğum insanlardan biri (interaktif kablo çalışanlarından) olan ve dün'e kadar tanımadığım Uzaytek ile tanışmak ise ayrı bir keyif verdi... Gelelim Wonderlands'a... Bizimle yemek yemek için nerelerden geleceğinizi bilemediğimiz için ve toplantı daveti ile ilgili yaygara kopardığınız için gelmemenize üzülmedik desek yalan olur. Keşke nereden ve nasıl geleceğinizi birimize bildirseydiniz. Alıntı: 

| 
||
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | |
| 

Beklemede.. 

Giriş Tarihi: 31-08-2006 

| 

Alıntı: 

kimseyi tanımıyorum ki size sadece buradan ulaşabilirdim    evet yaygara kopardım davet için doğru. okadar yoluda geldim boşa mı oldu olmadımı bilmiyorum.hala daha üzüntüm geçmedi.korkumda tabi.kalecik otobüslerinin nerde olduğunu bilen varsa korku sebebimide anlar.. tekrar herkesten özür dilerim.beni affedin lütfen.  | 
|
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | |
| 

Ağaç Dostu 

| 

Alıntı: 

Bir sonraki toplanntıya daha planlı hareket edilir, olur biter...  |