![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Benim için çok güzel birgündü. Tek tek isim yazmama gerek bence yok. Çok güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum. Aranızda olmaktan mutluyum. Buraya ben bir ağaç bakımını öğrenmek amacıyla googlede dolaşırken rastladım. İlk güler hanım ve bahçesi çıktı karşıma çok sevdim. Üye oldum. Bütün sayfaları tek tek dolaşmaya çalışıyorum yeni bilgiler öğreniyorum. Tekrar söylemeliyim hepinizi çok sevdim. Allah daha uzun yıllar bir araya gelmemizi nasip etsin. Güzel yüreğiniz, güler yüzünüz ve ışıl ışıl bakan dost canlısı gözlerinizle hepiniz varolun ve çok çok teşekkür ederim ki hiç yabancılık çekmedim aranızda, ben pek katılamıyorum yeni yeni aşıyorum bazı şeyleri. Oradada söylediğim gibi panik atak hastasıyım, ve inanın ki korkarak geldim ama aranızda unuttum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güler Hanım'ın da yazdığı gibi, sessiz sedasız otururken kalbinizin atışlarını dinlediğinizi bilseydim keşke. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili serkan_istanbul; O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler. ![]() Düzenleyen Orhan Özbilgiç : 10-01-2011 saat 19:12 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;739536]Sevgili serkan_istanbul; O kadar güzel, o kadar anlayışlı ve bir o kadarda, nerede nasıl davranacağını bilen son derece düzeyli dostlar arasındayız ki. Kimsenin, kimseyi çekiştirmediği, kıskanmadığı gibi bilakis olduğu gibi kabul ettiği, hatta hemen yardımına koştuğu dostlar.. Hastalıkları, kederleri unutturan dostlar. Değil mi? Sizin aktardığınız düşüncelerize ek, bunlarda naçizane benimkiler. [/QUOÇok haklısınız grubun içinde olduğum için çok mutluyum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Size katılıyorum hepinizi tanımaktan çok mutlu oldum inanın teşekkür ederim |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrıca sevgili ac/dc ye çok teşekkür ederim. Kahve ağacım için saksı değişimi zamanı gelmişti ama bir türlü güvenebileceğim bir toprak bulamamıştım. Toplantıda ilk kez gördüğüm sihirli toprak ile kahve ağacımın mutlu olacağından eminim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
sevgili Dudi umarım herşey güzel gelişir ve paylaşırız, sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
|
Ayrıca başta Limon ve Güler hanıma gösterdikleri yakınlık için teşekkür eder Sihirli Toprak ailesi olarak benzer oluşumlarınızın içinde süreklilik arzedeceğimizi belirtmek isterim. Sevgi ve Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
|
Bir sonraki toplantınıza yanarlı dönerli birşeyler hazırlarız))))))))))) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Sevgili serkan İstanbul, bizler de seni sevdik. Köşende sakin sakin oturunca pek rahatsız etmek de istemedik. Panik Atak hastası olduğunu sonradan toplantı sonunda söyleyince öğrendim, daha evvel bilseydim yanmıştın arkadaşım. Düşük çenemle seni yanlız bırakmazdım. ![]() Aramıza daha sık katıl, bizlere yaz, toplantılara gel. Beraberce her şeyin üstesinden geliriz. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepinize merhabalar.. Uzun bir süredir bir çok şeyden uzak kaldığım gibi sitemizden ve siz güzel insanlardan da ayrı kaldım. (Bir süredir hasta yatan kayınvalideme bakıyorum. Gece bakıp, gündüz uyuyorum. ) Bir kaç gündür ara sıra siteye bakabilme fırsatı buldum. Okunacak ne çok şey birikmiş.. Toplantı fotoğraflarınızı da görünce, bir merhaba diyeyim istedim. Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Toplantı nerede olur ise olsun yazılan yorumları en çokta fotoğrafları incelerim. Bazı arkadaşları nere de görsem tanıyacak durumdayım .Bir gün yolunuzu kesip selam verirsem şaşırmayın Ama gözümden kaçmadı ise bazı arkadaşlar karelere hiç yakalanmamışlar.Ben de katılamayan arkadaşlar gibi toplantıları kıskançlıkla takip etmekteyim.Yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha nicelerine.... |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar çok güzel + muhteşem bir toplantı olmuş. Aranızda olmayı fotoğraflara bakıp yazılanları okudukca daha bir kıskançlıkla istedim ama kısmet olmadı İnşallah bir daha ki toplantılarda aranızda olmak dileğiyle. Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
|
rica ederim Bettyycim umarım bir sonrakine katılıp sizlerle tanışma fırsatım olur sevgilerimle, |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
|
sizleri şimdilik resimlerinizden ve yorumlarıızdan tanımaya çalışıyorum))))) |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Her zaman bekleriz, aramızdaki sevgi bağını hissetmelisiniz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Yeni Üye
|
ilginize teşekküler orhan bey))))) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ac/dc, hani kahve içecektik ) Neyse, bir daha ki sefer artık.. Jestiniz için ben de teşekkür ediyorum. Başta bende var diye almadım. Sonra arttığını görünce bir paket toprak aldım. Ne yazık ki arabayla gelmediğimi unutmuşum![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
|
sevgili katmer güle güle kullan burnuma kahve kokusu hala geliyor))))) |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın OSMAN45, yazınız için teşekkürler. Bizim yaşımızda da bitkiye düşkün olan, ilgilenen insanlar az çok var, sadece burada değiller. Ama isterim bizim gibi siteye üye olup biraz da aktif olabilirler. ![]() Toprak için de ayrıca teşekkür ederim sayın ac/dc. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
|
rica ederim Betito güle güle kullanın, sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Arkadaşlar ne toplantı ama, sayfa sayfa yazılar, bol bol fotoğraflar, yani katılmasakta, bazıları gibi !! sütlü nuriyeden yemesekte, (yiyenlere afiyet olsun) inanın kendimizi dünkü toplantıda gibi hissettik bugün. (nasıl oluyorsa???) Demek ki Ağaçların yaprak fısıltısı, yaprak ışıltısı böyle birşey. Kalın sağlıcakla. |
|
|
|
![]() |
|
|