![]() |
|
|
|
#241 |
|
Ağaç Dostu
|
Hepinize merhabalar.. Uzun bir süredir bir çok şeyden uzak kaldığım gibi sitemizden ve siz güzel insanlardan da ayrı kaldım. (Bir süredir hasta yatan kayınvalideme bakıyorum. Gece bakıp, gündüz uyuyorum. ) Bir kaç gündür ara sıra siteye bakabilme fırsatı buldum. Okunacak ne çok şey birikmiş.. Toplantı fotoğraflarınızı da görünce, bir merhaba diyeyim istedim. Tüm dostlara kucak dolusu sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Toplantı nerede olur ise olsun yazılan yorumları en çokta fotoğrafları incelerim. Bazı arkadaşları nere de görsem tanıyacak durumdayım .Bir gün yolunuzu kesip selam verirsem şaşırmayın Ama gözümden kaçmadı ise bazı arkadaşlar karelere hiç yakalanmamışlar.Ben de katılamayan arkadaşlar gibi toplantıları kıskançlıkla takip etmekteyim.Yine çok güzel bir gün geçirmişsiniz daha nicelerine.... |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar çok güzel + muhteşem bir toplantı olmuş. Aranızda olmayı fotoğraflara bakıp yazılanları okudukca daha bir kıskançlıkla istedim ama kısmet olmadı İnşallah bir daha ki toplantılarda aranızda olmak dileğiyle. Sevgiyle... |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2010
|
merhaba
rica ederim sayın Kiraz, çorbadaki tuzum tat verdiyse ne mutlu bana. Amacım bitkiye aşık olanlarla elimdeki güzel birşeyi paylaşmaktı. teşekkürler |
|
|
|
|
|
#246 |
|
Yeni Üye
|
sevgili Dudi umarım herşey güzel gelişir ve paylaşırız, sevgilerimle |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Yeni Üye
|
Ayrıca başta Limon ve Güler hanıma gösterdikleri yakınlık için teşekkür eder Sihirli Toprak ailesi olarak benzer oluşumlarınızın içinde süreklilik arzedeceğimizi belirtmek isterim. Sevgi ve Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#248 |
|
Yeni Üye
|
Bir sonraki toplantınıza yanarlı dönerli birşeyler hazırlarız))))))))))) |
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Yeni Üye
|
rica ederim Bettyycim umarım bir sonrakine katılıp sizlerle tanışma fırsatım olur sevgilerimle, |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Yeni Üye
|
sizleri şimdilik resimlerinizden ve yorumlarıızdan tanımaya çalışıyorum))))) |
|
|
|
|
|
#252 |
|
Ağaç Dostu
|
Her zaman bekleriz, aramızdaki sevgi bağını hissetmelisiniz ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#254 |
|
Ağaç Dostu.
|
Sevgili ac/dc, hani kahve içecektik ) Neyse, bir daha ki sefer artık.. Jestiniz için ben de teşekkür ediyorum. Başta bende var diye almadım. Sonra arttığını görünce bir paket toprak aldım. Ne yazık ki arabayla gelmediğimi unutmuşum![]() |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Yeni Üye
|
ilginize teşekküler orhan bey))))) |
|
|
|
|
|
#257 |
|
Yeni Üye
|
sevgili katmer güle güle kullan burnuma kahve kokusu hala geliyor))))) |
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451] Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Cumhur Tonba;739451]''Sen yanımda ol. Yeter!'' |
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Sayın ac/dc gönderdiğiniz hediye topraklar için çok teşekkür ederim .Sihirli toprak broşürünüzü inceledim .Bundan sonra çok değer verdiğim çiçeklerim için yalnız sizin sihirli toprağınızı kullanacağım . |
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Ağaç Dostu
|
Şunlara inat, bana ikram edileni alıp, ağzıma götürürkende resmimi çektirip, şurada ağız şapırtımı hissettirmek vardı. ![]() Bundan sonraki ilk ikramda bu işi yapacağım valla.. ![]() |
|
|
|
|
|
#262 |
|
Yeni Üye
|
Sevgili Hatice rica ederim güle güle kullanın sonraki tercihinize saygı duyarım)) |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Ağaç Dostu
|
Tatlıyı yerken görmedim ama o ağızlara layık dut kurusu ve korogaki yediğiniz gördüm ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Eveeeet. Ben tatlıların şahını yedim. bir cevizli, iki sade artı bir çuval dut kurusu... Naaberrr! Cumhur Kaptaaaannn!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Ağaç Dostu.
|
En çok da ne yaptığımızı anlamaya çalışan gelip geçenlere güldüm ![]() Kafalarını cafenin kapısından uzatıp, tuhaf tuhaf bakıyorlardı ![]() Düzenleyen katmer : 10-01-2011 saat 15:45 Neden: Harf hatası |
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin payınız arttı. Keşke aramızda olsaymışsınız. Siz, sütlü nuriye ve biz güzel bir üçlü olurduk heralde. Tabi sonlara doğru sadece siz ve biz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |