![]() |
|
![]() |
#151 |
Moderatör
|
İsmail Seyrek, Suna, Hhatice Serkan İstanbul ankstel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Moderatör
|
Zarif ve güzel (Nuri Mürvet'in kızı) P1090251 (600 x 450).jpg hozat ve Ferda Ülkümen. P1090252 (600 x 450).jpg ankstel, OSMAN45 ve eşi. P1090253 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Moderatör
|
Günebakan ve güzel kızı. P1090254 (600 x 450).jpg Ferda Ülkümen ve selenn (çok sevdiğim ikili) P1090256 (600 x 450).jpg tturt.. (daima güler yüzlü, insanın içi açılıyor) P1090257 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Moderatör
|
Zafer İnandıklı ve Nuri Murvet Gurup. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı çok güzeldi, katılım da çoktu, tüm emek verenlere teşekkürler. Kalabalık olunca tanışma-konuşma da kısıtlı oluyor. Toplantı sırasında Sevgili Günebakan'a ve Sevgili Tturt'un eşine-oğluna merhaba demek istemiştim ama kaçırmışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Güler abla şu telefonunu masanın üzerine tohumların yanına koysaydın keşke bende size süpriz yapayım demiştim ama açan olmayınca hevesim kursağımda kaldı. Eşim, hemen Güler Abla trafik polisine filan yakalanmıştır deyip güldü Çok güzel bir toplantı olmuş aranızda oalbilmeyi isterdim. Emeği geçen herkese teşekkürler özellikle o güzel kareleri bizlere sunan arkadaşlarıma |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
olsun birisi açardı bende tanımasamda o kişinin sesini duyardım değil mi? O sihirli topraklar nasıl bişey acaba? (şu an o masaların üzerindekilerin hepsini çok merak etmiyorum sanmayın) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Çok güzel bir buluşma olacağı belliydi. Ben de heyecanla ilk sıralara yazdım kendimi ama kısmet olmadı. Küçük oğlum ateşlendi. Onunla meşgul oldum. Başka sefere inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bu ilk katıldığım İstanbul toplantısı idi. Çok güzel geçti daha önce tanıklarım dışından diğer arkadaşları da tanıştığım için çok mutluyum sevgili Kiraz aslın da çok karşı karşıya geldik ama bir türlü konuşamadık inşallah bir dahaki sefere. Hediyeler ,tohumlar, çelikler harikaydı hele de Güler ablanın getirdiği kurutulmuş trabzon hurmaları nefisti tadına bakabilmeyi çok istiyordum sonun da kısmet oldu. Teşekkürler Güler ablacığım Ayrıca ben kalabalık önünde asla konuşamam kıymetinizi bilin ilk defa böyle birşey yaptım ve bu konuşma sırasında Cumhur abinin de kulaklarını çınlattık güzelim sütlü nuriye yi kaçırdın abiciğim:9. Sadece 3 tane fotoğraf çekebildim bunlardan en çok hoşumuza giden ve bitki deliliğine kapak olabilecek bir fotoğraf bence sevgili Ferda ülkümen umarım kızmazsın. Sizce bu bitki deliliği değilde nedir ![]() P1080005.jpg Toplantıda dağıtılan sihirli toprağımız P1080003.jpg Ve işte çok istediğim mis kokulu hediyem teşekkürler ![]() P1080006.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Daha önce tanışmadığım arkadaşlarla tanışmak, tanıdıkları ise uzun aradan sonra yeniden görmek çok keyifliydi. Sohbet etmekten fotoğraf çekmeye fırsatım olamadı. Sadece 4 fotoğraf çekmişim ama gülen gözleri yakalamışım. ![]() Sevgili Hozat ve çekilişten kazandığı hediyesi. IMG_7640.JPG Sevgili Selen, güler yüzlü kardeşim, tanıştığıma çok memnun oldum. IMG_7642.JPG Sevgili Günebakan'ın kızı hediyesiyle, IMG_7643.jpg Sevgili Hhatice, Selenle hediyesini takas edip çok istediği kaktüse kavuştu. IMG_7644.JPG Güle güle büyütün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Ne güzel değil mi? Dün bahçemde olan dallar şimdi bir arkadaşımın çantasında yolcu, yazın Samsun'da bir arkadaşın eliyle topladığı tohum benim çantamda, Sevgili Hozat'ın çekilişte kazandığı yılbaşı çiçeğinin dilenerek aldığım bir yaprağı cebimde, yazın saksımdaki domatesin tohumu (torunum) seneye Limon'un saksısında, Sn. Epsody'nin solucanlarının gübreleri yarın saksımda, trabzon hurmaları, dutlar midemde, hediyeler, hediyeler... Farklı ellerin, bahçelerin, şehirlerin havasını, canlısını paylaşıyoruz. Satın alınan/satılan hiç bir şey bu mutluluğu veremez, çünkü gönülden paylaşıyoruz, sevgiyle paylaşıyoruz. İyi ki varız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
çoook güzel bir gündü. emeği geçen herkese çok çok teşekkürler. iyiki istanbul daymışım, iyiki katılmışım, iyiki sizleri tanımışım, iyiki varsınız. çelikler, tohumlar. karagoki, sütlü nuriye, sihirli topraklar,solucan gübreleri, şişen tabletler, kuru dutlar en önemlisi güler yüzlü insanlar. ![]() kıskananlar kıskanabilirler haklılar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Ne özel ne güzel bir gün ![]() Enerjiniz ve mutluluğunuz fotoğraflarada yansımış. Güler Hanımı ve Sevgili Zenfree'yi organizasyonlarından ötürü tebrik ediyorum. Keşke gelebilseydim ama kısmet olmadı... Fotoğraf paylaşımları ve açıklamaları için üyelerimize de teşekkür ederim ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Bu güzel toplantı için,başta Güler Hanım olmak üzere, emeği geçen, katılan ve karkıda bulan tüm sevgili üyelere teşekkür ederim. Diğer arkadaşlar, görüş ve fotoğraflarını ayrıntılı biçimde aktaracaklardır. Ben, dilimin söyleyemediğini gönlüme havale ettim. Size oradan sesleneceğim. İşte Böyle Bir Gün. Toplandık kafede seyran eyledik, Çiçekten tohumdan kelam eyledik, Gelemeyen dostlara selam eyledik, Başladı dost bağında, bizim günümüz. Küçüklere sevgi büyüğe saygı, Kuruldu bir anda muhabbet ağı, Gelen misafirler şaştı bayağı, Böyle geçti dost bağında günümüz. Çelikler fidanlar yere yayıldı, Her isteyen gelip payını aldı, Geriye çok güzel anılar kaldı, Böyle bitti dost bağında günümüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2010
|
sevgili limon yanlız hissetmiyeceğimi biliyordum. siz de yalnız hissetmediniz değilmi? ![]() sizi tanıdığıma çok memnunum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İYİ Kİ VARSINIZ... Valla kıskananlar listesinin ilk sırasındayım. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
Arkadaşlar, Az önce eve ulaştım.Harika bir toplantı oldu yazılarını okuduğum bir kaç dostla tanışma fırsatı buldum.Katılan tüm dostlara teşekkürler.Güler hn size ayrıca teşekkür ederim.Sizin sayenizde toplandık pek de güzel oldu, torbam tohum dolu eve geldim.Ayrıca çekilişten bana nar reçeli çıkmıştı ilk defa duydugum bu reçeli kazanmakta ayrıca çok mutlu etti beni yapan arkadaşıma çok teşekkür ederim ellerine sağlık.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
Bu harika günü çektikleri fotograflarla ölümsüzleştiren arkadaşlar sağolun varolun.. Sevgili Kiraz harika özetlemişin bizi..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Çok keyifli çok güzel bir toplantıydı. Ege beyimiz huzursuzlanmaya başlayınca bir çok dost'a haber veremeden sanırım toplantı sonundan yarım saat kadar önce ayrıldık. Yukardaki satırlarda değerli dostlar toplantıyı o kadar güzel anlatmışlarki başka bir şey yazmamıza gerek kalmamış. Toplantıya emekleri ile katkı yapan, organizasyonu düzenleyen, hediyeler sunan, lezzetli yiyecekleri hazırlayan kısaca herkese çok teşekkür ederiz. Ama özel bir teşekkür Güler Hanım'a her şey için çok ama çok teşekkürler Sevgili Güler Hanım. Ben, eşim ve küçük oğlumuz sizlerle olmaktan çok büyük keyif aldık. Darısı sağlık içersinde nice toplantılara. Umarım bir sonraki toplantıda sevgili üyelerimize biz evsahipliği yaparız Güler Hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|