agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-10-2010, 02:22   #61
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Ben hurmaları sen kıyameti kopar: ha ha ha

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2010, 14:35   #62
Ağaç Dostu

heDera's Avatar

Giriş Tarihi: 21-02-2007
Merhaba sevgili doğa sever arkadaşlarım iyyisiniz umarım. Bende arkadaşlarıma yetişemeyenlerdenim çok üzgünüm malesef bir dahaki sefere inşallah.

heDera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2010, 15:02   #63
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 26-09-2007
Unhappy Yalova süs bitkileri fuarı...

8 yıldır katılıyorum...bu yılda katıldım...karacanın standı zayıf geldi bu yıl...sakaryalı grupta azınlıkta idi..marmarisli üreticilerin katılımı fazla idi...bursadan alara gibi isim yapmış firmanın katılmaması enteresan...kestelli ekerlerroses mükemmeldi...genede güzel bir fuar ...son gün iki kez olmak üzere 5 kez doya doya gezdim...

efendiagalar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2010, 16:38   #64
Ağaç Dostu

ilknur aşık's Avatar

Giriş Tarihi: 13-05-2007
Bende bu sene çok beğenmedim aslında, firmaların katılımı zayıf ve özensizdi sanki. Benim en çok ilgilendiğim orkideler mesela; üç beş phal vardı, başkada tür yoktu, afrika menekşesi; ne bir tane picasso, nede chimera vardı.Yani çiçeklerin özel ve albenili hiç bir türü yok. ekerlerroses'ı bende beğendim.Bana göre fuarın en güzel yönü sevgili ağaçlar gurubuyla birarada olmaktı. Ama zaman çok kısıtlıydı, hiç bir şey anlamayamadık. Nrkrmz ile çok dua ettik, güler abla feribotu kaçırsın diye ama tutmadı. Kgürsan inanılmaz tatlı ve misafirperver. Seneye daha iyi organize olmak lazım.

ilknur aşık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2010, 19:52   #65
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-06-2008
Galeri: 3
Arkadaşlar fuar farkındamısınız her geçen yıl kan kaybediyor.Yalovadaki ilgili kişilerin bence bu konuya kafa yormaları fuarın geleceği açısından son derece önemli.

sercan1969 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2010, 22:10   #66
Ağaç Dostu

gece's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2007
Galeri: 32
Fuar hakkındaki görüşlere ben de katılıyorum, ilk kez geçen yıl gittim, ancak fark çok açıktı. Karaca standının geçen yıla/yıllara göre sönük ve fakat ekerlerroses'in bu yılki fuarın gonca gülü olduğu konusunda da aynı şekilde düşünüyorum.

Ek olarak, Oğlak karanfillerinin çizgisini koruduğunu belirtem gerek.

Fuarda standı bulunan üyemiz bonsaiseven ile tanışıp, konuştuğumuzu da belirtmeliyim. Umarım bundan sonra yazılarını daha çok okumak mümkün olur.

Lilium'un Bursa fuarında görmeyi umduğu çim ekme makinası, Yalova fuarına gelmişti. Özel sektör, kriz nedeniyle fuarda kendini gösteremiyor olabilir, ancak böyle bir fuarda Tarım Bakanlığı'nın göstermelik de olsa bulunması gerekirdi. Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü, ev sahibi olarak tabii ki oradaydı ama Devlet adına Sanayi ve Ticaret bakanlığına sadece KOSGEB'in adını gördüm ben.

gece
böylesine güzel bir konudaki, böylesine doğal süslü bir fuarın sönüklüğü gerçekten üzerinde durulup, düşünülmesi gereken bir konudur diyen forum kişisi

gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-10-2010, 12:45   #67
Ağaç Dostu

Nariel's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2008
Galeri: 236
Biz de son gün ailece katıldık ama beğenmedik. Çok az tür getirmişler, insan bekliyor ki yeni yükselişe geçen türlerin fide/fidanları getirilsin, Türkiye'de yayılmaya yeni başlayan türler tanıtılsın vb.

Bence ne dekorasyon yaptırmak isteyen şirketler oraya gidip tatmin olur, ne de stand açanlarla çalışmak isteyen başka üreticiler. Çok zayıftı.

Bir de girişteki görevliler hayatlarından bezmiş olsa gerek ki girenleri azarlıyor, yaşlı başlı teyzelere "burası ihtisas fuarı, ne demeye geliyosunuz boş yere gezmeye" diye tuhaf ve aşağılayıcı biçimde bağırıyorlardı. Çok kınadım terbiyesiz görevlileri.

Nariel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
yalova

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025