![]() |
|
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2007
|
Merhaba sevgili doğa sever arkadaşlarım iyyisiniz umarım. Bende arkadaşlarıma yetişemeyenlerdenim çok üzgünüm malesef bir dahaki sefere inşallah. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-09-2007
|
![]() 8 yıldır katılıyorum...bu yılda katıldım...karacanın standı zayıf geldi bu yıl...sakaryalı grupta azınlıkta idi..marmarisli üreticilerin katılımı fazla idi...bursadan alara gibi isim yapmış firmanın katılmaması enteresan...kestelli ekerlerroses mükemmeldi...genede güzel bir fuar ...son gün iki kez olmak üzere 5 kez doya doya gezdim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bende bu sene çok beğenmedim aslında, firmaların katılımı zayıf ve özensizdi sanki. Benim en çok ilgilendiğim orkideler mesela; üç beş phal vardı, başkada tür yoktu, afrika menekşesi; ne bir tane picasso, nede chimera vardı.Yani çiçeklerin özel ve albenili hiç bir türü yok. ekerlerroses'ı bende beğendim.Bana göre fuarın en güzel yönü sevgili ağaçlar gurubuyla birarada olmaktı. Ama zaman çok kısıtlıydı, hiç bir şey anlamayamadık. Nrkrmz ile çok dua ettik, güler abla feribotu kaçırsın diye ama tutmadı. Kgürsan inanılmaz tatlı ve misafirperver. Seneye daha iyi organize olmak lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Fuar hakkındaki görüşlere ben de katılıyorum, ilk kez geçen yıl gittim, ancak fark çok açıktı. Karaca standının geçen yıla/yıllara göre sönük ve fakat ekerlerroses'in bu yılki fuarın gonca gülü olduğu konusunda da aynı şekilde düşünüyorum. Ek olarak, Oğlak karanfillerinin çizgisini koruduğunu belirtem gerek. Fuarda standı bulunan üyemiz bonsaiseven ile tanışıp, konuştuğumuzu da belirtmeliyim. Umarım bundan sonra yazılarını daha çok okumak mümkün olur. Lilium'un Bursa fuarında görmeyi umduğu çim ekme makinası, Yalova fuarına gelmişti. Özel sektör, kriz nedeniyle fuarda kendini gösteremiyor olabilir, ancak böyle bir fuarda Tarım Bakanlığı'nın göstermelik de olsa bulunması gerekirdi. Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü, ev sahibi olarak tabii ki oradaydı ama Devlet adına Sanayi ve Ticaret bakanlığına sadece KOSGEB'in adını gördüm ben. gece böylesine güzel bir konudaki, böylesine doğal süslü bir fuarın sönüklüğü gerçekten üzerinde durulup, düşünülmesi gereken bir konudur diyen forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Biz de son gün ailece katıldık ama beğenmedik. Çok az tür getirmişler, insan bekliyor ki yeni yükselişe geçen türlerin fide/fidanları getirilsin, Türkiye'de yayılmaya yeni başlayan türler tanıtılsın vb. Bence ne dekorasyon yaptırmak isteyen şirketler oraya gidip tatmin olur, ne de stand açanlarla çalışmak isteyen başka üreticiler. Çok zayıftı. Bir de girişteki görevliler hayatlarından bezmiş olsa gerek ki girenleri azarlıyor, yaşlı başlı teyzelere "burası ihtisas fuarı, ne demeye geliyosunuz boş yere gezmeye" diye tuhaf ve aşağılayıcı biçimde bağırıyorlardı. Çok kınadım terbiyesiz görevlileri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
yalova |
|
|