Fuar hakkındaki görüşlere ben de katılıyorum, ilk kez geçen yıl gittim, ancak fark çok açıktı. Karaca standının geçen yıla/yıllara göre sönük ve fakat ekerlerroses'in bu yılki fuarın gonca gülü olduğu konusunda da aynı şekilde düşünüyorum.
Ek olarak, Oğlak karanfillerinin çizgisini koruduğunu belirtem gerek.
Fuarda standı bulunan üyemiz
bonsaiseven ile tanışıp, konuştuğumuzu da belirtmeliyim. Umarım bundan sonra yazılarını daha çok okumak mümkün olur.
Lilium'un Bursa fuarında görmeyi umduğu çim ekme makinası, Yalova fuarına
gelmişti. Özel sektör, kriz nedeniyle fuarda kendini gösteremiyor olabilir, ancak böyle bir fuarda Tarım Bakanlığı'nın göstermelik de olsa bulunması gerekirdi. Atatürk Bahçe Kültürleri Enstitüsü, ev sahibi olarak tabii ki oradaydı ama Devlet adına Sanayi ve Ticaret bakanlığına sadece KOSGEB'in adını gördüm ben.
gece
böylesine güzel bir konudaki, böylesine doğal süslü bir fuarın sönüklüğü gerçekten üzerinde durulup, düşünülmesi gereken bir konudur diyen forum kişisi