![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Hayır Dokuz, hatta 10, belki 11. 8>) Kardeşlerim de gelmeyi düşünüyorlar, şehir dışından gelinecek olduğu, ivedi işlerden sonra yola çıkılacağı için adlarımızı eklemedik. Hepimiz farklı hareket noktalarından yola çıkıp, feribot/Deniz otobüsü ile ulaşacağız. Görüşmek üzere. gece hiç belli olmaz, 12 bile olur, geçeriz diyen forum kişisi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
mümkünse bir buluşma yeri ve saati belirlesek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu.
|
Davet,
Geldim, geldiiim. Biraz geç kaldım. Kusura bakmayın. Kızımı Eskişehire götürme belirsizliği nedeniyle bu başlığa dahil olamadım. Şimdi eskişehir işi pazara kaldı ve ben ctesi serbestim. Sizlerle birlikte olmak ve evsahibi olarak da yardımcı olmak isterim. Önce Fuar ile ilgili; Fuar TİGEM arazisinde. Kadıköy, Termal, Çınarcık dolmuşları yanından geçer. Arabası olanlar için, Fatih caddesinin sonunda tigem. Veya Yaşar okuyan Bulvarı yolu ) sonunda (Bursa yönünden gelenler ilk ışıklardan sola dönsün, İstanbul yönünden gelenler 2. ışıklardan yani Migrostan sonraki ışıklardan sağa dönsün) (yaklaşık 3km sonra sağa dönünce görülür. Kısacası Şehirin BATI sında. Benim Telefonum: 0532 502 56 44 ihtiyacınız olursa, Benim önerim: Gelen arkadaşlar saat 13 oo-13 30 a kadar Fuarı gezsinler. 13 30 da benim kulübe de Öğlen yemeğine davet etmek istiyorum. Basit, aperatif . Siz gelene kadar size sade bir pilav pişirip, 40-50 adet ızgara köfte (Hazır-pişmiş) temin edip salata ile işi tamamlamayı düşünüyorum. Çay, kahvem var. bira, kola, şarap vb. içmek isteyen kendi içeceği kadar içeceğini getirsin derim. Köfte-pilav vs. benim için masraf sorun olmaz. Ama çok rahatsız olursanız eşit şekilde paylaşabiliriz. Güler hanım yerimi biliyor, ama kısaca tarif ediyorum: Yalovadan Bursa ya çıkışta Terminalden geriye (Yalovaya ) dönün 500 m. sonra SHELL benzinlikte buluşalım. (Eğer devam etmek isterseniz; Shell den 50 m. sonra sağa dönün, ve tam 800m. seraların arasından evlere doğru yolu takip edin, 800 m sonra tekrar sağa aşşağıya giden yoldan derenin kıyısına inin) Hadi hayırlı yolculuklar. Ben yarın sabah hazırlanıyorum. Hoş geldiniz. Not: Lütfen beni yanlış anlamayın. kimseye sormadan, danışmadan yaptığım bu davete katılıp katılmamakta tamamen serbestsiniz, biraz emrivaki gibi oldu, bu durum sizi rahatsız etmesin. Güler hanım yeri biliyor, sizi fuardan getirir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Süs bitkileri fuarına katıldım. Pek memnun kalmadım. Getirilen ürünlerden beğendiklerimin çoğunun satışı yapılmıyordı. Teşhir amaçlıydı. Suriye standından birkaç tohum ve Büyük Çamlıca Fidanlığı standından da 2 adet mavi dev ortanca aldım. Sanki firmalar katılmış olmak için katılmış gibi geldi bana. Minik menekşelerden almak istedim, satıcı ertesi gün satılacağını söyledi. Çıkışta Karaca Arboretum'a da uğradım. Dev sekoya harikaydı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Moderatör
|
Esasında ben de fuarı beklediğim düzeyde bulmadım. Sanki her sene daha da fakirleşiyormuş gibi geldi bana. Üç sene önce katıldığım Yalova Bitki Fuarına sanki daha çok firma katılmıştı. Yalova'da tanıdığım pek çok firmanın reyonu yoktu. Sitemizden de katılım azdı. Yine de tanıdık yüzleri görmek güzeldi, ama en güzeli sevgili kgursan'ın güzel köfteleri ve bol soğanlı çoban salatası mı yoksa her zamanki güleç yüzü ve sevecen hali miydi tam karar veremedim. İyi ki sizi tanıdım sevgili kgursan. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Ben de eşimle geldim. 12 ile 13 arasında gezdim. Katılacaklardan yalnız Güler hanımı tanıdığım için arandım ama göremedim. Yazık oldu katılan diğer arkadaşlarla tanışamadık. Fuarı ben de beğenmedim. İki sene önce gördüğüme göre bir ilerleme olmamış, bir yenilik yoktu. Biraz da fuar için seçilen mevsim uygun değil galiba. Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2009
|
Dün bende gitmeyi düşündüm. Yol çok uzak geldi bana. Şimdi yazılanları okuyunca iyi ki diyorum. Ama aklım yalova'da kaldı itiraf edeyim, bende gittim Bauhaus' ta teselli oldum. Çokta iyi geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Moderatör
|
kgursan'ın bahçesinden bir iki kare. (kgursan, Ferda, Nur, İlknur, kasap94, utku, en sondaki arkadaşın ismini bilemiyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Şimdi üzüldüm işte. ![]() Keşke fuar alanına gidince önce masalarda oturanlara baksaydım. ![]() Düzenleyen sevim.K : 06-10-2010 saat 06:33 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Buralara iki kelam yazmazsam Güler Hanım'ın sopasından bu sefer kaçamayacağım :-) İki gün gittim fuara 1 inci gün detaylı dolaşabilmek için. Ama hayal kırıklığına uğradım. Adı süs bitkileri fuarı idi ama bol fidan vardı az süs bitkisi... Son güne kalan satışlar bizim gibi çiçek meraklılarına göre değildi. Umarım önümüzdeki sene süs bitkilerinin çoğunlukta olduğu bir fuar olur. İkinci günde sevgili agaclar.net gurubuna söz verdiğim için oradaydım..İyiki oradaydım. Sevgili dostlarımı görmek ve onlarla olmak çok güzeldi :-) Sevgili Kamil bey misafir perverliğinize tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tarım fuarının güzel olacağı duyumları alıyorum, o nedenle gitmeyi düşünüyorum kismet. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Boşu boşuna yorulursun inşallah... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Alınmaz benim güler ablam, o ne desede ben takıldığını biliyorum. Daha dur bağ bozumu şenlikleri var manyasta şarap yapacağız, siz salça yaparken biz oğuz abiyle kadehleri çimlerin üzerinde dokuşturacağız, Bağ bozumu fuardan daha güzel olacağı kesin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Moderatör
|
Ooooo, üzümler bitti bile. Ama bir görseydin ne kadar güzel oldular bu sene. Yine de istersen bahçeye bir uğra, sana yetecek kadar bulursun sanırım. Buraya gelirken hünnapları toplamıştık ama muşmulalar daha olmamıştı, yeşil elmalar da daha tam tadlanmamışlardı. Trabzon hurmalarıma dokunma, ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
yalova |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|