![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Hani hep derim ya bugün cennetteydim işte o günlerden birini daha yaşadım, Her zaman ki gibi oğuz abinin gülar ablanın sımsıcacık misafir severliliği hoş sohpetleri ile doyumsuz güzel bir gün geçirdik. Hele ki engin bilgi ve becerisiyle geniş ve leziz menüsüne hayran kalmamak mümkün değil, isterseniz dah fazla anlatmayayım, kendim eşim ve kızım adına ellerinden öpüyor çok teşekkür ediyorum. Günümüzün nasıl geçtiğini isterseniz fotoğraflarla anlatmaya başlıyayım. Ben oğuz abinin beni süvenle karşılayacağını düşünmüştüm (Tabi ki şaka)O, her zaman ki gibi inceliği zarifliği misafir severliliği ile karşıladı bizleri, bir kez daha teşekkür ederim. Resim 008.jpg Resim 009.jpg |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ha güler ablamı, o ise koca fırını yakmış köy ekmeği ile karşıladı bizleri. Çok teşekkür ederim güler ablacığım. 120720101080.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Küçük bir sohpetten sonra doz doz avına çıkıldı, sevgili sındırgılı oldukca maharetliydi, doz doz bulunuyor ve hemen işlem tamam. Resim 018.jpg Resim 016.jpg |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdi biraz istirahat ve keyif zamanı. Resim 019.jpg |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Veee, O doyumsuz leziz yemekler, herkesin ellerinin benim ayaklarımın bağlanmasını istediğim an. Resim 022.jpg Resim 024.jpg |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Daha sonra mı, Onu güler abla fotoğraflamış zaten herkesin mayıştı an, üst terasta uyuklamışız. P7120077%20(600%20x%20450).jpg İyi uykular osman 45, burnunun ucunda bir sinek mi var ne. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Harika Güzel bir meyva servisi, Oğuz abin yüzünün değiştiği an. Seni görmek istemiyorum liliummmmm Dediği an. Resim 070.jpg Oh çok şükür geçti Resim 071.jpg |
|
|
|
![]() |
|
|