![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul Toplantısı (Fenerbahçe Parkı) 19 Aralık 2004
agaclar.net toplantısı I Tarih : 19.Aralık.2004 Yer : Fenerbahçe Parkı Saat : Kahvaltı için uygun bir saat Artık grupça bir kahvaltı yapma vaktidir. Hem tanışalım, hem bir kaç yaşlı ağaç görüp yürüyüş yapalım, muhtemelen üşüyelim ve ısınalım. Ne dersiniz? Gelebilecek arkadaşlardan mesaj bekliyoruz. İrtibat telefonu bilahare bildirilecektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
tamam bu sefer baltalamaya çalışmayacağım gelemiyorum diye kıskançlık da yapmayacağım ![]() ağaçlar.net üyelerine sadece küçük bir ön uyarı aybala`yı tanırım bir de aynı tadda bir forum üyesi var rojda onu da unutamam özel mesaj tacizlerine maruz kalmamak istiyorsanız, toplantıya katılın derim hiç vazgeçmezler ciddiyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
böyle şeylere gerek olacağını hiç sanmıyorum backyardımcım pazar sabahı taze demlenmiş çay mis kokulu ıhlamur ve kek ve poğaça ve simit e kim hayır diyebilir ki? hele bir de hava güzel olursa... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
şahsen ben hayır demezdim telefonla bağlanırım size artık ne yapalım bu arada fenerbahçe parkını çok özledim hala müzisyenler çalıyor mu? umarım - ciddiyim - hava güzel olur belki bir gün biz de adana ekibi olarak -eğer çoğalırsak- yaparız bir toplantı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
|
merhaba ağaçseverler bu sitenin yeni farkına vardım tam aradığım bir site çok mutluyum doğaseverlerle aynı platformda bulunmak harika henüz siteyi keşfetme aşamasındayım. sık sık bana rastlayacağınızdan emin olabilirsiniz... dostçakalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-06-2006
|
![]() siteyi dün kefşetim ve tam istediyim gibi sanırım benide burada sıkca göreceksiniz.. yalnız biraz toplantıdan bana bahsederseniz beni mutlu edersiniz.hoşca kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=157 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |