![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
M.Sema(+1) dolmuş. nevsune dolmuş (+2 araba) denizakvaryumu (+2) dolmuş Ays61 (+1) dolmuş feriha dolmuş baobab - dolmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Arabayla gelecekler için yol tarifi: Yeşilöz'e gidiş için iki seçenek var. (1) Ayaş üzerinden (2) Otoban'dan (İstanbul yolu). Biz genellikle Otobanı tercih ediyoruz. Ankara merkez'den İstanbul yoluna çıkın. Başkent Oto Sanayi sitesi'ni, Jandarma'yı, Şeker Fabrikası'nı, Göksu Parkı'nı vs. dosdoğru geçtikten sonra yine dümdüz gidip Susuz köyü, Sarayköy tabelalarını da geçtikten sonra dikkat kesilip, yeşil renkli İstanbul tabelalarını izleyerek Otoban'ın (E89) girişine varın. Gişeden KGS ile ya da bilet alarak geçin. Yaklaşık 30-40 dakika sonra, Otoban'dan ilk çıkış olan Çeltikçi ayrımına varacaksınız. Burada Kızılcahamam-Güdül tabelası vardır. Sağa saparak otobandan çıkın, gişede 1.25 TL ödeyin. Çıktıktan sonra sola değil (Kızılcahamam) sağa dönün (Güdül). DÜmdüz gidib; Gümele köyünün kenarından geçecek ve sonra bir köprüye ulaşacaksınız. Köprüden sonra sola kıvrılın (sağa, yukarı giden yol Çeltikçi'ye çıkar). Sonra yine dümdüz devam edin; solunuzda Kirmir çayını göreceksiniz. Yoldan hiç sapmadan yaklaşık 30 km devam edince Yeşilöz kasabası'na varılır. Ayaş üzerinden gelmek isteyenler; İstanbul yolundayken (Şeker Fabrikası'na gelmeden) sağdan Ayaş-Beypazarı yoluna girin. Ayaş'ı geçtikten sonra, yaklaşık 20-25 dakika sonra sağda Güdül tabelası görünür; oradan girip Çağa, Avşar, Sapanlı köylerini geçtikten sonra Güdül ulaşın. Gğdüğl merkeze girmede (yolu değiştirmeden) devam ederseniz 10-15 dk. sonra Yeşilöz'e ulaşırsınız. Keleş dayının bahçesi Yeşilöz'ün 1-2 km dışında (Güdül tarafı değil, Çeltikçi tarafında), yolun hemen altında, Kirmir Çayının kenarında. Bilmeyenlerin orayı tarifle bulması zor. Önerim: Yelişöz'e gelenlerin yine yol kenarındanki (Keleş'in bahöesiyle Yeşilöz merkez arasında) şelale tesisinde durması. Oradan telefonlaşabiliriz. Her halükarda orada Keleş Dayı'nın bahçesi'ni sorsanız bile herkes tarif edebilir. Yol kenarından bahçeye inen toprak bir yol var. Dolmuş ayarlaması Ben ve bizim ekipten gelecek olanların nasıl geleceği (dolmuş-araba) net değil. Baobab: Yarın akşam telefonlaşıp dolmuş ayarlamasını yapalım mı? Ben dolmuşla gelmesem bile Baobab bahçenin yerini bildiği için sorun olmaz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
gelme ihtimalim diderek azalıyor,Doruk hasta...Ama ben yinede ümidimi kaybatmedim.Eğer doruk iyileşirse ki en ufak bir gelişmeyi öyle sayacağım, Ceyhanın tarifiyle koybolmazsam geliriz. Herkese iyi eylenceler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
selam!. ben de daha once arabayla geldim hep, ama sanırım dolmusla da gelsem inecegimiz yeri bulabilirim.. yalnız bu arada ben dolmuslar nasıl aranıyor, nasıl kiralanyıyor vs bilmiyorum.. o konuda ceyhan, ya da kim biliyorsa artık, yardım etmesi lazım.. bu durumda pazar gunu simdiden nerede kacta bulusacagımızı belirlesek iyi olur diyorum.. boylece son anda herkesi internete sokup bulusma yeri ogrenme derdinden de kurtarmıs oluruz her ihtimale karsi cep telefonumu da veriyorum ki herhangi bir aksilk olmasın gelmek isteyenler icin 0533 332 94 04 selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Merhaba arkadaşlar yeşilözde toplantıya bende gelmek isterdim ama işim çıktığı için gelemiyorum. Ancak dolmuş konusunda yardımcı olabilirim. Telefonum : 05363515724 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
Dolmuş konusunu sayın baobab ile görüştüm, tanıdık minübüsçü sabah toplantı yerinden alıp yeşilöze götürüp akşamda getirecek.Ücret olarak 170.-TL talep ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Minübüs 20 kişilik.Ford transit servis arabası. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
arkadaslar, bu yesiloz kasabası yaklasık 70 km ve normal dolmusla da gitsek, yanlıs hatırlamıyorsam 7,5 gidis 7,5 donus olmak uzere kisi bası 15 tl'ye mal oluyor. simdiye kadar 0rtalama 10 kisi olduk desek, kisi bası 17 tl yapar. 2 tl kadar fazlası var, ama istediğimiz yerden alıp, butun gun bekleyip istediğimiz zaman geri goturmesi gibi bir artısı olacak. Icine tasımak istedigimiz her seyi yukleyebilecek olmamız da cabası.. bence makul gibi gozukuyor, ama minubus kiralama fiyatlarını pek bilmedigim icin, goruslerinizi bildirirseniz sevinirim. not: minibuste bol bol yer kalacagı icin (20 kisilikmis), arabayla gelmeyi planlayanları da buraya dahil edebiliriz belki... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Bence gayet makul, kişi sayısını çoğaltabilirseniz normal dolmuştan daha da ucuza geleceği gibi, size göre hareket edip, size göre dönmesi de en büyük tercih sebebi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
biraz once ceyhan'la konustum, arabayla gelecek olanları da belki dolmus projesine dahil edeceklerini soyledi...diger grupla konusup buraya yazacak sanırım birazdan.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Gilan hanım çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsiniz inşallah. Pazar günü çok aksi bir durum olmaz ise oğlumla bende katılıyoruz. Dokuz kişi olduk sanırım. Görüşmek üzere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
M.Sema(+1) dolmuş. nevsune dolmuş (+2 araba) denizakvaryumu (+2) dolmuş Ays61 (+1) dolmuş feriha dolmuş baobab - dolmuş (+ 1) ekin 97 (+ 1) şu an icin agaclar net ciler olarak 15 kisiyiz.. kardes bitkilerin de ilave olarak en az 5-6 kisi olacagını tahmin ediyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaçsever
|
Bizden büyük ihtimalle ben, Nihal (+2 ufaklık) ve Nurhayat olacak. Biz de dolmuş/minibüsle geliriz. Bence her halukarda 06Doğacı ve Baobab'ın çözümü ideal. Minibüsü tutalım derim. Tabi herkes "tamam" derse. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaçsever
|
Bir de Ülkü olacak gibi, bu durumda 4 büyük 2 küçük olarak ekibe katılıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar: bu durumda, eger mutabıksak, dolmus icin telefon ediyorum ve pazar sabahı saat 09.30'da Ankamall'un önünde bulusalım diyorum, her hangi bir aksilik icin tekrar cep telefonumu veriyorum: 0533 332 94 04 selam ve sevgilerimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaçsever
|
Tamam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaçsever
|
Bugun aksama kadar Kızzılcahamamda olacağım, telefonla erişemeyebilirsiniz. Siz ayarlamayı istediğiniz gibi yapın, gece ben Foruma bakar bir değişiklik varsa ona göre hareket ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Servisçiyle de görüştüm ve şu an için yarın sabah 9.30'da Ankamoll'ün önünde buluşacağımız kesinleşmiş durumda. Yarın görüşmek üzere diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
selamlar, forumu bir süredir izliyorum. organik bahçecilik ve permakültürle ilgilenen 2 arkadaşımla birlikte ben de pazar günkü buluşmaya katılmak istiyorum. arkadaşlarımdan birinin kendi bahçesi var ve yeni başlamakla beraber permakültür konusunda biraz pratik bilgiye sahip. ben de pratik yapmak istiyorum. iş eldivenlerimi alip geliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
herkese günaydın!hadi kalkın Yeşilöz'e gidiyoruz.Doruk 18 saattir ateş düşürücü almıyor.%90 geliyoruz.Gerçi şimdide Sefanın nöbet sorunu var ama..Neyse dolmuşu kaçıran veya alınacak , unutulan şeyler falan varsa getirebileceğimizi düşünüyorum.Görüşmek üzere... 05056314744 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Herkese gunaydın!! ![]() Ankamoll'un önü; Ankamoll'un Konya yoluna bakan kısmında dolmusların vs durdukları yer. Yani Ankara emniyet mudurlugunun sırasında; eski hipodromun tam karsısında ve Ankamoll'un ana giris kapısının önünde oluyor.. Servisci, muhtemelen oradaki park yerinde duracagını soyledi. Oraya geldigimizde zaten birbirimizi buluruz diye dusunuyorum.. İpler, toplar, oltalar, salıncaklar, hamaklar hazır mı??... Amman bi eksik kalmasın, evden cıkarken iyice kontrol edin!... ![]() not: sevgili Ozgurel ve goncaozyazıcı.. Sizlerin de katılacak olmanıza cok sevindim... (Yiyecek icecek ne kadar artsa o kadar iyi tabii!... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|