![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Dediğiniz doğru bir de eller kollar dolu (bir gün önce gece bir davete katılmam zorunlu olduğundan, benimki pastane işi olacak ![]() Tam sayıya ulaşınca bir iki gün önceden arar, haber veririz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Geçmiş olsun kardeşciğim, hayırdır? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
geçmiş olsun gilan hanım dost, umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Selam her bi dost, Isterseniz persembeye kadar kim arabayla gelecek kim dolmusla gelecek netlestirelim. Dolmusla gidecek ekipte bahceye daha once gitmis bi kisi olmasını saglariz. Arabayla gidecekler, once belli bir yerde bulusuruz. Oncesinde yol tarifini haritayla birlikte gonderirim zaten (cok karisik degil zaten). Yapabilirsek her arabaya yolu biren birini yerlestiririz. Börek - çörek çalışmalarına şimdiden başlayalım! Kirmir'de çıkan balıklar hakkında fazla bilgim yok. Keles dayıya daha once sorduğumda "her şey var" demişti ![]() ceyhan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaçsever
|
Yeşilöz civarında kene vakasıyla hiç karşılaşmadık, hiç duymadık. Çok defalar gittik calistik geldik böyle bi şey olmadı. Yine de genel önlemleri almakta yarar var. Riski azaltmak icin uzun kollu giyinmek, çizme giymek ya da pacaları pantalonun içine vermek, beyaz renkli giyinmek (böcekleri daha kolay görebilmek için) vs. En onemlisi de gun sonunda kene kontrolu yapmak... ceyhan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar; Benim gelmem zora düştü maalesef. Aynı gün memlekette kuzenimin çocukların sünnet düğünü çıktı, sanırım oraya gitmem kaçınılmaz olacak, özür diliyorum. Halbuki ne sarmalar-dolmalar hazırlamıştım şimdiden ![]() Espri bir yana, hakikaten gelmeyi çok istiyordum ama nasip değilmiş, başka zaman telafi ederiz inşallah. Fakat en ufak gevşeklik olursa da gönlüm sizlerden yana, hayırlısı olsun bakalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Sünnet düğününde ne yiyeceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
İlginiz için hepinize çok çok teşekkür ederim. Ve de sevgili nevsune'nin telefonu beni o kadar mutlu etti ki ![]() Yatmadan önce içtiğim bir antibiyotik yemek borusuna takılı kalmış ve kendi de erimiş, orayı da eritmiş. 2 gün hastanelik oldum, 1 hafta doğru düzgün birşey yiyemedim. Şimdi iyileşiyorum, acısı baya azaldı, yumuşak şeyleri yutabilmeye de başladım, ama biraz halsizlik var tabi. Haftasonuna doğru halim yerine gelirse geleceğim. Siz siz olun haplarınızı bol suyla için, hatta üstüne birkaç lokma birşey de yiyin garanti olsun ![]() Tekrar çok teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-05-2009
|
Geçmiş olsun gilan, Umarım çok hızlı bir şekilde iyileşirsin ve bize katılabilirsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
|
Ben, maalesef gelemiyorum. 2 hafta sonra yapılacak olan şenliğimiz için, hazırlıklara başlamamız gerekiyor, o sebeble yoğun bir hafta sonu geçireceğiz. Size iyi eğlenceler, çok keyifli güzel bir gün geçireceğinizden eminim. Sevgili Gilan, büyük geçmiş olsun, bende hapları çok az suyla içerdim, bundan sonra bol su ie içeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
sevgili gilan; geçmiş olsun.Doğrusu şimdiye kadar hiç böyle birşey duymamıştım. Hangi antibiyotiği içmiştiniz? Umarım biran evvel iyileşirsiniz. biz arabayla geleceğiz, fakat nöbetten kaçta çıkarızda gelebiliriz bilemiyorum.sanırım ensona biz geliriz. En sona gelip yiyecek içecek kısmını kaçırmış olurmuyuz, yoksa kaynananmız seviyormuş muhabbetine mi katılırız acaba? Bu ekipte yenilere torpil var mı? Birde bizim mangal sorunumuz var. Acaba bu sorunu imece usulu halede bilirmiyiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet aslında bir antibiyotik dememem lazım, adını söylemek lazım ki bilinsin. Tetradox diye bir ilaç. Gastroenteroloji uzmanının söylediğine göre bu gördüğü 30. falan Tetradox yapışmasıymış. Belirgin bir üretim hatası var yani. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Geçmiş olsun Gilan hanım, acil şifalar diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Bugün Internet erişimim olmayacak, son ayrıntıları yarın (Cuma) öğleden sonra konuşalım... ceyhan |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ceyhan sen bir de arabayla gelecekler için bir tarif ya da harita verecekmişsin galiba. Sanki bir yerlerde yazmıştın gibi hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|