![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar
![]() |
Konu Araçları
![]() |
Mod Seç
![]() |
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Çok yararlı, zevkli bir toplantı oldu. Tatilinde bize zaman ayırdığı için Ali Beye çok teşekkürler. Sayesinde bonsai ile ilgili sohbet etme, uygulamalar sırasında da bol bol soru sorma fırsatı bulduk. Erken gelenlerin yanısıra geç olsa da, iş çıkış saatinde toplantıya katılanlar toplantının, konunun ve konuğumuzun ne kadar ilgi çektiğini gösterdi. Zaten sık ziyaret ettiğimiz Koçtaş'ın bitki bölümünde -arada anonslar olsa da - kendimizi gayet rahat hissettik. Onlara da teşekkür ederiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-06-2008
|
Gerçekten çok güzel bir etkinlikti hazırlayanların gönlüne sağlık..... Şunu öğrendim ki bonzai yetiştirmek hem bir ağacı belirli şartlarda yönlendirmek, hemde kişinin kendini yetiştirme süreciymiş, değişen bonzai ağacı ile birlikte insanın kendisi oluyor...çok sabır gerektiren bir süreç.. ..ama...çok güzel bir çalışmaydı katkı sağlayanların ve katılanların gönlüne sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2009
|
ben de saa 18:10 itibariyle katılabildim etkinliğe... benim için tatmin edici, farklı ve hoş bir akşam oldu.. öncelikle Ali Bey'e değerli vaktini bize ayırdığı, içten,samimi cevapları ve anlatımları için çok teşekkür ediyorum... daha sonra bu etkinliği organize eden siz değerli site yöneticileri ve değerli üyelerine Ali Bey 'i tanımama ve sanatını icra edişini gözlemlememe vesile olduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum.. sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
toplantı çok güzel geçmiş ama resimler çok az ve yapılan işlemler gösterilmemiş eğer çekildi ise fotografların devamını görmek isteriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2007
|
Etkinlik çok güzel ve verimliydi. Başta Ali bey olmak üzere etkinlige emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..Devamı gelmesi dilegiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tam modelini resimden anlayamadım ama o SLR makineden güzel fotoğraflar gelir eminim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Sn. Savaşsavaş nefes almadı fotoğraf çekti desem yeridir ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Lafımı olur, ben teşekkürederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederim, aranıza katılmaktan, aynı ortamda bulunmak ve tek tek tanışmış olmaktan öyle mutlu oldum ki. Herkezin güleryüzü ve samimiyeti için; özellikle Ali bey' e çok ama çok teşekkür ederim. Hepinize sevgi ve saygılarımla.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Ne demek efendim. Bir şeye çok geç kalınca insan öyle birden derinlemesine dalıyor konuya işte... Hele bir de geride çok zaman yitirdiğini ve pek fazlasının da kalmadığını görünce. Ben şahsen pek mutlu oldum; Daha da MUTLU olacağım... Bu nedenle asıl ben teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler. Düzenleyen Savaş : 10-06-2009 saat 22:53 Neden: imla hataları |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Nikon D90, işimizi hayli görecek fotoğraflar çekebildim. yaklaşık 400 adet, ama seçmem ve düzenlemem için zamana ihtiyacım var.. Düzenleyen Savaş : 10-06-2009 saat 22:53 Neden: harf eksiklikleri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgilerimle.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Yeni Üye
|
haber bekliyorum
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Savaş bey fotoğraflarınızı işlemekte kolaylık sağlayan bir program önermek isterim. Belki kullanıyorsunuz veya biliyorsunuzdur ama ben yine de vermek istedim. Kullanımı hem kolay hem de oldukça zaman kazandıracaktır size ![]() http://rapidshare.com/files/24101956..._2.88.zip.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız... ancak umut burada işe yaramazsa başka nerede yarar ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, resimleri yüklemeye başlıyorum. Sizden ricam mümkünse yükleme tamamlanıncaya kadar kimse araya girmesin ki resimlerin hepsi arka arkaya eklenmiş olsun. Teşekkürler ve saygılar. ali beyin notu.jpg ankarabonzaiafiş.jpg ankarabonzai003.JPG ankarabonzai005.jpg ankarabonzai007.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
ankarabonzai087.jpg ankarabonzai091.jpg ankarabonzai099.jpg Fotoğrafların tamamını görmek için: Ankara 2. Bonsai Atölyesi (3 Haziran 2009) Ankamall Koçtaş Düzenleyen Savaş : 09-06-2009 saat 20:28 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu kadar hızlı olmamı sana borçluyum. Teşekkürler. Sevgilerimle. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
Ellerin dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Savaşcım sağol,ellerin dert görmesin. Çok güzel bir toplantıyı aynı güzellikle ve sabırla fotoğraflamışsın. Foruma yüklerken gösterdiğin sabır ve gayret de cabası. Eminim sen bu azim ve sabırla o bonsai de yaşatacak ve çok güzel bir hale getireceksin. Tekrar teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün karton bir kutu ile çevreledim. Gölgede kalsın diye... Umut... Ne diyelim. Yaşarsa adını "Umut" koyacağım... Benim bademin de öyle ana kökü çat diye kırılıvermişti.. Yaşama kökü ile sarılamazdı, direnciyle sarıldı. Bu limoni selvi de öyle olur umarım. Sevgiyle.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|