![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tam modelini resimden anlayamadım ama o SLR makineden güzel fotoğraflar gelir eminim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Nikon D90, işimizi hayli görecek fotoğraflar çekebildim. yaklaşık 400 adet, ama seçmem ve düzenlemem için zamana ihtiyacım var.. Düzenleyen Savaş : 10-06-2009 saat 23:53 Neden: harf eksiklikleri |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2007
|
Etkinlik çok güzel ve verimliydi. Başta Ali bey olmak üzere etkinlige emeği gecen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..Devamı gelmesi dilegiyle.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Sn. Savaşsavaş nefes almadı fotoğraf çekti desem yeridir Sanırım fotoğrafları yüklemesi biraz zaman alacak![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgilerimle.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2009
|
Lafımı olur, ben teşekkürederim ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Emeği geçen herkeze çok çok teşekkür ederim, aranıza katılmaktan, aynı ortamda bulunmak ve tek tek tanışmış olmaktan öyle mutlu oldum ki. Herkezin güleryüzü ve samimiyeti için; özellikle Ali bey' e çok ama çok teşekkür ederim. Hepinize sevgi ve saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Savaş bey fotoğraflarınızı işlemekte kolaylık sağlayan bir program önermek isterim. Belki kullanıyorsunuz veya biliyorsunuzdur ama ben yine de vermek istedim. Kullanımı hem kolay hem de oldukça zaman kazandıracaktır size Denemenizi tavsiye ederim. http://rapidshare.com/files/24101956..._2.88.zip.html |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bu kadar hızlı olmamı sana borçluyum. Teşekkürler. Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, resimleri yüklemeye başlıyorum. Sizden ricam mümkünse yükleme tamamlanıncaya kadar kimse araya girmesin ki resimlerin hepsi arka arkaya eklenmiş olsun. Teşekkürler ve saygılar. ali beyin notu.jpg ankarabonzaiafiş.jpg ankarabonzai003.JPG ankarabonzai005.jpg ankarabonzai007.jpg |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
ankarabonzai087.jpg ankarabonzai091.jpg ankarabonzai099.jpg Fotoğrafların tamamını görmek için: Ankara 2. Bonsai Atölyesi (3 Haziran 2009) Ankamall Koçtaş Düzenleyen Savaş : 09-06-2009 saat 21:28 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2006
|
Ellerin dert görmesin. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2007
|
Savaşcım sağol,ellerin dert görmesin. Çok güzel bir toplantıyı aynı güzellikle ve sabırla fotoğraflamışsın. Foruma yüklerken gösterdiğin sabır ve gayret de cabası. Eminim sen bu azim ve sabırla o bonsai de yaşatacak ve çok güzel bir hale getireceksin. Tekrar teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün karton bir kutu ile çevreledim. Gölgede kalsın diye... Umut... Ne diyelim. Yaşarsa adını "Umut" koyacağım... Benim bademin de öyle ana kökü çat diye kırılıvermişti.. Yaşama kökü ile sarılamazdı, direnciyle sarıldı. Bu limoni selvi de öyle olur umarım. Sevgiyle.. |
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
iyi geceler |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir organizesyon ve bir okadar güzel katılım olmuş. Tüm arkadaşları kutlar ve bu tür toplantıların tüm Türkiyede daim olmasını dilerim. Katılan ve bizimle ortamı paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Her nakadar bire bir katılamazsakda katılmışkadar bilgi sahibi olduk. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Trabzon grubu olarak kıskandık Neyse Ali H.Ali beyin türkiyede olması bile güzel. Katılımcılara ve fotoğraflara teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflardaki uygulamalar açıklama olmayınca yanıltıcı olabilir. Büyük bonsai, saksından çıkartılıp, başka saksıya konmuş, sarkık tarzda, bakımsız bir bonsai idi. Üzerinde ne olduğu anlaşılamayan teller vardı. Biçimlendirme telleri de zamanında değiştirilmediği için dallara gömülmüştü. Ali Bey uygun makas ve yeterli tel olmadığı halde bize örnek budama, yerleştirme ve telleme göstermeye çalıştı. Mağazada bonsai toprağı hazırlamak için gerekenler olmadığı içn eldeki toprak kullanıldı. savassavas yaptığı iki başlangıç çalışmasını getirmişti. Ali Bey onlara ilişkin görüşlerini açıkladı. Son olarak da mağazadaki bir mazı üzerinde değerlendirme, form belirleme ve başlangıç tellemesi yaptı. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yorumlarımızı ya her fotoğrafın bulunduğu mesaj numarası ile ve rakamla ifade edip yapalım, ya da savaş ona zahmet olmazsa tüm bu fotoğrafları galeriye ilgili başlığı açıp yeniden yüklesin. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
agaclar.net
|
|
|