![]() |
Ali H. ALI / Ankara Toplantısı (3 Haziran 2009 Çarşamba, Ankamall Koçtaş)
Ankara
2 Haziran Salı - 6 Haziran Cumartesi arası 3 Haziran Çarşamba Ön sohbet : 16.00 Bonsai eğitim: 17.30 Koçtaş - Ankamall Konya Devlet Yolu üzeri,Gazi Mah. No:2 Ankamall AVM yanı, Akköprü / Ankara |
Ankara
müjgan
|
Çok güzel bir haber. Umarım ayarlayabileceğim bir tarih olur.:rolleyes:
Ankara Müjgan Sabah |
koşullarımı zorlayarak katılmaya çalışacağım. keşke tarih belli olsaydı da şimdiden olanak yaratmaya çalışsaydım daha kesin olurdu ama yine de...
Ankara Müjgan Sabah savassavas |
ANKARA
Müjgan Sabah savassavas Arkadaşlar ve sayın site yöneticileri, Ankara yüzümüzü kara çıkaracak. Ben vardiyalı çalıştığım için gelememe korkusu taşıyorum. Varsayalım ki katılamadım, Ankara'dan sadece iki kişimi katılacak. Benim teklifim; sayın Site Yöneticileri, bölgesi Ankara olarak görünenlere özel mesajla bir bildirim yapabilirler mi? saygılarımla. |
Tarihler belirlenince yapacağım.
|
Tarih belli değil ama katılabilmek için elimden geleni yapacağım.
ANKARA Müjgan Sabah savassavas M.Sema |
Herkese ıyı gunler.
Uzun bır yolculuktan sonra Kıbrıstayım. En erken bır zamanda oraya gelecegım tarıhlerı bıldıreceğım. |
Ali beyi tanımak onurunu mutlaka yaşamak isterim. Umarım gününde bir aksilik olmaz:)
Ankara Müjgan Sabah savassavas M.Sema nevsune |
Ankara
Arkadaşlar, Ankara için 2-3 haziran tarihleri bana uygun. Bu tarihler olabilir mi? Ankara zaten hafta içine denk geliyor. Hekesin muhtemel izinli olabileceği Pazar günü yok. Bu nedenle 2-3 haziran olursa sevinirim...Nicon D90 makinem var, fotoğraf çekimi benden... Saygılarımla. |
Ankara
2-3 Haziran olabilir. İş çıkışı saatlerde tabii ki. |
Büyük bir aksilik olmadıkça, ben çalışan arkadaşlara uyarım.
|
arkadaşlar eğer 2'si olmuyorsa 3'ü benim için uygundur. Gün boyu müsaitim...
Saygılar.. |
Alıntı:
|
2-3 haziran iş çıkışından sonra ben de katılabilirim. vibb.
|
Ankara
Müjgan Sabah savassavas M.Sema nevsune gilan |
Yahu gün yaklaşıyor arkadaşlar... kimseden ses çıkmıyor... Birden ortada kalmayalım...
|
Ali bey Haziran'ın 2 si ile 6 sı arasında olsun demişti. Ama mümkünse ilk ve son günler olmasın diye de eklemişti. Yani 2 ve 6 yı atarsak, 3-4-5. günler kalıyor. Ben 5 inde konserimiz olduğu için ogün provalar vs derken katılamam, 3 veya 4 ü bana uyar. :)
|
Hafta içi olduğu için ben şimdilik bir fikir veya katılım durumu belirtemiyorum, ama takipteyim:)
Bonsai ilgilenmeyi çok istediğim bir konu lâkin şimdilik zaman ayıramadığımdan erteleyip duruyorum, şimdiden fikir sahibi olmaya başlamam çok iyi olacak, fakat hafta içi olması gün evvelinden bir şey belirlememi engelliyor maalesef. |
arkadaşlar, hemen hemen herkes için 3 Haziran ortak gün olarak görünmekte. Hadi 3'ü diyelim el sıkalım. Gün belli olsun ki, herkes ona göre işini gücünü ayarlasın değil mi? Hem daha yer de ayarlamadık.
|
"Ali H. ALI / Ankara Toplantısı (3 Haziran 2009 Çarşamba)"
bu başlıktan anlaşılan, gün belli olmuş. 3 Haziran. Peki yer neresi olacak arkadaşlar?.. Ben pek heyecanlandım galiiba. saygılarımla. |
Benim için 3'ü veya 4'ü fark etmez, iş çıkışından sonra olduktan sonra çoğunluğa uyarım.
|
Şimdi 3 Haziran' da Ali Bey ile buluşacağımız yeri de kararlaştıralım.:)
Önerilerinizi yazın lütfen. |
Müjgan Hanım, Ali Bey kaç saat ayırabilecek.
|
Gerçekten katılmayı çok istiyordum ancak bu tarihler arasında iş nedeniyle istanbulda olmak zorundayım :(
|
daha önce katılableceğimi belirtiştim ama özel nedenlerden dolayı katılamayacağım. özür dilerim.
|
Müjgan
Sabah savassavas M.Sema nevsune gilan Cem Hazır Saygılarımla |
Müjgan
Sabah savassavas M.Sema nevsune gilan Cem Hazır nkoksal umarım bir aksilik olmaz da katılabilirim. Hatta eşim benden de meraklı olduğu için bonsaiye o da benimle beraber katılacak. (yarı ağaçlar.net üyesi sayılır, ben okuduğum herşeyi onunla paylaşıyorum ) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025