![]() |
aranızda pek yoktum ama uzaktan izliyordum sizleri..ladinim var bir tane..ben de geliyorum:D görüşürüz orda
|
atölyeye ben de katılacağım son anda bir problem çıkmazsa
|
Hımmm...Arada e-posta yolu ile üyeleri bilgilendirmenin, oldukça faydalı olduğu ortaya çıktı :)
|
Ben de geliyorum, maili yeni aldım, siteye çok sık giremiyorum bu sıralar, gerçekten iyi oluyormuş bu bilgilendirme az kalsın kaçırıyordum :)
|
Fırsat bulabilirsem bende gelmek isterim.
|
01. Yücel Özlem
02. Nevsune 03. Savaşsavaş 04. Sabah 05. M.Sema 06. Ali H. Ali 07. uzaytek 08. agundasoner 09. hataselim 10. cem hazır 11. gilan 12. nköksal 13. lecagot 14. özge 15. reb 16. müjgan 17. erbek 18. oguzali |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
E-posta ile bildirmeniz gerçekten çok iyi oldu, yoksa haberim olmayacaktı :) Bonsai merakım çok yeni ama doğaya uzak değilim neyseki... Gelmeyi çok istiyorum, iş yoğunluğunu erkenden bitirebilirsem, Koçtaşta olurum...
|
Alıntı:
Malasef gelemeyeceğim. |
Alıntı:
Yoksa forumda uçan kuştan haberim var :D |
Mailiniz için teşekkürler. Umarım bende gelebilirim.
|
merhabalar...mesaj geldiğinde haberim oldu ...mutlulukla katılırım.. yalnız samanpazarı gezisi haberi gelmedi...birde daha erken buluşulursa nasıl haberimiz olur....
|
Nazik davetiniz için teşekkür ederim, Ankara dışında olacağımdan bu firsatı değerlendiremiyecem.
Çok keyfli, başarılı bir toplantı diliyorum:) |
Sınav görevimden dolayı hemen yazmak istemedim ama katılmak istiyorum. Görüşmek dileğiyle..
|
mail için çok teşekkürler, 18.30 da orda olabilirim yine de geleceğim.
|
01. Yücel Özlem
02. Nevsune 03. Savaşsavaş 04. Sabah 05. M.Sema 06. Ali H. Ali 07. uzaytek 08. agundasoner 09. hataselim 10. cem hazır 11. gilan 12. nköksal 13. lecagot 14. özge 15. reb 16. müjgan 17. erbek 18. oguzali 19.Merih |
3 haziranda bende katılacagım mesal cektiginiz icin cok teşekkürler görüşmek üzere
|
Bilgilendirme maili için teşekkür ederim. İşlerimi ayarladım bende geliyorum. Birbirimizi tanıma konusunda da güzel bir vesile olacak..
|
01. Yücel Özlem
02. Nevsune 03. Savaşsavaş 04. Sabah 05. M.Sema 06. Ali H. Ali 07. uzaytek 08. agundasoner 09. hataselim 10. cem hazır 11. gilan 12. nköksal 13. lecagot 14. özge 15. reb 16. müjgan 17. erbek 18. oguzali 19. Merih 20. rahhat 21. mahjanga 22. feriha 23. daydreamer 24. ataner 25. dostca 26. Ayşe Özdil |
Merhaba...
Ben de yeni üyelerdenim. E-mail yoluyla böyle bir etkinlikten haberim oldu. Şu aralar bonsai sanatını öğrenmek için can atıyorum. Bu yüzden üye oldum zaten buraya. Ve Ali, beyin çalışmalarını görünce hayran kaldım. Özellikle kaya üzerindeki ve kaya üzerine kök çalışmalarına bayıldım. Bugünkü etkinliğe gelmeyi çok çok istiyorum. Ama biri 2 biri 8 yaşında iki kızım var. Annemiz de bu hafta yurtdışında. Bırakacak kimsem de yok :( Acaba çocukları da alsam gelsem, şöyle kenarcıktan katılsam. Bizim küçük yaramazlaşırsa hemen oyun alanlarına kaçırsam :) |
Alıntı:
1. atölye çalışmasında çocuklar bayaca dert olmuşlardı, koşturup, bağırıp durmuşlardı. Onları oraya getiren babaları da son derece ilgisiz olduğu için ortalık curcunaya dönmüştü. Koçtaş'ta ilgilerini çekebilecek çok malzeme olduğu için sanırım siz başa çıkabilirsiniz. Onlara oyun hamuru vs gibi ellerini oyalayacak şeyler alın, gruptaki arkadaşlarla birlikte oynayıp sıkılmazlar.:) |
tesekkürler katılacağım. samanpazarı gezisi geçmiş yazılarda onu sormustum :)
|
Beni de listeye eklerseniz sevinirim..
Ali Bey le tanışmak için sabırsızlanıyorum.. |
Alıntı:
|
İşten çok geç çıkıyorum ama en azından arkadaşlarla tanışmak babında 18:30 gibi orada olmaya çalışacağım.Görüşmek dileğiyle..
|
Merhabalar Ankara'lı arkadaşlarım,
Öğle arası Koçtaş'a uğradık. Hazırlıklar yapılıyordu. İlanlarımız da hemen göze çarpıyor, bahçe bölümünde. |
Biz 3 kişi geliyoruz, eşim ve abimle :) Çıkıyoruz şimdi... Görüşmek üzere :p
|
Alıntı:
beni yazmamışsınız...:rolleyes: 17:30 'da çıkıyorum sanırım 18:00 gibi orada olurum... |
:(:(Olamaz ben gidemiyorum. İş yerimden çıkamıyorum tüm aksilikler üst üste geliyor. :(
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025