![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
Tarih: 30 Mayıs 2009 Saat:11.00 Buluşma yeri: Fenerbahçe Parkındaki Baraka Cafe 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Yasemin 11- Kamber 12- Vildan Sönmez (2 kişi) 13- Todor 14-Eylems Todori'de Yemek İçin 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Limon 11- Yasemin 12- Kamber 13- Vildan Sönmez (2 kişi) 14-Eylems |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Moderatör
|
Toplantı daha önce de belirttiğimiz gibi Fenerbahçe Parkı içindeki Baraka cafe'de. Saat 11.00 de buluşulup, sohbet edeceğiz. Daha sonra 13.30 da yine Fenerbahçe'ye yakın olan Todori'de öğle yemeği yiyeceğiz. Rezervasyon yapıldı. Saat ikide orada olmamız gerekiyor. Adresi tekrar vereyim: Todori, Fener Kalamış cad. No.46 Tel. No 0216 450 2044 Fiks menü fiyatı 40 TL. İçki dahil olursa 50 Tl. her ikisinde de yemekler aynı. Görüştüğüm kişi alacard olursa daha da ucuza çıkabileceğimizi belirtti. Arkadaşlar orada karar verebilirler diye belirttim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
|
Çok güzel bir toplantı olacak belli oluyor, aranızda olmayı çok isterdim her zamanki gibi, ama bir gün mutlaka... Bol fotoğraf çekmeyi unutmayın, sevgili Müjgan Yılmaz'a da söyledim, biz uzakta olanlar da fotoğraflarınızla avunuruz artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Bir yandan saatime bakıyorum "ne güzel şimdi toplanmışlardır" diye. Sabah bir işimi hallettim, sonra kızımı doktora götürdüm, az sonra hazırlanıp diğer tarafa koşacağım ama aklım orada kaldı. Nasıl da güzel bir hava...Fotoğraflarla avunacağız artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Ben uzaklarda olduğum halde aklım oralarda sevgili Kiraz, bu gün benim üç tane yaramazım var, biri sekiz aylık, diğer ikisi dört yaşında anneleri açık öğretim fakültesi sınavlarına gittiler, iki ara bir derede bu mesajı yazacak vakti bulabildim yinede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Moderatör
|
İyi akşamlar sevgili arkadaşlar. Bugün hava güzeldi ve biz İstanbul'lular arkadaşımız Ali H.ALI'yi ağarlamaktan çok mutlu olduk. Toplantımızın ilk bölümü Fenerbahçe Baraka Cafe'de başladı. Bizler oraya ulaştığımızda arkadaşlarımızın çoğu çok daha erken saatlerde gelmişlerdi. Neşe içinde sohbetlerimiz ve herzamanki gibi tohum ve fide dağıtımımız devam etti. Daha sonra yürüyerek Kalamış Todori'ye gittik. Baraka Cafe'ye gelemeyen bir iki arkadaşımız bize orada katıldılar. Yemek sonrası, ayrılıp ayrılamamaya karar veremedik. Hadi biraz daha sohbet edelim diyerek yine, mekânımız Baraka Cafe'ye gittik. Sevgili kamberimiz bizi bol bol güldürdü, sağolasın lerdemir. Sevgili Ali H.ALI sizi tanıdığımız için mutlu olduk. Yine bekleriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
|
Toplantıdan erken ayrılmışım demek. ![]() Eve yeni gelebildim. Toplantı çok güzeldi, hava sıcak olsa da güzeldi, Baraka Cafe manzarası güzeldi, ama en güzeli; agaclar.net çatısı altında böylesine güzel insanlarla tanışmak ve tanıdıklarımla birlikte hoş dakikalar saatler geçirmekti. ![]() Konuğumuz olan Ali. H. Ali' yi tanımış olmaktan memnunum. Yalnız sayın lerdemir sizinle tanışabilmeyi kaçırmışım. Bir daha ki toplantılarda tanışmak dileği ile. Çok güzel bir gündü emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. ( Fotoğrafları birazdan ekleyeceğim ama nereye?) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Moderatör
|
Toplantımıza Ali.H.ALI, malina, Todor, DarkYES, Bonsaisever, Tekin, Lerdemir, Yasemin, Ferda, Çekirdek, Vildan Sönmez, Aybala, Limon, Müjgan Yılmaz, Eylems, Jineop katıldı. Sevgili Selenn, Zenfree ve Selahattin hoca da telefon ederek, gönüllerinin bizlerle beraber olduklarını belirttiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç fotoğrafta benden... P1010259.jpg Sevgili Limon' nun clematisler ve hanımelleri ile yaptığı taç; P1010260.jpg P1010262.jpg P1010264.jpg Güller ve Güler.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Aaa toplanmışlar)))
Selamlar. arkadaşlar çok güzel bir toplantı olduğu muhakkak. lakin, ben zamanı öğrenene kadar üsküdarda sabah olmuş, atı alan üsküdarı geçmiş.))))) yani kaçırmışız. Zaten kaçıktık olsun varsın.))) Fakat üzüldüm bir dahaki sefere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Moderatör
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş. Bugün tam da bu oldu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Moderatör
|
Arkadaşımız Müjgan Yılmaz'ın bu güzel resmi, makinemde kalmış. Yüklememek olmazdı. P5301151 (600 x 450).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler,Sen bulunduğunher ortama güzellik katıp,makinandan gerçek görüntüleri,gönül gözünle gördüklerini de sözlerinle bizlere aktarıyorsun. Verdiğin bilgiler ve fotoğrafların için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|