![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Havalar güneşli gittiği için İstanbul'da Pazar trafiğinin, Cumartesiden daha kalabalık olacağını düşündüğümden toplantının Cmt. olması; Yerin de, Ali Bey Anadolu yakasında kalıyor olduğu için (buraların trafiğinde O'nu yormayalım-gözünü korkutmayalım-İst.da herşey sütliman diye düşünmesi için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Moderatör
|
Arkadaşlar, tereddütümüz toplantının Cumartesi mi yoksa Pazar günü mü olması. Toplantıya katılacak arkadaşlar eğer Cumartesi çalışmıyorlarsa, Cumartesi tercihi daha fazla. Toplantı, belirtilen günde saat onbir gibi Fenerbahçe Parkındaki Baraka Cafe'de başlayacak. Çay içip sohbet edeceğiz. Daha sonra, öğle yemeği için Kalamış'da Todori restorantda yer ayırtmayı düşünüyoruz. Hem kapalı hem de açık yeri mevcut. Ama mutlaka rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Geçen sene kişi başı 35-40 tl.ye güzel bir yemek yiyebiliyorduk. Yemeğe katılacak arkadaşlar belirlenebilirse, tekrar konuşur hem fiyat alabiliriz hem de rezervasyon yaptırabiliriz. Burası Fenerbahçe spor kulübüne ait olduğu için, üye olunması gerekiyor, o işi hallettik ama rezervasyon şart. Sizlerden ricam; acilen gün tesbiti, ve yemeğe katılacak olanların isimleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Çalıştığım için pazar günü benim için daha uygun ama çoğunluğa uyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-12-2006
|
Yemek İçin 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7-Tekin 8-jineop 9-Müjgan Yılmaz 10-Limon 11-Yasemin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
]Baraka + Todori Yemek İçin 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Yasemin 11- Kamber Yemekten çıktım, ailecek gelebiliriz, tam kesinleştiremedik. Düzenleyen limon : 27-05-2009 saat 15:15 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
Baraka + Todori Yemek İçin 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Limon 11- Yasemin 12- Kamber 13- Vildan Sönmez (2 kişi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Merhaba, Aranızda olmayı çok istiyorum ama ancak 13:30 cıvarı katılabileceğim.Sanırım o saatlerde Todori de olacaksınız . Toplantı saat kaça kadar sürecek ve Todori'nin yeri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
Tarih: 30 Mayıs 2009 Saat:11.00 Buluşma yeri: Fenerbahçe Parkındaki Baraka Cafe 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Yasemin 11- Kamber 12- Vildan Sönmez (2 kişi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Todor da katılacak, adını yazmayı unuttu sanırım. Tarih: 30 Mayıs 2009 Saat:11.00 Buluşma yeri: Fenerbahçe Parkındaki Baraka Cafe 1- bonsaisever 2- aybala 3- Güler 4- Çekirdek 5- Zenfree 6- Ferda Ülkümen 7- Tekin 8- jineop 9- Müjgan Yılmaz 10- Yasemin 11- Kamber 12- Vildan Sönmez (2 kişi) 13- Todor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Önceki sayfada yazmıştım ya, tekrar yazmaya gerek görmedim. Pek takip edemiyorum bu ara forumu. Malum, mevsim itibarı ile işler pek fazla. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Moderatör
|
Sevgili jineop, Cumartesi günü saat 11.00 de Fenerbahçe Parkında Baraka Cafe'de toplanacağız. Sohbetimizi yaptıktan sonra, 13.30 da oradan ayrılıp, Todori'ye öğle yemeğine gececeğiz. Saat 14.00 gibi yemekte oluruz. Her iki mekân birbirine yakın. Todori: Fener Kalamış cad. No.46 Kalamış/Kadıköy Tel.0216 4502044 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|