![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın mustafakazar; Sizlere çok teşekkür ederim, vermiş olduğunuz fikirlerden dolayı,ne kadar güzel olmuş kendi görüş ve düşüncelerinizi paylaşmışsınız, herkez kendi fikirlerini söylerse paylaşırsa, programı yapmamıza yardımcı olmuş olur, daha iyi olmazmı. Önümüzde hepey bir zaman var fikirlerinizi düşünçelerinizi beyan edin ki, programı hep beraber yapalım, yoksa sevgili malina'ın dediği gibi koyduğumuz kurallara da uymak zorun da kalacaksınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Ben de gelmek istiyorum ama kafama takılan bir konu var.Sayın Mustafakazar cevaplayabilir diye düşündüm. İstanbul'dan özel araçla gitmek istediğimizde hangi güzergah iyi bir alternatif olabilir? Ya da yolun fiziksel durumu nasıl? Diğer yandan yanımızda çocuklar olacak ve onları uzun süreli araç içerisinde tutmak da bazen ayrı bir sorun olabiliyor,özellikle de on yaş altı çocukları.Bütün bunları bir arada değerlendirerek bir güzergah oluştururursak iyi olur diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın raddle, 60 nolu mesajımda bir harita var, bulunduğunuz yerin üzerine tıklayın, harita büyüyecektir. Bençe istanbuldan gelecekler için en iyi güzergah, arabalı gemiye binip iki saat süren yolculuktan sonra bandırmadasın, bandırmadan sonra, biga lapseki çanakkale güzergağı 160 kilometre, yol güzel ve sakin , tekirdağ üzerinden zannedersem daha uzun bir mesafe, o yolun da güzel olduğunu biliyorum. İleride ki günler de her şey daha da netleşecek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Evet bu tercihte olabilir, ben yolu kısaltmak adına gemiyi teklif ettim, gemi ile bandırmaya çıkanlar, çanakkaleden tekrar gemi ile eceabata gececek. Fikirler bir oluşsun, şayet kalabalık olurda toplu gezelim derseniz, eceabattan araç tutulur, o zaman kendi araçlarımızı karşıya geçirmeye gerek yok, çanakkalede bırakırız. Kendi araçlarımızla gezelim derseniz, yol tercihi sizindir, ya uzun yolu tercih edip tekirdağ üzenden gelicek, **** kısa yolu tercih eden iki defa gemiye binecek. Arkadaşlar bizim önçelikle birinçi derecede vereceğimiz karar, özel araçlarımızlamı yapalım geziyi, yoksa eceabattan araç kiralayıp toplucamı gezelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Dün yazdıklarınızı okuyunca aklıma bir şey geldi.Okulda Çanakkale'yi görmek isteyen başka arkadaşlarım da vardı.Sabahleyin bir kaç tanesine sorunca hemen kabul ettiler.Biz şu anda dört yetişkin bir de 8 yaş çocuktan oluşan bir grup olduk.Bu sayıyla arabaya sığmayacağımızı düşünüp okulumuza servis çeken firmanın sorumlusuyla konuştuk, o da kabul etti. Şöyle bir planlama da kafamıza yatttı.Önce okuldan gelmek isteyen arkadaşlarla belirli bir sayıya ulaşıp daha sonra İstanbul'dan gelmek isteyen arkadaşları da alarak tek araçla gelebileceğimizi düşündük.Eğer sizler için de sakıncası yoksa tek bir araçla daha fazla sayıda kişinin yolculuğunu sağlamış oluruz.Büyük bir ihtimalle ben bu hafta sonuna kadar okuldaki sayının netleşmesini sağlarım.Sonra da İstanbuldan katılacak olan arkadaşlarla ilgili çalışmayı yapabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim, güzel bir fikir neden olmasın, istanbuldan araçsız gelecek olan arkadaşlar, sizinle irtibat kursun diyebilirmiyiz? İstanbulu organize edebilirmisin? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gezi, geziler |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|