agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-02-2009, 00:16   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 08-10-2007
Çanakkale'ye iki sene önce okulca iki otobüs olarak gittik.Kesinlikle bir kez değil belki defalarca gitmek gerekiyor.Orada yaşadığımız duygu selini kelimelerle ifade etmek mümkün değil.Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin gitmesi gerektiğini düşünüyorum.Biz mart ayının sonunda gitmiştik.İklim olarak mart ve nisan ayı uygun olur ancak gezilerin özellikle bu tarihlerde yoğunlaştığına da dikkat etmek gerekiyor.Yollarda çok fazla zaman geçiyor ve uzun otobüs kuyrukları oluyor.Gezi günübirlik yeterli olmaz.Biz bir gün kalmıştık.İki günde gezilecek yerlerin bir kısmını bitiremeden dönmüştük.Rehber konusunda söylenenlere kesinlikle katılıyorum.Belirlenen tarih uygun olursa eşim ve kızlarımla katılmak isterim.

Derya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2009, 00:36   #2
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Galeri: 106
Alıntı:
.Belirlenen tarih uygun olursa eşim ve kızlarımla katılmak isterim.
Arkadaşlar uygun olan tarih konusunda da fikirlerinizi söylermisiniz, şu tarih bu tarih daha uygun olur, nedenleri ile birlikte yazarsanız, iyi olur tarihi hep birlikte belirlemeye yardımcı olursunuz.

Güzergâh için bir de harita iyi olur diye düşündüm.
Bulunduğunuz yere tıklayınız,
http://www.trafik.gov.tr/images/icerik/trkh-yeni.jpg

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2009, 09:20   #3
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
16-17 Mayıs.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2009, 22:21   #4
Ağaç Dostu

seaa's Avatar

Giriş Tarihi: 17-08-2008
Ezine fidanlığına gidilmeyi düşünülüyormu?

seaa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2009, 22:29   #5
Ağaçsever

notülüs's Avatar

Giriş Tarihi: 23-11-2007
Ezine merkeze 45km uzaklıkta ve ters istikamete düşüyor. Ama istenirse gidilebilir fakat ayrı bir külfet olacaktır.

Saygılar...

notülüs Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-02-2009, 08:25   #6
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Sayın Liliujm. Bir tarih beleirlediniz mi. O tarihe göre pozisyon alalım. Gelebilecek olanlarda durumunu ona göre netleştirir. Bekliyoruz.
Selamlar.

Eski 09-02-2009, 12:26   #7
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Tarihi açıklamaya az günler kaldı, bir iki gün için de açıklama yapacağım.

Eski 10-02-2009, 13:48   #8
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Arkadaşlar ağaçlar net çanakkale gezisi tarihi 16-17 mayıs 2009(Gezi günü 17 mayıs)

Umarım bu tarih sizlere de uyar,
Güzel bir ağaçlar net gezisi olması dileği ile, Katılmak istiyen arkadaşlar listeyi kopyalayıp isimlerini yazsınlar. Aklıma gelenleri yazdım, unuttuklarım kusura bakmasın.

Geziye katılacak arkadaşların listesi

01- İklimsiz-----------+
02- Güler-------------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı.
03- Sebahattin sargın-+
04- Cemo------------+
05- Aliş--------------+
06- Eylems ----------+
07- Derya------------+1
08- Yücel özlem------+
09- Günebakan-------+
10-Zenfree ---------+
11-Cumhur----------+ 3 kişi özel aracı ile.
12-Lilium------------+ 4 kişi özel aracı ile.
13-Notülüs----------+
14-Herbaryum-------+
15-Minem-----------+
16-Bahtiyar02-------+
17-Beyaz Gece------+
18-

Düzenleyen Lilium : 11-02-2009 saat 16:23
Eski 10-02-2009, 13:56   #9
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-06-2008
1- İklimsiz---------+
2- Güler-----------+ 1 kişi özel aracı ile, konaklamalı.
3- Sebattin sargın-+
4- Cemo----------+
5- Aliş------------+
6- Eylems --------+
7- Derya----------+1
8- Yücel özlem----+
9- Günebakan-----+
10-Zenfree -------+
11-Cumhur--------+ 3 kişi özel aracı ile.
12-Lilium----------+ 3 kişi özel aracı ile.
13-Notülüs--------+
14-Herbaryum-----+
15-Minem---------+
16-Bahtiyar02-----+

eğer babamın bir işi olmaz ise arabayla geliriz ve çocuklarımıda alabilirim eğer babamın arabası olmaz ise ayarlanacak arabalar ile sadece eşim ve ben gelirim ama buna gün yaklaştıkça daha net cevap verebilirim.

aliş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-02-2009, 21:39   #10
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Tamam. Gezi günü 17 mayıs. Nerede buluşacağız. Gezi saat kaçta başlayacak. Biraz ayrıntı verebilir misiniz?

Eski 10-02-2009, 22:42   #11
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Alıntı:
Gezi saat kaçta başlayacak.
Fikir verirseniz daha iyi olmazmı? Sorun ama fikir de verin.

Hep beraber oluşturmayacakmıydık.?

(Yoksa siz bu gurupta değilmisiniz, hani yardımcımdınız)

Bana bırakırsanız, yer şurasıdır, saat şudur derim. Ben istiyorum ki, hep beraber oluşturalım.

Herşeyi benim söylemem emrivaki olmaz mı, sizlere göre nerede buluşalım çanakkale de mi, eceabat'ta mı?

Benim fikrim;
İzmir ve bursa bandırma istikametinden gelenler çanakkalede toplanır, konaklamalı gelenler cumartesi günü gecesi dinlenir, yer notülüs tarafından kalacak kişi sayısına göre belirlenecektir, geziye pazar günü sabahı başlanır. (saati belirleriz)

Tekirdağ tarafından gelenler eceabat'ta toplanması daha uygun diye düşünüyorum.

Herkes fikirlerini söylesin, söylenenlere göre oluşturalım.

Gelicek olanlar hangi yönden gelicek, yatılımı kalacak, yatılı olanlar kaç kişi olacak ona göre yer ayrılcak, herkez fikirlerini düşüncelerini bir yazsın, en sonunda toparlayıp, kalacak yer şurasıdır üçreti şudur, şurası buluşma yeridir, deyip belirleyeceğiz.

Geziyi kendi araçlarımızlamı yapalıp, yoksa eceabattan araç tutup topluca mı geziyi yapalım?

Araçsız gelicek olanlar, isimlerinin karşısına araçsız diye not düşsün.

Araçsız gelicek olanlarıda düşünmek zorundayız.

Şayet kendi araçlarımız ile geziyi yapma fikri oluşursa, araçsız gelen arkadaşlarımızı da araçlarımıza paylaşmak zorundayız.

Düşünçeler bir söylensin, saat'ta veririz buluşma yerinide söyleriz kalacak yeride söyleriz.

Düzenleyen Lilium : 11-02-2009 saat 03:28 Neden: cümle ekleme
Eski 11-02-2009, 09:59   #12
Ağaç Dostu

Beyaz Gece's Avatar

Giriş Tarihi: 10-03-2008
Galeri: 1
hem ayrıntılar belli olsun hem tarih yanaşsın benim durumlarım belli olsun bende sizlere katılmaya çalışacagım

Beyaz Gece Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 09:59   #13
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Sayın Lilium.
fikirlerimi söylüyeyim.
İlk olarak Listeyi baştan tutalım. Yenileyelim. Herkez kendi giriş yapsınki net olsun.
Çanakkale tarafından gelenler Çanakkale'de, Eceabat tarafından gelenler Eceabat'ta toplanır. Gezi başlama saati 10-11 olabilir. Duruma göre araba kiralanabilir. Boş yeri olanlar yanlarına alabilir. Bu ay gelen fikirleri değerlendirmeye devam edersiniz. Mart ayında kesin yol haritası belli olur.

Not; Listeye; Katılacak olanlar kendi giriş yaparsa daha iyi olur zannediyorum. Ben altta başlatacağım. Siz de ekleyin.

Eski 11-02-2009, 21:32   #14
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Sevgili Lilium eğer gelebilirsek eşim ve küçük kızım ile gelmeyi düşünyoruz. Hatta Gönenden büyük kızım bile gelir belki ama kesin birşey yok kısmet

01- İklimsiz-----------+
03- Sebahattin sargın-+
04- Cemo------------+
05- Aliş--------------+
06- Eylems ----------+
07- Derya------------+1
08- Yücel özlem------+
09- Günebakan-------+3 kişi
10-Zenfree ----------+
11-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile.
12-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile.
13-Notülüs-----------+
14-Herbaryum--------+
15-Minem------------+
16-Bahtiyar02--------+
17-Beyaz Gece-------+
18-

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-02-2009, 21:48   #15
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Gezinin en önemli amaclarından bir tanesi çocuklarımıza buraları göstermek anlatmak, iyi bir rehper ile çok güzel bir gezi olacağını düşünüyorum.

Eski 13-02-2009, 21:11   #16
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Günebakan. Gönen dedinde eski günlerim akılıma geldi. Memuriyete ilk defa Gönen'de başlamıştım. Çok sevdiğim bir yer. Bigaya gidince her gün Gönen'e giderim.
Kızınız Gönen'de demek. Çok güzel bir yerdir.

İnşallah Çanakkale gezisine gelirsinizde ailece tanışırız.

Lilium. Sayın İklimsizin o sözü benimde kulağımda çınlıyor. Ne bir fazla ne bir eksik. Aynen öyle demişti.

Eski 13-02-2009, 21:28   #17
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Galeri: 137
Sevgili arkadaşlar, merhabalar.

Bir program yapıldı mı?

Ne zaman, nerede buluşuluyor? Toplantı ne kadar sürüyor. Neler yapılıyor?

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2009, 22:18   #18
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
İnşallah Cumhur bey Gönende üniversitade okuyor kızım son senesi

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-02-2009, 22:31   #19
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-01-2007
Galeri: 8
Çanakkale gezisi fevkaldenin fevkinde bir düşünce olmuş,öncelikle fikir sahiplerine destekleyenlere teşekkürler...1993-1995 yıllarında çanakkale'de üniversitedeydim.Daha sonra arlıklarla bir iki sene,senede bir kaç kez gittim.hatta bir ara Ayvacık m.y.okulunda sözleşmeli öğretim görevlisi olduğumda her hafta Çanakkaleye gittim geldim.
Bana göre Türkiye nin (teşbihte hata olmaz) kabe'si diyebileceğim yeridir.Hatta oraya gittiğimde her seferinde şehitliğe giderim ve gerçekten huzur bulurum.Sağlık ve zaman problemimiz olmazsa inşallah gelirim.Bana göre gezi programı şöyle olabilir, tabi sadece fikir;umarım yardımcı olurum...

-İstanbuldan gidecekler için öncelikle katılım sayısına göre otobüs ayarlanması gerekmektedir.Ayrıca oradaki yemek ve iaşe için evden getirilecek olan yiyecekler varsa onlar belirlenmeli...
-İstanbuldan gidecekler cuma akşamı belirlenen noktalardan toplanarak gece 23:00-24:00 gibi yola çıkılır.Gece yarısı Tekirdağ'da(namık kemal tesisleri) mola verildikten sonra yola devam edilerek,Gelibolu'da yolun kenarında şirin br köy var(adını hatırlayamadım) sabah namazı kılacaklar için kısa bir mola daha verilebilir. Eceabat'a varmadan Kültür bakanlığını yaptığı Atatürk evi ve müzesi var orası gezilebilir.Eceabat geçildikten sonra Kilitbahir iskelesine kadar devam edilmeli orada çanakklae boğazında sabah güneşin doğuşu izlenerek hemen iskelenin yanındaki kahvehanelerin önündeki masalarda sabah kahvaltısı yapılmalıdır.Daha sonra Kilitbahir kalesinden başlayarak sırası ile abidelere ve yabancı ülkelerin mezarlıklarına ve şehitliklere kadar bir rehber eşliğinde yola devam edilebilir.Bu gezi hemen hemen günümüzün tamamını alır ,ancak akşam saat 16:00-17:00 gibi biter.Bu arad öğle yemeği olarak şehitlikler yakınındaki köylerden alacağımız doğal peynir zeytin ve kahvaltılıkların yanında büfe ve köfteciler var oradan temin edebiliriz. Akşama doğru Tekrar Kilitbahir iskelesine dönülür ve motorla karşıya Çanakkale ye geçilebiilir.Buradaki arkadaşlarımızdan birisi uygun pansiyon veya otel ayarlayabilir.Veya çanakkaleye geçtikten sonra hiç durmadan(Çanakkale gezisi için dönüşte zaman ayırılabilir) Ezine yakınlarında Kestanbol kaplıcalarına gidilir ve orada konaklanılabilir.(Suyu Demir açısında oldukça zengin bir su kaynağıdır).Buranın etrafı arkeolojik ve tarihi eserlerle doludur,gezilebilir.Pazar günü Ayvacık veya Bayramiçe (Ayazma tarihte güzellik yarışmasını lk yapıldığı yer) gidilip gezilebilir.Çanakkaleye dönüşte truva harebeleri gezilerek çanakkaleye ulaşılır ve burada da gezinti yapıldıktan sonra akşam satt 18:00 gibi yola çıkılır en geç Allahtan bir maniik gelmezse gece 23:00 gibi İstanbul da olunur.Pazartesi günü oldukça yorgun ama huzurlu bir şekilde işe başlanır.
Bu aralara konulabilecek bir sürü fikirler olabilir....

Eğer gidilecek olursa muhakkak herkes üzerine kazak hırka ile fotoğraf makinelerini alıp gelsinler derim.Çünkü her ikisi de tam bir ihtiyaç....

-Diğer şehirlerden geleceklerde yine otobus veya minibüslerle veya özel araçları ile Kilitbahir motor islesine cumartesi sabah ulaştıklarında bu gruba katılırlar....

mustafakazar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-02-2009, 00:45   #20
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Sayın mustafakazar;

Sizlere çok teşekkür ederim, vermiş olduğunuz fikirlerden dolayı,ne kadar güzel olmuş kendi görüş ve düşüncelerinizi paylaşmışsınız, herkez kendi fikirlerini söylerse paylaşırsa, programı yapmamıza yardımcı olmuş olur, daha iyi olmazmı.

Önümüzde hepey bir zaman var fikirlerinizi düşünçelerinizi beyan edin ki, programı hep beraber yapalım, yoksa sevgili malina'ın dediği gibi koyduğumuz kurallara da uymak zorun da kalacaksınız.

Eski 14-02-2009, 22:21   #21
Ağaç Dostu

raddle's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2007
Galeri: 4
Ben de gelmek istiyorum ama kafama takılan bir konu var.Sayın Mustafakazar cevaplayabilir diye düşündüm.
İstanbul'dan özel araçla gitmek istediğimizde hangi güzergah iyi bir alternatif olabilir? Ya da yolun fiziksel durumu nasıl? Diğer yandan yanımızda çocuklar olacak ve onları uzun süreli araç içerisinde tutmak da bazen ayrı bir sorun olabiliyor,özellikle de on yaş altı çocukları.Bütün bunları bir arada değerlendirerek bir güzergah oluştururursak iyi olur diye düşünüyorum.

raddle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2009, 01:30   #22
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Sayın raddle, 60 nolu mesajımda bir harita var, bulunduğunuz yerin üzerine tıklayın, harita büyüyecektir.

Bençe istanbuldan gelecekler için en iyi güzergah, arabalı gemiye binip iki saat süren yolculuktan sonra bandırmadasın, bandırmadan sonra, biga lapseki çanakkale güzergağı 160 kilometre, yol güzel ve sakin , tekirdağ üzerinden zannedersem daha uzun bir mesafe, o yolun da güzel olduğunu biliyorum.

İleride ki günler de her şey daha da netleşecek

Eski 15-02-2009, 20:45   #23
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 17-01-2007
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi raddle Mesajı Göster
Ben de gelmek istiyorum ama kafama takılan bir konu var.Sayın Mustafakazar cevaplayabilir diye düşündüm.
İstanbul'dan özel araçla gitmek istediğimizde hangi güzergah iyi bir alternatif olabilir? Ya da yolun fiziksel durumu nasıl? Diğer yandan yanımızda çocuklar olacak ve onları uzun süreli araç içerisinde tutmak da bazen ayrı bir sorun olabiliyor,özellikle de on yaş altı çocukları.Bütün bunları bir arada değerlendirerek bir güzergah oluştururursak iyi olur diye düşünüyorum.
Sayın Raddle,İstanbuldan özel araçla gitmek istediğinizde avrupa yakası veya anadolu yakasna göre değişebiilir isterseniz Bandırma- Bursa Lapseki Çanakklae yolunu seçersiniz ki bu yolu seçerseniz Çanakkale'den karşıya Kilitbahir'e motorla geçmeniz lazım.İsterseniz Tekirdağ Keşan Gelibolu Eceabat yolunu takip ederseniz. Herkesin bildiği yol en iyi yoldur derler ya, ben olsam Tekirdağ yolunu takip ederdim.Çünkü gezinin başlayacağı yer Gelibolu'dan olacaktır...Yolları güzeldir.

mustafakazar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-02-2009, 23:25   #24
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Evet bu tercihte olabilir, ben yolu kısaltmak adına gemiyi teklif ettim, gemi ile bandırmaya çıkanlar, çanakkaleden tekrar gemi ile eceabata gececek.

Fikirler bir oluşsun, şayet kalabalık olurda toplu gezelim derseniz, eceabattan araç tutulur, o zaman kendi araçlarımızı karşıya geçirmeye gerek yok, çanakkalede bırakırız.

Kendi araçlarımızla gezelim derseniz, yol tercihi sizindir, ya uzun yolu tercih edip tekirdağ üzenden gelicek, **** kısa yolu tercih eden iki defa gemiye binecek.

Arkadaşlar bizim önçelikle birinçi derecede vereceğimiz karar, özel araçlarımızlamı yapalım geziyi, yoksa eceabattan araç kiralayıp toplucamı gezelim.

Eski 15-02-2009, 16:59   #25
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Sayın Radle.
Bence sizin için en güzel yol İstanbul, Tekirdağ, Malkara, Keşan, Gelibolu, Eceabat güzerğahı olur. İsterseniz Malkara yakınlarıonda Şarköy'e Sapıp oradan Keşan'a çıkabilirsiniz. Orman, deniz manzaraları, yollar güzel, manzaralar güzel. En kısa yol bu olsa gerek. Orman kenarlarında sık sık mola verebilirsiniz.

Eski 16-02-2009, 15:56   #26
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 27-01-2007
uzun zamandan sonra tekrar aranızda olmak güzel.ben çanakkaleliyim.aranıza katılacağım kısmet olursa.özel araçlarıyla gelecekler falan herkes ç.kalede buluşsun bence.çünki 18 marttan haziranın sonuna kadar şehitliklerde adım atılacak yer olmaz.kilitbahirden minibüs kiralayıp gezimizi hepberaber yaparız.inanın çok kalabalık olacak. ayrıntılı bilgi için fatih.kbulut@hotmail.com

fatih.kbulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-02-2009, 16:02   #27
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Sayın fatih.kbulut'an da bir destek, şimdi daha da güzel bir şekilde organize olacağız, teşekkürler fatih.kbulut.

Fikirlerinizle katılımınızı bekliyoruz.

Eski 22-02-2009, 22:52   #28
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Alıntı:
kilitbahirden minibüs kiralayıp gezimizi hepberaber yaparız./
Sayın fatih.kbulut;
Benimde düşünçem de bu doğrultuda, fakat arkadaşların düşünçeleri de benim için çok önemli.
Şayet böyle bir oluşum olursa, araçları karşıya geçirmeye gerek yok, araçları bırakabileceğimiz güvenli bir yer bulmalıyız.
Tekirdağ tarafından gelenler, ya eceabatta **** kilitbahir de, belirleyeceğimiz bir yerde buluşup, tutacağımız binibüs veya otobüsümüzle geziye başlarız diye düşünüyorum.

Yatılı kalacaklar için çanakkalede sevgili notülüsün ve sizin (gerekirse ben de gelirim) organize edeceğiniz, bir otelde konaklayabilirler.

Günler yaklaştıkca herşey tıkır tıkır yerine oturacaktır.

Bir de raddle'den de güzel haberler bekliyorum. O neler yaptı açaba

Sayın minem o süprizi bekliyoruz.

Eski 17-02-2009, 20:37   #29
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Arkadaşlar. İnanın o günün gelmesini dört gözle bekliyorum. Şimdiden sabırsızlanmaya başladım. Çok güzel bir olay olacak. Günleri saymaya başladım. 57 gün sonra Çanakkale'deyiz.

Eski 17-02-2009, 22:54   #30
Ağaç Dostu

zenfree's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2007
Galeri: 341
01- İklimsiz-----------+
03- Sebahattin sargın-+
04- Cemo------------+
05- Aliş--------------+
06- Eylems ----------+
07- Derya------------+1
08- Yücel özlem------+
09- Günebakan-------+3 kişi
10-Cumhur-----------+ 3 kişi özel aracı ile.
11-Lilium-------------+ 4 kişi özel aracı ile.
12-Notülüs-----------+
13-Herbaryum--------+
14-Minem------------+
15-Bahtiyar02--------+
16-Beyaz Gece-------+
17-

Listeden adımı çıkarttım. 16-17 Mayıs'da gelmem mümkün değil malesef.

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
gezi, geziler

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025