View Single Post
Eski 10-02-2009, 22:42   #69
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Gezi saat kaçta başlayacak.
Fikir verirseniz daha iyi olmazmı? Sorun ama fikir de verin.

Hep beraber oluşturmayacakmıydık.?

(Yoksa siz bu gurupta değilmisiniz, hani yardımcımdınız)

Bana bırakırsanız, yer şurasıdır, saat şudur derim. Ben istiyorum ki, hep beraber oluşturalım.

Herşeyi benim söylemem emrivaki olmaz mı, sizlere göre nerede buluşalım çanakkale de mi, eceabat'ta mı?

Benim fikrim;
İzmir ve bursa bandırma istikametinden gelenler çanakkalede toplanır, konaklamalı gelenler cumartesi günü gecesi dinlenir, yer notülüs tarafından kalacak kişi sayısına göre belirlenecektir, geziye pazar günü sabahı başlanır. (saati belirleriz)

Tekirdağ tarafından gelenler eceabat'ta toplanması daha uygun diye düşünüyorum.

Herkes fikirlerini söylesin, söylenenlere göre oluşturalım.

Gelicek olanlar hangi yönden gelicek, yatılımı kalacak, yatılı olanlar kaç kişi olacak ona göre yer ayrılcak, herkez fikirlerini düşüncelerini bir yazsın, en sonunda toparlayıp, kalacak yer şurasıdır üçreti şudur, şurası buluşma yeridir, deyip belirleyeceğiz.

Geziyi kendi araçlarımızlamı yapalıp, yoksa eceabattan araç tutup topluca mı geziyi yapalım?

Araçsız gelicek olanlar, isimlerinin karşısına araçsız diye not düşsün.

Araçsız gelicek olanlarıda düşünmek zorundayız.

Şayet kendi araçlarımız ile geziyi yapma fikri oluşursa, araçsız gelen arkadaşlarımızı da araçlarımıza paylaşmak zorundayız.

Düşünçeler bir söylensin, saat'ta veririz buluşma yerinide söyleriz kalacak yeride söyleriz.

Düzenleyen Lilium : 11-02-2009 saat 03:28 Neden: cümle ekleme
Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön