![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Arkadaşlar merhaba. Son anda işim çıktı. Gelemeyeceğim. Ama gönlüm sizle. Çekilen fotoğraflara bol bol bakarız artık. Başka bir zaman buluşmak üzere. Her şey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
|
Rüzgar durumu iyi görünüyor. Sıcaklık 6-7 derece gibi olacakmış, yağmur veriyor. http://www.meteor.gov.tr/tahmin/il-v....aspx?m=YALOVA Keyifli bir gün geçirmenizi diliyorum. (Malum sebeplerden gelmem mümkün değil, davetleriniz için teşekkür ederim.) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul ve Yalova hava durumu aynı Pazar günü büyük bir ihtimalle deniz otobüsleri ve feribot çalışacak.Karadan gelenler için zaten bir mani yok. Toplantımız tüm üyelere açık, herkesi bekliyoruz. ****** fotograf makinaları olanlar unutmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Hava durumu sorun yaratırsa gelemeyebilirim. İş değiştirdim, pazartesi günü yeni işime başlıyorum. Eğer gidip gelmekte zorlanacaksam çok istememe rağmen evde kalmayı tercih edebilirim. Gelemezsem herkese keyifli bir gün diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu.
|
Yalova ya gelecek olan değerli arkadaşlar. Özellikle arabasız gelecek olan arkadaşlara yardımcı olmak için ben ve külüstür arabam hizmetinizdedir. Feribottan inince veya garaja gelince Size bir ***! kadar yakınım. Çünkü yürümek için uzak değil ama yağışlı ve soğuk hava yürümeyi zehir eder. Bu nedenle zorda kalırsanız: Telefon numaram : 0532 5025644 Kamil gürsan Arabam : Beyaz reno stw, Plaka 77 AS 164. Bahçedeysem iskeleye sadece 2km., saat 10 00 dan itibaren beklemeye başlarım. Şimdiden hoş geldiniz. Zorda kalanlara duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Ben sanırım gelemiyorum, soğuk algınlığı belirtileri başlıyor, bir de Yalova'ya gelmeye çalışırsam iyice üşütürüm.. Hem dönüşte pazar trafiği çok olur, geç vakte de kalmak istemiyorum.. Aranızda olmayı isterdim ama İstanbul toplantılarını bekleyeceğim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar çok çok özür diliyorum ama ben gelemiyorum. Bu saatte kimse burayı okuyamaz herkes Yalova'da toplanmıştır ama kusuruma bakmayın n'olur. Dün geceden beri benim cadı kızım kusup duruyor en sonunda babası dayanamayıp serum taktı da biraz rahatladık. Ya yediği bir şey dokundu ya da üşüttü. Tam sebebini bilemiyorum ama evden dışarı kıpırdayabilmem mümkün değil. Halbuki pastaların bile siparişini vermiştim, sabahtan onlar bile geldi. Ne güzel birlikte sohbetler edip, gülüp eğlenecektik. Kısmetimde yokmuş. Ama yeni eve yerleşir yerleşmez bir toplantı düzenleyip kendimi affettireceğim. Tekrar tekrar çok özür dilerim. İnşallah herkes çok eğlenir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Yalova Toplantısı
Bugün yalova'da olamadığım için en az Aylin hanım kadar çok üzgünüm...Kullanıcı adlarından ve yazılarından tanıdığımız arkadaşları yakından tanımak eminim çok zevkli olurdu.İnşaallah başka sefere... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Ben Güler. Çok da güzel bir toplantı oldu. Bildiğiniz gibi ben yine duramadım. Ferda Ülkümen'in lap topunu aldım, başladım ferry boatta yazmaya. Eve gittiğimde hem daha detaylı yazarım, hem de resimleri yüklerim. Gelemeyen arkadaşlar için üzüldüm, paylaşımlar çok güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Madem toplandınız bari bir bilgi edinelim. Potansiyel olarak ekonomik yerinide belirler. Yalovada toplam fidanlık ve çiçekçilik katagorisinde kaçar hektar veya dekar alanda üretim veya çalışma yapılıyor. Kuşbakışı öğrenelim. Herkese selam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() aaylin hanım sizin adınıza bende üzüldüm, küçük kızımıza geçmiş olsun umarım çabuk atlatır. Sevgiler.. Düzenleyen Lilium : 15-02-2009 saat 16:58 Neden: cümle ekleme |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Dün Akşam Toprak TV de Yalova Tarım Fuarını gösterdi. Tahminim güzel bir toplantınız olmuştur. Yolda olanlara hayırlı yolculuklar. Evine varanlara geçmiş olsun diyorum. Anılarınızı, fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Saygılar, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Dostların affına sığınarak; Yalovaya gelemediğim için çok üzüldüm. Benim için tatil gibi olacaktı. Dostların yüzünü görecektim. Fakat Proğramımda olan Küçük bir B-2 alanının ağaçlandırılması için bu gün görüşmem vardı. İnşaallah Başka bir zaman görüşürüz. Tatlı cadımıza da acil Şifalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar ben eve döndüm, ama dediğim gibi yazmaya daha eve varmadan vapurda başladım, şimdi devam edeyim. Acaba Yalova'lı arkadaşlar evlerine dönemediler mi? Arkadaşımız Ferda Ülkümen ile beraber 11.15 vapuru ile Yalova'ya gittik. Toplantı yerine geldiğimizde, arkadaşlarımızın çoğu gelmişlerdi. Sevgili Hüseyin Ovak, bizleri elişi lavanta torbaları ile hoş geldiniz diyerek karşıladı. Toplantıya katılan arkadaşların isimlerini listeledim: Turco ve eşi, Kudret, Cemal.S ve kızı, Güneş (Cemal.S.'in eşi de bizim üyemiz), Todor, Selâhattin hocamız-eşi ve kızı, Sebo, Tufan, Baldaş ve babası, Sükranayalp, pearls, Halim17, Hüseyin Ovak, Metoks, Doğal Doğa, kgursan, Beyaz orkide ve arkadaşı, Sinan, Ferda Ülkümen ve ben. Sevgili turko bizleri hemen masalarına buyur etti. Çaylarımız geldi, keklerimiz ve kurabiyelerimiz hatta baklavalarımız bile masalarımızda hazırdı. Sanıyorum Sebo, biz gelmeden fidelerini dağıtmıştı. Biraz sonra arkadaşımız Baldaş, çay tohumlarını ve getirdiği fındıkların dağıtımını yaptı. Ammaaa, kgursanın bizler için hazırladığı ''kısmet torbası'' nı görmenizi isterdim. Koca bir sandık kasımpatı getirmiş, hele orkideler......tek tek paketlenmişler dağıtıldı. Üç tane de dal orkide. Söylemezsem olmayacak, yoksa vicdan azabı çekerim. Resimde de göreceğiniz gibi, iki büyük dal, bir de küçük dal vardı. Büyük dallardan biri doğum gününü kutlayacak olan arkadaşımıza ait olacaktı, ama mazeretlerinden dolayı gelemeyince (çok geçmiş olsun) nasıl ulaştıralım lâfı dolaşmaya başladı. Ben hemen çaresini buldum (!) Kur'a ya koyalım. Hemen alkış koptu, benim gibi düşünenler de olmuş. (kusura bakma aaylin, yemeyenin malını yerlermiş) Tek tek dağıtılan orkideler kur'a harici bırakılarak, üç dal orkide ve benim sürprizim kaktüs (mum) için hemen kur'a kâğıtları hazırlandı. Kur'a neticesi; dal orkideler, kudret, sinan ve Selâhattin hocamıza, mum kaktüs de metoks'a gitti. Selâhattin hoca, büyük bir incelik göstererek, kendi orkidesini bana verdi-teşekkür ederim hocam. Sonraki dağıtımda gül çelikleri (100 adet) ve mabet ağacı fidanları vardı. Bizler harıl harıl dağıtım işi ile uğraşıyorduk ki, bir de baktık en güzel dağıtımı Doğal Doğa ile Hüseyin bey yapıyorlar. B5A ile yetiştirilmiş, bir sandık dolusu çilek. Çok güzeldi, tadına siz gelemeyenler için bizler bol bol baktık. Siz de fotoğraflarına bakın..... Ben sohbetlere katılamadım, zira Todor'u yakalamıştım, çim derdimi döktüm de döktüm. Sevgili Todor, inşallah sizi sıkmamışımdır. Sevgili Turko, Cemal.S ve bu güzel toplantıyı hazırlamak zahmetine giren dostlar. Hepinize çok teşekkür ederim. Sizlerle beraber olmak, daha evvel tanışamadığımız arkadaşlarımızla tanışmak çok ama çok güzeldi. Dönüş yolunda bile ben, Ferda ve pearls hızımızı alamamış, Agaçlar.Net'i anlatatıp duruyorduk. Link açılırsa resimleri yüklerim. Neden gurup olarak resim çekmemişiz ki? Evet sebocum, isim yanlışlığı yapmışım. Mum kaktüsü Halim17 ye verdik, düzeltirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Offfffff ne fena kıskandım şimdi ama ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Güzel bir günün sonunda ancak eve gelebildim ![]() Saat 9:10 sularında Bursadan Tufan Bey ile birlikte hareket ettik, 11:00 gibi sanırım Yalovadaydık. Toplantı yerimiz çok güzeldi bizim için bir bölüm ayrılmıştı ![]() Yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar, çok güzel sohbetler edildi yeni gelen üyeler ile tanışıldı. Hediyelerimiz dağıtıldı, çekilişimiz oldu. Uzun lafın kısası gelemeyenler çok şey kaçırdı çok ![]() Mum çeliği isteyenlere çelikleri verildi... Güler Hanımın büyük zahmetler ile hazırladığı gül çelikleri, Kudret abinin mabet ağacı fidanları, Sevgili Kgursan'ın kasımpatıları, Sevgili Baldaşın getirdiği çay tohumları üyeler arasında paylaştırıldı... Sevgili Hüseyin Ovak ve Doğal Doğanın getirdiği enfes çilekler şifa niyetine mideye indirildi ![]() Sevgili Baldaşın Karadenizli fındıkları da afiyetle yenildi... Bir güzel çaylar içildi, baklavalar yenildi oh oh Bu güzellikler için emeği geçen bütün arkadaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyoruz... Üyelerimiz özlem giderdi, bilgilendirici sohbetler edildi, bol bol kahkahalar atıldı... Telefonla arayarak bizi yalnız bırakmayan Sevgili İklimsiz ve Sevgili Liliumada ayrıca teşekkür ederiz... Saat 4.30 sularında ben, Tufan Beyi Halim17 ve Sevgili Metoks toplantıdan ayrıldık... Sevgili Metoksun şirin bahçesini ziyaret ettik bir çayını içtik, kendisine de güzel misafirperverliği için çok teşekkür ederiz... Vel hasılı kelam yorucu ama çok güzel bir gündü... En kısa zamanda aynı ya da farklı yerlerde keyifli toplantılar geçirmek dileği ile... Not: Güler Hanım çekiliş için getirdiğiniz mum opuntia Halim17 arkadaşımıza çıkmıştı, isimleri karıştırdınız sanırım. Halimin ilk toplantısıydı şansına ona çıktı ![]() Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Güler hanım topantımızı çok güzel özetlemişsiniz. Aramıza toplantımızın sonuna doğru snowman77 arkadaşımızda katıldı. Çilekler gerçekten harikaydı. Paylaşılan bilgiler ve bitkilerde öyle. Çilekler, orkideler, gül çelikleri, çay tohumları........ için, ayrıca toplantımıza katılan ve toplantıda emeği geçen herkese çok teşekkürler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Ben de aranızda olabilmeyi çok isterdim, ne güzel bir bilgiler ve bitkiler paylaşılmış, sohbet edilmiş ve uzun zamandır görmediğim dostlar biraradaymış. Bir başka toplantıda umarım ben de aranızda olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-06-2008
|
Sevgili dostlar hepinize merhaba bizde Hüseyin Abiyle birlikte eve yeni girebildik. Malum bizim yol uzun. Yol da çok kötüydü. Bozüyüğe kadar sürekli yağmur ve sis, görüş mesafesi çok kısaydı. Yorucu ama güzel bir günün ardından yolculuk ta keyifliydi. Arkadaşlar toplantıyı gayet güzel anlatmışlar. Sayın Turco başta olmak üzere tüm yalova ekibine ev sahipliği için, diğer arkadaşlara da katılımları ve paylaşımları için teşekkür etmeliyim. Hepinize iyi geceler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı çok güzeldi ancak herkesin hediyesi (Güler hanımın mum kaktüsü ve gül çelikleri, Kudretin Ginko fidanları, sevgili Baldaş'ın çay tohumları ve fındıkları, Sebonun mum çelikleri) güzeldi ama sevgili kgursan'ın hediyeleri herkesinkini gölgede bıraktı gerçekten, teşekkürler kgursan. Ve toplantı her zamanki gibi süperdi, özlemişiz yani, 2009 da bari bol toplantılı bir sene olsa. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-01-2009
|
Arkadaşlar henüz hiçbirinizle yüzyüze tanışma fırsatım olmadı ama bu toplantıyı çok kıskandım ve keşke katılabilseydim dedim.yakınlarda da bir toplantı olur ümidiyle bende resimlerinizi merakla bekliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Anca eve gelebildim. Katılan tüm arkadaşların ayağına sağlık. Sevgili Cemal Sansar ve Turco sayesinde samimiyetin ve paylaşamın had safhada olduğu, çok güzel bir gün geçirdik. Resimler epey anlatacaktır. Organizatörlerimize özellikle teşekkür ederim. Gözlerimiz gelemeyen arkadaşlarımızı aradı. Fakat benim aklım B5A ile yetişmiş organik çileklerde kaldı. Yetiştireninde, ulaştıranında ellerine ayaklarına sağlık. Bir sonraki Yalova toplantımızı, nisan mayıs gibi Karamürsel Eğitim Merkezi'nde yapmak üzere karar alındı. Bunu da şimdiden duyuralım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Yalova toplantısının Fotoğrafları bu kadarmı ? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Offf Of. Resimlere baktım şimdi. Süper bir toplantı olmuş. Emeği geçen ve katılan herkesin ellerine sağlık. Bu arada kısmetimden çıkan orkideyi de gördüm. Kurada çıkan arkadaşa bol çiçekli günler dilerim. Fotoğraftaki çilekte harikaydı. Fotoğraflara baktıkça hayıflanıp dururum artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Toplantımız herzamanki gibi çok güzel geçti, uzak yakın demeyip bizi yanlız bırakmayan tüm üyelerimize, getirdikleri fideler, çelikler için ayrı ayrı teşekkürler, bilhassa toplantılarımıza ilk defa iştirak eden sevgili kgursan'a üşenmeyip iki defa gelip getirdiği güzel hediyeleri dağıttığı için ayrıca teşekkür ediyoruz. Sevgili Güler ve Ferda hanımlara,Todor'a, Selahattin hocaya,bu toplantının organizesinde büyük payı olan Cemal beye ve katılan tüm arkadaşlarımıza sevgiler ve saygılar.. Fotografları akşama ilave edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|