![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Sizleri tanımak güzeldi. Yüreklerinize sağlık. Başkentlilere yakışan bir toplantı olmuş belli. Ağaçlar net farkı diyelim buna müsadenizle. Sizleri böyle bir arada görmekten mutlu olduğumu belirtmek isterim. Saygıyla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaçsever
|
Merhaba Arkadaşlar ; Yıllar öncesinden tanışmışım da; uzun yıllar sonra, tekrar buluştuğumuz eski dostlar gibi candan olan bu seçkin toplulukla olmaktan memnun ve mutluyum. Sevgi ve saygılarımla. Düzenleyen Turkavianvet : 02-01-2011 saat 01:38 Neden: Noktalama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
katılamadığım için üzgünüm. çocuğumun rahatsızlığı için hastanede bulunmam gerekiyordu. bir sonraki toplantıda sizlerle tanışmak ve görüşmek ümid ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Geçmiş olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada iki gündür yazacağım, dalgaya düştüm. Sevgili Güler biz kalabalığız gelemiyoruz, yeni buluşmada yine biz sizi bekleyelim ![]() Agaclar.net ilk tanışlarımdan sevgili CemalS sizi de bekleriz efendim, bir dahakini karsız günlere denk getireceklermiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet Nevsunecim, tam bir yıl oldu. Belki bahara görüşürüz.Belki de siz buralara gelirsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
İtiraf etmeliyim ki İzmir Grubumda süper. Çok güzel dostluk ve arkadaşlığımız, kardeşliğimiz var. Ankaralıları aratmıyorlar desem yeri var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2008
|
Teşekkür ederim, Müjgan Hanım. Telafi ederiz inşaallah. Düzenleyen Yücel Özlem : 30-12-2008 saat 10:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Moderatör
|
Resimleri inceledim, hepinizin yüzündeki mutluluk ne güzel vakit geçirdiğinizi kanıtlıyor. Aranızda olmayı çok isterdim. Sevgili nevsune, kalabalık grup olmanızın hiçbir sakıncası yok. Manyas'da hepinizi ağırlamak bize zevk verir. Ben, sıra sizde mi derken şaka yapıyordum. Aramızda sıra söz konusu bile olmaz, yeter ki müsait olalım. Daha nice güzel toplantılarda buluşalım inşallah. Düzenleyen Güler : 24-02-2017 saat 08:13 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Geç de olsa katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim ![]() Sayın Güvenç Mamıkoğlu'ndan ginkgo tohumları ve sergisi de bonus'tu, herşeyden çok keyif aldım. Yine görüşmek dileğiyle, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|