![]() |
27 Aralık, 2008, Ankara Toplantısı
Sonbaharda topllantı talepleri vardı. Sonbaharı bitiriyoruz.
Konuyu burada konuşalım mı? Alıntı:
|
İyi olur Yücel bey.
Yalnız bayrama az bir zaman kaldı, bir hafta sonu var. Ne düşünüyorsunuz, bayramdan sonra mı olsa? |
Bence de iyi fikir.
Geçen hafta "kardeş bitkiler" vesilesi ile bir kaç arkadaş buluştuk, ama tabi Ankara'lı ağaçlar net'çiler olarak bir araya gelmek çok güzel olur. |
Epeycedir görüşemiyoruz, özledik...
|
Ankara lı dostlarla sohbeti bende çok özledim, bayram sonrası daha uygun gibi ne dersiniz?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Benim için bayram öncesi veya sonrası farketmez. Toplantı yerini ve saatini belirlerseniz; ona göre kesin cevap verebilirim.
|
Hafta içi mi hafta sonu mu toplanalım? Yer olarak Ankara Üniversitesi Fen Fakültesindeki Lokali önerebilirim, Tevfik Kış da olabilir, yeni önerisi olanlarda olabilir.
|
Arkadaşlar öneriniz yok mu?
|
Bayram sonrasını bekliyoruz. o arada öneriler olgunlaşır herhalde?...
|
Görünüşe göre bayramdan sonraya kalacak. :)
|
Bende katılmak isterim.. Bayram öncesi sonrası farketmez. Buluşma yeri kızılay da olursa gelebilirim.
|
Ben de her zaman müsaitim, ne zaman program kesinleşirse, bir ıslık çalın yeter!... :D
|
Merhabalar
Ankara Üniversitesi Fen Fakütesi Lokali bence olabilir.Geçen sene çok güzel bir gün geçirmiştik.Bayram sonrası uygun olabilirim. |
başka şehirlerden katılımcı alıyor musunuz ?
|
Ankara'lı dostlar,
Toplanacağınız zamanın tarihi bana da uygun olursa katılmak isterim. aysun |
Merhaba arkadaşlar,aralık ayı toplantısı için karşıyaka'daki seralarda hem toplantı hemde sera gezisi öneriyorum.Ne dersiniz..
|
Sera gezisi fikri de çok güzel arkadaşlar.
Biz dün bir kısım ankaralı ağaçlar netçi olarak, "kardeş bitkiler" kapsamında Güdül'de tarla gezisine gittik. Çok hoş geçen gezimizle ilgili yorum ve fotoğrafları, "Kardeş Bitkiler" bölümünden takip edebilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=10856 En kısa zamanda, bütün ankaralı dostlarla bir araya gelmek dileklerimle... |
Sn.Herbaryum eşliğinde ve bilgilendirmesiyle, karşıyaka sera gezisi olursa çok daha iyi olur derim.
|
Ne güzel bir teklif! Sera gezisi harika olur arkadaşlar.. Aklınıza sağlık..
|
http://www.avrasyabonsai.com/forum/v...r=asc&start=60
Geçen hafta tesadüfen avrasya bonsainin Karşıyaka 3.kapı karşısındaki Bahar peyzajda toplantısına denk geldim.Resimlerden de görüleceği üzere sera içinde toplantı vardı. Bahar Peyzaj Karşıyakada en sevdiğim çiçekçilerin başında gelir. Bu çiçekçide buluşma olabilir derim. |
Serada buluşma fikri bana da iyi gibi geldi. Ama biz Ankaralı ehl-i keyfler çay neyin de içmek isteriz. Hatta yanında börek çörek olan çayları severiz. :p Serada bu koşulları sağlamak zor.
Aramıza Ankara'dan ve il dışından yeni katılmayı düşünen arkadaşlarımız, tarih ve yer kesinleşirse buradan duyabileceksiniz, hatta gördüğünüz gibi kendi aramızda konuşarak karar vereceğiz. Burayı takip etmeye devam edin :) |
tamam müjgan hanım çok sağolun ben burdan takip edicem sizi :)
|
Uygun olursam ben de bayramdan sonra gelmek isterim ayrıca sera gezisi de süper fikir.
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Yücel bey, herkesin durumu her zaman müsait olamayacağına göre, bence siz insiyatif alarak bir yer ve zaman belirleyin ve o gün bir araya gelelim.
Zaten Forumdaki bir çok Ankara'lı bir araya gelmenin iyi olacağını belirtmiş olduğuna göre, bir şekilde başlamak lazım neticede. |
Ankarada yaşayan biri olarak bende katılmak çok isterim.
|
Bir türlü gidemediğim seraları bu fırsatta görmüş olurum diye düşünsem de, o yol bu havada gözümde çok büyüyor:) Hele bugünlerde hava erkenden kararıyor, gidip geldiğimiz belli olmayacak.
Bu işi bahara bıraksak da, şimdi daha yakın bir yerlerde örneğin TK'da sohbet etsek. |
Bence de kapalı ve sıcak bir mekanı tercih etsek iyi olacak, ben TK veya Fen Fakültesi lokalini öneriyorum. Sera gezilerini bahar aylarına erteliyebiliriz. 27 Aralık Cumartesi günü tarih olarak nasıl?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025