![]() |
Nevsun'cum, Canımcım,
Dediğine katılıyorum. Seraları bahar günlerine saklasak iyi olacak, hava çok soğuk. TK ya da benim asıl favorim Fen Fakültesi bahçesindeki cafedir. Cafeye gidene kadar bile doğal güzelliklerle muhatap olacağız, gözlerimiz ruhumuz bayram edecek. :) TK da ise midemiz bayram yapacak. Göze mi, mideye mi bunda karar verelim;) |
Valla ben her ikisine de uyarım:) Ne gözden, ne mideden vazgeçilir di mi ya:p
TK gelinip gidilmesi kolay diye önerdim. Fen fakültesi muhabbetlerini hep kaçırdım, ona da asla hayır demem. Tarih için ne diyorsunuz? Herbaryum'un önerisi bana uyar. |
27 Aralık bana da uyar.:)
|
27 Aralık 2008 Cunartesi günü Tamam gibi. Yer de TK olsun. Ulaşım daha kolay.
Saat 13.30 iyi mi? |
Hah, Yücel bey duruma el koydu:)
Müjgan'cığım, hadi bu seferlik TK'ya he de, bir sonrakine Fen Fakültesine gidelim. |
"Seni mi kırcam şekerim, sen he de Fizan'a bilem giderim:)" diye yazmışsam da, aslında seni mi kıracağım şekerim, sen kabul et ben seninle Fizan'a kadar giderim demeye getirmiştim.;)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Haftasonu Ankara'da oluyorum. 27 aralıkta ben de katılabilirim. |
TK Pide Kebap / Tevfik Kış
Yüksel Caddesi ile Karanfil sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 1-Herbaryum 2-Nevsune 3-Müjgan 4-Yücel Özlem 5-dedem 6-tenar 7-Güvenç Mamıkoğlu (Sorulacak) 8-Ahmet Demirtaş (Sorulacak) |
Alıntı:
Aşağıdaki bağlantılarda, ayrıntılı bilgi var. Yalnız bu yakında yapılan yeni düzenleme yüzünden girişteki çıkartmamızı göremiyeceksiniz. http://www.agaclar.net/forum/showpos...55&postcount=1 Ankara Bahar Toplantısı (2 Mart 2008 Pazar) #65 Ankara Bahar Toplantısı (2 Mart 2008 Pazar) |
1-Herbaryum
2-Nevsune 3-Müjgan 4-Yücel Özlem 5-dedem 6-tenar 7-Güvenç Mamıkoğlu (Sorulacak) 8-Ahmet Demirtaş (Sorulacak) 9-Derya Özen ÇOk önemli bir işim çıkmazsa, bende orada olacağım. |
Pazar günü olmadığı için, gelmem zor gibi görünüyor. Size iyi eğlenceler:)
|
1-Herbaryum
2-Nevsune 3-Müjgan 4-Yücel Özlem 5-dedem 6-tenar 7-Güvenç Mamıkoğlu 8-Ahmet Demirtaş (Sorulacak) 9-Derya Özen |
Aa aaaaaa. ben pazar günü sanıyordum. Toplantının pazar gününe alınma ihtimali yok mu?
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu toplantının yapılacağına çok memnun oldum. Ancak toplantıyı daha uygun bir yerde, daha az kalabalık ve daha çok biz bize olabileceğimiz bir yerde, örneğin Fen Fakültesinde yapamaz mıyız?
|
Toplantıya katılmayı çok isterim.Kızımın dersanesini ayarlayabilirsem onunla beraber katılabilirim.Görüşmek dileği ile...
|
Tabi yer TK olursa
|
Geçtiğimiz ankara toplantısına katılamamıştım ama bu kez kaçırmaK istemem. Bence fen fakültesi ağaçlarını bu mevsimde bile olsa,şöyle bir de olsa görmek, ayrı bir mutluluk kaynağı olurdu.
|
Hayırdır arkadaşlar toplantı varmış !...
Merhaba Arkadaşlar ;
İş yoğunluğumdan forumları sürekli takip edemesemde bir telefon kadar yakınınızdayım.Etkinliğe oğlum veya kızımla gelebilirim.Haftasonları bana uygun. |
Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir siteye giremiyordum, diğer toplantılara da gelememiştim. Bu sefer mutlaka gelmek istiyorum. 27 aralık benim içinde uygun. Görüşmek dileğiyle.. |
Çayyolu'nda nisan ayında yapılcak olan ağaç dikim töreninde, organize edebilirsem ağaçlar.net üyelerinide davet etmeyi düşünüyorum saygılarımla
|
Ben de ilk defa sizlerle tanışma fırsatı bulacaktım ama cumartesi bana da uymuyor. Eğer pazar gününe kaydırabilirseniz seve seve katılabilirim. Ama kimsenin programını da bozmak istemem. Bu sefer olmazsa başka sefere tanışırız artık. Hepinize iyi eğlenceler dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Katılamayan arkadaşların bir sonraki toplantıya katılabilmelerini umarak, 27.12.2008, saat 13.30 da TK restoranda buluşmak üzere...
TK Pide Kebap / Tevfik Kış Yüksel Caddesi ile Karanfil sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 Eklenti 56728 |
Haftaya bugün değil mi?
|
Aa evet canım haftaya. Ben bugün diye düşündüm bi an...:p
|
Yücel bey konu başlığına tarihi de koyar mısınız lütfen, benim gibi dikkatsizler için şart galiba ;)
|
Sera gezisi bence de çok güzel olurdu, ama karşıyaka bana çok uzak. Aslında Fen fakültesi de ters kalıyor bana, daha merkezi bir yer olsa ?
|
T.K' de saat 14.oo sularında şahane bir İskender kebap yedim ... :p Ne zamandır yemek istiyordum... Yanlış anlaşılmalar bazan işe yarıyor :rolleyes:
|
1-Herbaryum
2-Nevsune 3-Müjgan 4-Yücel Özlem 5-dedem 6-tenar 7-Güvenç Mamıkoğlu 8-Ahmet Demirtaş (Sorulacak) 9-Derya Özen 10-Baobab Haftaya Cumartesi (27 Aralık), saat 13.30'da, Kızılayda Yuksel caddesinde yer alan TK Pide salonunda görüşmek üzere efenim! :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025