![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar, planımızda herhangi bir değişiklik yok, panikleyip beni arayanlar oldu. ![]() Güler Hanım, sağ sağlim gelmiş olmanıza çok sevindim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
Buluşmanıza 12 saat kaldı. Güler Hanım ve Oğuz Bey Demir atmışlar bile. Sayın Penolephe'nin dediği gibi'' Fırtına çıksa bile sabaha görüşmek üzere''. Fırtına, kar, yağmur, boran. Hiç bir şey aynı gaye uğrunda çalışan siz Ağaçlar.net üyelerini yolundan çeviremez ve tüm sıkıntılarınızı dostluk ateşiyle kolayca aşarsınız. İyi bir toplantı, iyi bir gezi ve güzel anılarla ayrılık temenni ediyorum. Güler Hanım. Gezi sonrası Manisa proğramı mı var? Odun evler. Yamaçlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Merhaba! Harika bir toplantıydı, daha yeni ayrıldık. Detayları yazacaktır herkes. Yolda olanlara hayırlı yolculuklar. Bugün bizimle olan büyük oğlum da grubu çok sevdi ve de O'nu hemen ağaçlar.net üyesi yaptık. emre polat gs aramıza hoşgeldin !!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Biz ancak geldik. Güzel bir gezi ve birliktelik oldu. Detaylar ve fotoğraflar birazdan yavaş yavaş gelir. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışmak ve kaynaşmak güzeldi. Buradan ayrıca onca yolu bizimle birlikte olmak için gelip aramıza katılan Güler Abla ve eşi Oğuz bey'e vede Cemal S.'ye ayrıca çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-05-2008
|
Arkadaşlar , sağ salim bizde eve vardık az evvel. Çok güzel bir gün geçirdik hava ılık ve yağmursuzdu. Gezilen yerler mükemmel gezi ekibi daha da mükemmeldi. Sanalda tanıdığımız kişilerle yüzyüze görüşmek çok keyifliydi. Eşim Tuncay Bey'in çektiği fotolar az sonra siteye aktarılacak ( diğer bilgisayarda onla meşgul ) . Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve bizi misafir eden Sayın dkp ve eşine çok teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Yeni Üye
|
Merhaba biz de eve varalı 30 dk kadar oldu. Yani 20.30 da Aliağa'daydık.Bugün çok keyifli bir gündü. Sizleri tanıdığıma çok sevindim. Herkese, katılımı, içtenliği ve güzel şeyleri paylaşmadaki telaşı için çok teşekkür ederim. sevgimle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Yeni Üye
|
kutluyorum.
Alıntı:
Kutluyorum sizleri. Düzenleyen yldz35 : 23-11-2008 saat 20:54 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Yeni Üye
|
Fotoğraflar..
Arkadaşlar gün içinde çektiğim fotoğrafları http://www.sitesihirbazi.web.tr/agaclar adresine yükledim. Türkiye'de internet hızı malum, resimlerin orjinal hallerini yükleyemedim (toplamda 95 Mb. yapıyordu, bu haliyle sadece 5 Mb.) Orjinallerini istemek için özelime foto numarasını gönderebilirsiniz.. Çok güzel bir geziydi katkısı olan herkese çok teşekkürler.. tD |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Moderatör
|
Aaaa, ne de az yazmışlar. Bari ben sazı alayım elime..... Acaba nereden başlasam? Sevgili dostlar, ne derseniz deyin, bugüne kadar katıldığım toplantıların en güzeliydi. Organizasyonu yapan arkadaşlar, herşeyi dört dörtlük yapmışlardı. Hepsine tek tek teşekkür ederim. Dün havanın yağmurlu olmasına rağmen, çok güzel manzaralar seyrederek, Birgi'ye geldik, pansiyonumuza yerleştik. Biraz sonra, sevgili penelophe, Nazlı06 telefon ederek hoş geldiniz dediler, Kazım Polat sağolsun bütün vaktini bizlerle geçirdi. Bu sabah, toplantı heyecanı ile erkenden uyandım, hafif bir kahvaltıdan sonra, İzmir gurubu ile buluşacağımız ve kahvaltı edeceğimiz pideciye gittik. Gurubun büyük bir kısmı gelmişti, çok sıcak karşılaşma oldu. Birbirlerini tanıyan, tanımayan herkes coşku ile kucaklaştılar. Güzel bir kahvaltıdan sonra, alışılagelmiş tohum, çiçek dağıtımları başladı. Üyeler arasındaki kur'a çekiminin talihlisi sayın mayranci bey oldu. Daha sonra Fuar alanına yürüdük. Fuarda ağırlık fidan üzerineydi, pek fazla çiçek yoktu. Değişik fidan ve bitkiler gördük, fiyatları da biz İstanbul'lulara göre çok uygundu, ama satış yapmadılar. Bir iki arkadaşımız bir iki şey alabildiler. Daha sonra, Ödemiş köfte yemeğe Hurşit'e gittik. Çok da lezzetliydi. Bu arada sevgili İklimsiz'in aklı bizde kalmış ki telefonla bizi aradı, biz de onun namına bir porsiyon daha köfte yedik. Daha sonra, kahvelerimizi içmeye göçmen kahvesine gittik (inşallah ismini doğru hatırlıyorumdur). Hem kahveler hem de çaylar çok güzeldi. Daha sonra yine Birgi'ye döndük. Çakırağa Konağını ve Ulu cami'yi ziyaret ettik. Birgi belediye başkanı, bize konak hakkında çok geniş bilgi aktardılar, ayrıca cami imamı da cami ile ilgili detaylı bilgiler verdiler. Çok teşekkür ederiz. Sevgili Kazım Polat, bütün bu güzellikleri bizlere verebilmek, bu kültür turunu hazırlamak için ne de çok emek vermiş, yorulmuşsun. Hem size, hem Nazlı06 hem de Penelopheye tekrar tekrar teşekkür ederim. Anladım ki, organizasyonun bu kadar başarılı olması, iş bölümüyle olmuş. Sayenizde bunu da öğrendim. Sevgili arkadaşlar, eşim ve ben, dönüş yolculuğumuzun uzun olacağını, arkadaşlarımızın bundan sonraki durakları Konak kahve ve Andaç evi'ni dün gece ziyaret ettiğimizi belirterek, istemeye istemeye de olsa veda ederek ayrıldık. Ama, yol boyunca eşimle toplantının ne kadar keyifli olduğu ve agaclar.net'in çok ender bir site olduğu hakkındaki görüşlerimizi vurgulayıp durduk. Sevgili Malina, bu site sayesinde bizleri bir araya getirdiğiniz için size tekrar teşekkür ederim. Düzenleyen Güler : 23-11-2008 saat 20:43 Neden: başlık açılmış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Yeni Üye
|
tohumlarınız
Alıntı:
bize verdiğiniz tohumların ne olduğunu yazar mısınız? Bir tek haseki aklımda kalmış ![]() Herşey için teşekkürler. sevgimle |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Moderatör
|
Tohumlar: haseki küpesi, ezan çiçeği, manolya, kış tatlısı, adenium Fideler: Aloevera, gül, çuha, ceylangözü, Maviş, Osmanlı çileği Meyve: Trabzon hurması Düzenleyen Güler : 24-11-2008 saat 13:25 Neden: ilave |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
Sayın pıxelturk, Sayın Güler Hanım, Anlatımlarınız ve fotoğraflar için sağolun. Güzel bir toplantı ve gezi geçirmişsiniz. Bizlerde sizlerin adına çok sevindik. Yolda olanlara hayırlı yolculuklar, evlerine, yuvalarına ve sevdiklerine kavuşanlara hoşgeldin diyoruz. Darısı bizim başımıza. Sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Sevgili Arkadaşlar saat 1900da evdeydik.Emegi geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler.Çokgüzel bir gündü hepinizle tanıştıgıma çok memnun oldum.Gelirken çok güzel güller aldık.Sayın Mayrancı ve eşinin gül aldıgı gonca çicekcilikte 25 renk gül vardı hepsi çok güzellerdi ,hava kararmak üzereydi ama yinede gülleri alabildik.Arabaya tam bindik yağmur başladı iyiki gün içinde yağmadı. Hepinize sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Moderatör
|
Sevgili Habibe, hakikaten İzmirli arkadaşlar çok güzel bir toplantı gerçekleştirdiler. Gönül sizlerin de olmasını arzu ederdi. Sevgili dostlar, arkadaşımız HeDeRa'da telefonla arayarak, gönlünün bizlerle olduğunu belirtmişti, burada yazmayı unuttum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhaba. Zaten birbirimizi tanıyormuşcasına yazıştığımız onca zamanın ardından, yüzyüze de tanışmış olmanın verdiği hazzı anlatamam. Toplantı ve gezimize katılan herkese teker teker teşekkür etmek istiyorum. Ben kendi adıma harika vakit geçirdiğimi de belirtmek isterim. Sizleri ağırlamaya çalışmak, tanımak ve de beraberce paylaşımlarda bulunmak harikaydı. Umarım yeni paylaşım ve etkinliklerde daha fazla katılımlarla tekrar birlikte oluruz. Zaten sevgili Penelophe de bunun sinyallerini verdi; sevgili Mine Hanım değerli vaktinden bizlere de ayıracakmış çok yakında. Sabırsızlıkla bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
ödemiş
Herkese iyi akşamlar. Gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı Ödemiş/Birgi gezisi gerçekten güzeldi. Bu güzelliklerden birincisi İzmir dışından gelen misafirlerimizin olması (Güler Hanım ve Eşi gibi,Cemal S. gibi) İkincisi ilk defa gezimize katılanlar üyelerimizin olması (yldz 35 gibi,süheyla hanım gibi...),üçüncüsü Ödemiş ve Tire grubunun (Kazım Polat gibi, Nazlı06 gibi) organizasyonu mükemmel düzenlemeleridir. Umarım bu gezi bundan sonrakiler içinde çok iyi örnek teşkil edecek yeni geziler için ortam hazırlayacaktır. Bizim açımızdan geziyi özetlersek; sabah saat 6 'da Aliağa'dan çıktık ve 7 de Penelophe ve E®TY ile İzmir'de buluştuk,Arkamızdan yldz 35 takip etti.Diğer arkadaşlarla da bayındır kavşağında buluşup saat 9 civarında Ödemişte idik. Bizi nazlı06 ve Kazım bey karşıladılar ve hemen tongül pide ve katmerin başına oturduk.Yan taraftaki pideciden sıcak pideler sobanın yandığı kahveye sıcak sıcak geliyor ve hoop mideye,yanında çayların biri gidiyor, diğeri geliyor.Tanışma,sohbet ve çekiliş,paylaşma bu arada devam ediyor. Oradan çıkıp yürüyerek fuar alanına gittik.Bir çok arkadaş gül,menekşe,zeytin,limon selvi,portakal almaktan kendisini alamadı.Çiçek fiyatları bize göre ucuzdu,fidan fiyatları da makuldu.Son gün olmasına rağmen pek çok standtta da satış yapılmıyordu. Oradan Hurşit ustanın köfteleri yanında soğan ve acı biberleri ile birlikte yenildi.Tekrar kahveye gelinip üstüne çaylar içildi ve arabalarla Birgi'ye gidildi ve tarihi konak,cami,türbe gezildi,kestane,ceviz alındı.Bu arada bazı misafirler istemeden de olsalar ayrıldılar. Diğerleri tarafından Kazım Polat'ın bahçe talan edilerek nar,biber bitirildi. Babanın yerindeki tahinli baklavada çok güzeldi.. Bu arada bazı arkadaşlarda ayrıdılar ve geride kalanlar Konak kahve ve andaç evinde kahve ile çay içip sohbet ettier.Günün özetini yaptılar.Saat 19 sıralarında ekip yola çıktı.Biz sağsalim Aliağa'ya ulaştık ve geziyi tamamladık. Sıra bu yaşadıklarımızı belgelendirmeye ve fotoğrafları yüklemeye geldi.Onu da tüm arkadaşlar yavaş yavaş yapacaklardır.Bu günkü gezimizde tam 370 km yol yaptık.sadece dönüşte biraz yağmur gördük,bu da geziye ayrı güzellik kattı. epey uzun oldu.Unuttuklarım varsa arkadaşlar tamamlayabilirler.Tabii geziden erken ayrılanlar bir cd almaktan mahrum oldular.Onlara da bir dahaki sefere bunu sunarız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Günaydınnnn, Bende gezimiz için bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle Penelophe, Kazım Polat ve gezimize katkıları olan herkeze sonsuz teşekkürler. Hem dostane bir toplantı hemde kültürel bir gezi oldu.Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve çok planlıydı. Bizim arabamız uzun yola pek uygun değil, harareti sürekli yükseliyor, vites değiştiriyorsun kendiliğinden atıyor, silecekler kafasına göre çalışıyor, kalariferde çalışmıyor ![]() ![]() Öğlen grubumuzu çay içerken bulduk bizi o kadar içten karşıladılarki bende sanki bu insanları daha önce tanıyormuşum hissine kapıldım.Zorla getirdiğim eşim ilk itirafını yaptı ve " ne kadar candanlar " dedi ![]() Ev sahibimiz Kazım bey çok samimi ve içtendi.Bahçeside bizim için Nar bile bırakmış. Kazım bey, evinizi yapmayı planladığınız yerin manzarası harika. Sanal alemdeki bu konuşmalar bu kadar içten bir şekildemi hayata geçer diye düşünmedim değil. Ardaçiğdeme ayrıca teşekkür etmek istiyorum menekşelerimin kuruduğu için üzülmeme dayanamamış.....Menekşeler için teşekkürler ![]() ![]() Sonunda o muhteşem bahçenin sahibi Güler ablamızıda tanıdım. Aslında beynimde herkezle ilgili güzel notlar var ama birini unutur kırarım korkusuyla herkeze teşekkür etmek istiyorum. Penelophe geziye gelmem için çok uğraş verdi yüzünü kara çıkarmadım değilmi ? geç olsun güç olmasın ![]() Cemal S.sizi hala tanıdığımızı düşünüyoruz **** birine çok benzettik. Eşim dönerken " toplantıları takip et müsait olursak gideriz " dedi sanırım en güzelide buydu ...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın arkadaşlar Ödemiş Birgi gezimiz tek kelimeyle harikaydı. Yazılardaki samimiyetimiz dün yüz yüze olunca daha bir arttı. Sanki herkesi yıllardır tanıyor gibiydim. Organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Güler hanıma getirdiği çiçekler ve tohumlar için en önemlisi bizlerle birlikte oldukları için çok teşekkürler. Dün unutulmayacak bir gün geçirdik. Emre Polat aramıza hoş geldin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlar saygılarımı sunarım. Arkadaşlar geziyi öyle güzel anlarmışlar ki ben yazacak bir şey bulamadım doğrusu. Penelophe, bizleri bir araya getirdiğin için çok teşekkürler. Kazım beye de ayrıca teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Bu geziye katılamasamda sezsizce takip edenlerdendim. Daha önce tanıştığım ve hep görüştüğümüz sevgili nazlı 06 gelmem için çok söyledi ama ayarlayamadım. Sevgili Güler Hanım, ve diğer dostları görmüş kadar oldum. Gezinin herşeyiyle zengin ve bir o kadar da samimi geçmiş olması katılan tüm dostların yüzünde ki tebessümden anlaşılıyor. Bende sevgili Malina ya teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm öğretmenlerin bu gününü kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Bugün bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Gezimiz gerçekten çok güzel geçti. Ayrıca herşeye rağmen Aliş ve Eşi aramıza sonrada gelip katıldıkları için onlara da tekrar buradan teşekkür ederim. Düzenleyen nazlı06 : 24-11-2008 saat 09:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Kadının fendi erkeği yendi ![]() ama doğrusu zorla getirdim adamı gitmek istemedi inanın ![]() Bu arada siteye üye olan olmayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım Kazım Polat bey sizinde sizinde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Son İstanbul gezisinden daha keyifli olmuş anlaşılan bu son gezi. Sevgili Güler hanım ve Cemal bey her ikisine de katıldıkları için karşılaştırma yapabilirler sanırım. Ben de aranızda olmayı çok isterdim ama olmadı. Bu hafta sonu ancak İzmir'e gelebileceğim. Resim çeken arkadaşlar galeriye resim yüklerken kim kimdir diye belirtirlerse iyi olur diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhaba. Gezimize katılan, ya da katılmasa bile paylaştıklarımızı görüp, bir araya geldiğimiz için bizlere teşekkür eden herkese şükranlarımızı sunuyoruz. En başta Sayın Malina'ya böyle bir site kurarak, ortak zevkleri ve de ilgileri olan bizlerin bir araya gelmesini sağladığı için, Sevgili Penelophe'ye gezimizin oluşmasını sağlayıp yaptığı araştırma ve düzenlemelerle "lokomotif" rolünü üstlendiği için, sevgili Nazlı06'ya da desteklerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca katılan herkese kattıkları renk için de sonsuz sevgi ve selamlarımı da gönderiyorum, isim vermeden yapıyorum bunu, olur ya birini atlar da kalbini kırarım korkusuyla. Sevgili Nazlı06, Ardaçiğdem, Şükran Ünal ve de Aliş, çok teşekkür ediyorum. Ben de meslektaşlarımın gününü kutluyor, daha güzel şartlarda, daha güzel imkânlarla öğrencilerimizi daha güzel günlere hazırlayabileceğimiz umudunu taşıdığımı belirtmek istiyorum. Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
|
Günaydınlar, tam İzmir Ekibine yakışır bir gezi oldu. Geziye listenin tamamı katıldı. Sadece Wyzx rahatsız olduğu için katılamadı. Liste haricinde Süheyla hanımla da daha önce mesajlaşmıştık ama kesin birşey söylememişti, fuara gelmişler eşiyle beraber, beni aradı orada buluştuk ve gezi sonuna kadar bizlerleydi. Sabah 6'da uyandım, telefonumda bir mesaj, Sevgili Aliş hava durumundan ötürü gelemeyeceklerini yazmıştı, çok üzüldüm çünkü Aliş ne zamandır geziye katılmak istediğini yazıyordu.. Fakat öğlene doğru bir telefon, biz Ödemiş'teyiz dedi, çok mutlu oldum, iyi ki geldiniz Aliş. Herşey planladığımız zamana uygun olarak gelişti, yağmur yağmadı, plandan 20 dakika ilerde olduğumuz için Kazım bey'in bahçesine de gittik. Her anlamda dolu dolu bir gezi oldu. İzmir'den yola çıkanlar olarak, Mayrancı, Erty, Yldz35 ve ben, Ödemiş yollarına düştük, Otobanın Torbalı çıkışında İdcevi ve Ardaçiğdem de bize katıldı. Sabah herkesle Kahvehane de buluşup, yan taraftaki pideciden gelen nefis töngüllü ve katmerli kahvaltı da epey bir enerji depo ettik, Güler Hanım'ın bizler için getirmiş olduğu bitki ve tohumların paylaşımı yapıldı, Atatürk çiçeği için çekiliş yapıldı, Sevgili Mayrancı'ya çıktı, ben çektim yarısı benim dermişim. ![]() Fuar organizasyonu güzel yapılmıştı, standlar düzgün yerleşmişti, fiyatlar inanılmaz uygundu. Ben Ödemiş fuarını çok sevdim. ![]() Fuar'dan Köfteci Hurşit'e geçtik, kıtır ekmekli ödemiş köfteler yenildi. Tekrar Kahveye geçilip çaylar içildi ve Birgi Yollarına düşüldü. Birgi harika bir yer, doğal ve tarihi değerleri oldukça yüksek ve güleryüzlü bir belediye başkanına sahip. İlk olarak Çakırağa konağındaydık, burada Birgi Belediye Başkanı Muhittin Cumhur Şener beyefendi bize rehberlik etti, konağa giriş gruplar halinde gerçekleşti, 5 ayrı gruba konak gezdirilip, anlatımlar yapıldı. Saat 15:30'da konaktan Ulucami'ye geçtik, Burada cami imamı bizi cami hakkında bilgilendirdi, doğrusu anlattığı şeyler çok ilginç ve hoştu, teşekkürler.. Güler Hanım ve Oğuz Bey, burada bizlere veda ettiler ve biz Kazım beyin bahçesine geçtik. Kazım beyin bizler için ağaçta bıraktığı narlar harikaydı. (Nazlı narım sende kalmış, sakın yeme dursun alırım bir ara. Hani şu kocaman olup hafif çürüğü olan. ![]() ![]() Acıkanlar pilav üstü kurufasulye ve yanında da güveç, acıkmayanlar tereyağlıcevizli üzeri tahinli baklava yediler. Birgi'de hiç araç kullanmadık, Baba Lokantasından araçları parkettiğimiz yere gittik. Burada artık ayrılmak isteyenler oldu, onlarla vedalaşıldı, hafif yağmur atıştırmaya başlamıştı, Birgi'nin tarih kokan sokaklarına daldık ve Konak Kahve ve Andaç evine vardık, sohbetler edildi, kahveler içildi.. Herşey çok güzeldi, vedalaşıp ayrıldık.. Mine Pakkaner, gezi boyunca arayıp, desteğini bizlerden esirgemedi. Çok mutlu oldum ben, çok teşekkürler Mine Hanım..(Güler Hanım'ın size getirdiği 16 çeşit bitki çayı size iletmek üzere bende.) Aramıza ilk kez katılan; Yldz35, Aliş, Ardaçiğdem, Süheyla, İdcevi, Erty, Öztan Özatanlar, güler yüzünüz samimiyetiniz için çok çok teşekkürler. Güler Hanım, Oğuz Bey ve Cemal S.; Bizler için yüzlerce km yol kateddiniz, güleryüzünüzü, hoşsohbetinizi esirgemediniz, herşey için çok teşekkürler.. Mayrancı; sizinle yolculuk etmek benim için zevkti, esprileriniz, hoşsohbetiniz, güleryüzünüz ve bagajı benimle paylaşmanız harikaydı, çok teşekkürler, çaya bekliyorum. ![]() Birgi Belediye Başkanı Muhittin Cumhur Şener Beyefendi ve Birgi Ulucami İmamı, samimiyetiniz ve rehberliğiniz için çok teşekkürler.. Kaptan Çiçekçilik; bizi ağırladığınız için çok teşekkürler.. Fatma Dündar, Nazlı06, Dkp ve Mymüberra, bu güzel günü bizlerle paylaştığınız için çok teşekkürler.. Sevgili Kazım Bey, herşey mükemmeldi, Birgi-Ödemiş harikaydı, bu kadar kalabalık bir grubu memnun etmek zordur ama siz bunu başardınız, herşey en ince ayrıntısına kadar çok güzeldi, hepimiz memnun ayrıldık, emekleriniz ve güzel kalbiniz için çok çok teşekkürler.. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|