Günaydınnnn,
Bende gezimiz için bir şeyler yazmak istedim.
Öncelikle Penelophe, Kazım Polat ve gezimize katkıları olan herkeze sonsuz teşekkürler.
Hem dostane bir toplantı hemde kültürel bir gezi oldu.Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve çok planlıydı.
Bizim arabamız uzun yola pek uygun değil, harareti sürekli yükseliyor, vites değiştiriyorsun kendiliğinden atıyor, silecekler kafasına göre çalışıyor, kalariferde çalışmıyor

iş böyle olunca eşimde Cumartesi gecesi fırtına ve yağmuru görünce Pazar sabahı geziyi iptal etmemizi rica etti istemiyerek kabul ettim.Tekrar yattık uyandığımda tamda Penelophenin dediği gibi ışıl ışıl bir gökyüzü gördüm.Hemen eşimi uyandırdım adamın boğazına bir lokma ekmek atmasına bile izin vermeden yola çıktık
Öğlen grubumuzu çay içerken bulduk bizi o kadar içten karşıladılarki bende sanki bu insanları daha önce tanıyormuşum hissine kapıldım.Zorla getirdiğim eşim ilk itirafını yaptı ve " ne kadar candanlar " dedi
Ev sahibimiz Kazım bey çok samimi ve içtendi.Bahçeside bizim için Nar bile bırakmış.
Kazım bey, evinizi yapmayı planladığınız yerin manzarası harika.
Sanal alemdeki bu konuşmalar bu kadar içten bir şekildemi hayata geçer diye düşünmedim değil.
Ardaçiğdeme ayrıca teşekkür etmek istiyorum menekşelerimin kuruduğu için üzülmeme dayanamamış.....Menekşeler için teşekkürler

birde oğlu varki Arda 5 dakika durmadı valla.
Sonunda o muhteşem bahçenin sahibi Güler ablamızıda tanıdım.
Aslında beynimde herkezle ilgili güzel notlar var ama birini unutur kırarım korkusuyla herkeze teşekkür etmek istiyorum.
Penelophe geziye gelmem için çok uğraş verdi yüzünü kara çıkarmadım değilmi ? geç olsun güç olmasın
Cemal S.sizi hala tanıdığımızı düşünüyoruz **** birine çok benzettik.
Eşim dönerken " toplantıları takip et müsait olursak gideriz " dedi sanırım en güzelide buydu ......