![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Aliş, geziye 3-4 gün kala belli olursa mutlaka yaz ki, durum değerlendirmesi yapalım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
|
Ödemiş
Ben sadece hatırlatayım dedim ama sizi ve eşinizi yormak istemem. Mümkün olursa diye,olmazsa da boşverin.Resmi makamlarla uğraşmayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-09-2008
|
Merhaba Ben kalacaklar için Ödemiş öğretmen evini tavsiye ederim,zaten Kazım öğretmenimin söylediği yerler de çok uygun.Bozdağ da,Gölcük te kalıncak yer sorunu olmaz kesinlikle..Biz de Ödemişliler olarak sizleri şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. 1- Kazım POLAT 2- Nazlı06 3- Penelophe 4- Gravel 5- Aliş 6- WYZX ve 10 yaşında oğlu 7- Mehmet Ayrancı 8- Seyide Ayrancı 9- Fatma Dündar 10- Özkan Dündar 11- Aziz Gerzeli 12- Gülser Gerzeli 13-baharcan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Selam arkadaşlar uygun olursam ben de orda olacağım oralarda çok haşır neşir olan biri olarak naçizane kalınması gerekir diyorum çünkü böyle bir program tek güne sığmaz.kalırsak da çınaraltı pansiyonu öneriyorum fiyat konusu için de belediye ile de sizler için temas kurar aracı olmalarını sağlarım . Kaç kişi kalabilir bunu belirlediğimizde görüşebilirim.ayrıca gölcükdeki prenses otel de manzaralı güzel ve fiyat olarak da uygundu orası ile de temas sağlayabilirim. Yani diyorum gelemesem de ki, çok istİyorum, yardımcı olurum gerek program gerekse fotoğraflama ve gezilip görülecek yerler açısından. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Alıntı:
Kazım bey, süpersiniz. Pazartesi gelirseniz detayları daha fazla görüşebiliriz. Bu gezinin Tire tarafı benim, ödemiş tarafı sizin. yani ortak yapım olacak inşallah. Düzenleyen nazlı06 : 30-10-2008 saat 10:16 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-07-2008
|
1- Kazım POLAT 2- Nazlı06 3- Penelophe 4- Gravel 5- Aliş ve eşi 6- WYZX ve 10 yaşında oğlu 7- Mehmet Ayrancı 8- Seyide Ayrancı 9- Fatma Dündar 10- Özkan Dündar 11- Aziz Gerzeli 12- Gülser Gerzeli 13- Öztan&Fazilet ÖZATANLAR Şimdiden bütün işlerimi 23 Kasıma göre ayarladım. Planlama için şimdiden emeği geçen ve geçecek herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eşim ve ben katılmayı çok istiyoruz. 9 yaşındaki kızım ve 4 yaşındaki oğlumla nasıl olabilecek gerçekten merak ediyorum. Yeni yerler görmeyi,yeni insanlarla tanışmayı çok seven bir aile olarak sizlerle beraber olmak onur verecek bizlere. Planımızı Cumartesi sabah hareket, gece kalış, pazar akşamüstü dönüş olarak planlıyoruz. Eğer kalma planlanmıyorsa Pazar sabahı erken gelebiliiz. Arabamızla gelmeyi düşünüyoruz. 2 kişi (1ebeveyn+1 çocuk daha uygun olabileceğini düşünüyorum) arabamızda yer var.Selamlar.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Öztan Özatanlar, biz de sizin bizimle olma isteğinizden çok memnun olduk. Daha önce de dediğim gibi hoş gelirsiniz, sefalar getirirsiniz. Konaklama için bu hafta "Çınaraltı Pansiyon"la konuşacağım tekrar. İsteyen C.tesi, isteyen de Pazar sabahı gelir, biz herşeyi organize edeceğiz merak etmeyin. Çocuklarla gelmelisiniz ki aklınız evde kalmasın, burada onlara arkadaşlar da var, merak etmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
|
Ödemiş
Bu gezinin programı ile katılacakları ile süper olacağını düşünüyorum. Program için bize de herhangi bir görev düşüyorsa lütfen bildirin.Katılacaklar arttıkça paylaşmalarımızda çoğalacaktır.Bu da bizi çok sevindirir. Her gezi öncesi sayı oldukça fazla oluyor ancak gün yaklaştıkça tabiiki elde olmayan sebepler ve mazeretlerle katılım azalıyor. Lütfen mümkün olduğunca bu geziye katılımı sağlayalım çünkü gelemeyenler çok şeyler kaçıracak gibi geliyor.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, lütfen listeye adını ekleyen herkes kalmak isteyip istemediğini belirtsin, planımızı ona göre olgunlaştıralım, bu önemli bir detay. Birde ulaşım aracı olarak ne kullanacaklarını ve eğer özel araçlarıyla geliyorlarsa araçlarında kaç kişilik yer olduğunu. Plan ne kadar erken olgunlaşırsa o kadar iyi olur. Öztan Özatanlar, çocuklar problem olmayacaktır, Kazım beyin dediği gibi onlara arkadaş çok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
1- Kazım POLAT 2- Nazlı06 3- Penelophe 4- Gravel 5- Aliş ve eşi ( pazar sabahı sizlere katılabiliriz) 6- WYZX ve 10 yaşında oğlu 7- Mehmet Ayrancı 8- Seyide Ayrancı 9- Fatma Dündar 10- Özkan Dündar 11- Aziz Gerzeli 12- Gülser Gerzeli 13- Öztan&Fazilet ÖZATANLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Herkese Selam, aranıza yeni katıldım. Doğa dostlarıyla aynı platformda olmak çok güzel. Gezinize eşim ve dört yaşındaki oğlumla katılmayı istiyoruz. Yeni üyeleri kabul edersiniz değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Doradora ne demek kapımız herkese açık. Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. başımızın üzerinde yeriniz var. Bilin ki bizlerde sizlerle tanışmaktan büyük mutluluk duyacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-07-2008
|
Sanırım gelemiyorum. Adımı çıkarıyorum listeden. Kişi sayısı için planlarınızda yer kaplamayım şimdilik. Başka sefere kısmetse artık. 1- Kazım POLAT 2- Nazlı06 3- Penelophe 4- Aliş ve eşi ( pazar sabahı sizlere katılabiliriz) 5- WYZX ve 10 yaşında oğlu 6- Mehmet Ayrancı 7- Seyide Ayrancı 8- Fatma Dündar 9- Özkan Dündar 10- Aziz Gerzeli 11- Gülser Gerzeli 12- Öztan&Fazilet ÖZATANLAR |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Başka gelen arkadaşlar yok mu acaba? Mine Hanım siz gelmiyor musunuz? Düzenleyen Mine Pakkaner : 04-11-2008 saat 12:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sanırım organizasyonu kesinleştirmeden yazmakla bir hata yaptık. Kimse kalma konusunda fikrini belirtmiyor. Önce bir karar verilip konu öyle açılmalıydı. Toparlamaya çalışıp ilk mesaja ekleyeceğim.. Kalma konusunda fikrimi daha önce belirtmiştim, çoğunluk kalmayı isterse 2 gün için de İzmir-Ödemiş yapabileceğimi de. Ama burada aklıma takılan nokta şu, aramıza ilk kez katılacak olanlar sanırım kalma konusunda tereddüt yaşıyorlar. Bence bu gezi başlığa uygun şekilde 23 Kasım 2008 Pazar günü Ödemiş'e olsun. Tire'ye zaten bir kez daha gitmeyi planlıyorduk, bundan sonraki ilk gezi de Tire'ye olsun. 1- Kazım POLAT 2- Nazlı06 3- Penelophe 4-5- Aliş ve eşi ( pazar sabahı sizlere katılabiliriz) 6- WYZX ve 10 yaşında oğlu 7- Mehmet Ayrancı 8- Seyide Ayrancı 9- Fatma Dündar 10- Özkan Dündar 11- Gerzeli 12- Gülser Gerzeli 13-14- Öztan&Fazilet ÖZATANLAR 15-16-17- Dora Dora, eşi oğlu 18- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
|
Herkese Günaydın, Sevgili Penelophe biz bir gece konaklamayı tercih ederiz. Sadece yazmayı unutmuşum, hiçbir tereddütümüz yok. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
agaclar.net
|
Muhtemelen gelemem. Ancak önümüzdeki günlerde bitki bakımı ve kullanılan temel malzemeler ilgili bir eğitim düzenleyeceğiz, orada sizlerle sohbet etme zevkini tadacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
agaclar.net
|
Salon henüz kesinleşmedi. Belki de bir fidanlıkta eğitim yaparız. Kesinleşince sizleri tarih ve yer konusunda bilgilendireceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | ||
Ağaç Dostu
|
Mine Hanım, keşke siz de gelebilseydiniz, sizi çok özledik, ama tekrar toplanacak olmamız çok güzel..) Alıntı:
Alıntı:
Kazım Bey, 23 Kasım Pazar sabahı saat 9:00 da İzmir'de olacak şekilde, Ödemiş'ten otobüs seferi var mı? Listeyi biraz tablolaştırdım, arada isim eklenirken eksiklikler olmuş, onları düzelttim, listeye isimlerini yeni ekleyecek olanlar ve listedekiler, listeyi kopyalayıp, ilgili alanları doldururlarsa daha planlı oluruz diye düşünüyorum. ![]() 1- Kazım POLAT / Araç Bilgisi:? 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Duruma göre / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 23- ? |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
1- Kazım POLAT / Araç Bilgisi:? 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Duruma göre / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Yeni Üye
|
1- Kazım POLAT / Araç Bilgisi:? 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Duruma göre / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Penelophe;310824][B] Nazlı, Kazım Bey, son durum nedir? Konaklanılacak yer, fiyatlar, gezilecek yerler, vs.. Kazım Bey, 23 Kasım Pazar sabahı saat 9:00 da İzmir'de olacak şekilde, Ödemiş'ten otobüs seferi var mı? Penelophe, İzmirden sabah 6,30 da itibaren gerek Tire'ye gerekse Ödemiş'e her 20 dk. veya 30 dk. bir otobüs kalkıyor. Yolculuk toplam 2 saat sürüyor. Buluşma saatimizi ona göre ayarlayalım. Eşim ve ben büyük ihtimalle Ödemiş'e özel araçla geleceğiz. Toplam yolculuk 30 dk. sürüyor. Düzenleyen nazlı06 : 05-11-2008 saat 11:53 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
1- Kazım POLAT / Araç Bilgisi:? 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Duruma göre / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Günübirlik de olur kalmalı da/ iki kişilik yer var. 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:? / Araç Bilgisi:? 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, 22 Kasım'da aylar önceden belli olan bir ziyaretimiz vardı ve ben başlığa bu yüzden 23 Kasım diye yazmıştım tarihi. Bugün arkadaşıma geziden bahsedince, o hatırlattı 22 Kasım'da gidemeyeceğimi. ![]() 1- Kazım POLAT / Araç Bilgisi:? 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Günübirlik / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Günübirlik de olur kalmalı da/ iki kişilik yer var. 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:Günübirlik / Araç Bilgisi:1 kişilik yer var. 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
1- Kazım POLAT / Araba. Ödemiş'den Birgi'ye 4 kişi alabilirim. 2- Nazlı06 / Araç Bilgisi:? 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Günübirlik / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Günübirlik de olur kalmalı da/ iki kişilik yer var. 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:Günübirlik / Araç Bilgisi:1 kişilik yer var. 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
1- Kazım POLAT / Araba. Ödemiş'den Birgi'ye 4 kişi alabilirim. 2- Nazlı06 / Araba. Tire'den ödemiş' 2 kişi alabiliriz 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Günübirlik / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Günübirlik de olur kalmalı da/ iki kişilik yer var. 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:Günübirlik / Araç Bilgisi:1 kişilik yer var. 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. 23- ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu
|
1- Kazım POLAT / Araba. Ödemiş'den Birgi'ye 4 kişi alabilirim. 2- Nazlı06 / Araba. Tire'den ödemiş' 2 kişi alabiliriz 3- Penelophe / Konaklama Bilgisi: Günübirlik / Araç Bilgisi: Otobüs 4-5- Aliş ve Eşi / Konaklama Bilgisi:Günübirlik ( Pazar sabahı sizlere katılabiliriz) / Araç Bilgisi:? 6-7- WYZX ve 10 yaşında oğlu / günübirlik / otobüsle 8-9- Mehmet ve Seyide Ayrancı / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 10-11- Fatma ve Özkan Dündar / Günübirlik de olur kalmalı da/ iki kişilik yer var. 12-13- Aziz ve Gülser Gerzeli / Konaklama Bilgisi:Günübirlik / Araç Bilgisi:1 kişilik yer var. 14-Fellez / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:? 15-Baharcan / Araç Bilgisi:? 16-17-18-19 Öztan ve Fazilet ÖZATANLAR ve çocukları / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. (1ebeveyn+1 çocuk) 20-21-22-Dora, Eşi, Oğlu / Konaklama Bilgisi:Konaklama / Araç Bilgisi:2 kişilik yer var. 23- Koyu Yeşil ve ailesi / Konaklama Bilgisi: Günübirlik/ Araç bilgisi : ? (Umarım bir aksilik çıkmaz, epeydir organizasyonlara katılamıyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|