agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-11-2008, 23:29   #91
agaclar.net

Mine Pakkaner's Avatar

Giriş Tarihi: 06-01-2006
Galeri: 99
Bence aynı gün içinde çok yüklü bir program hazırlıyorsunuz. Ben bu fuarı her ziyaret edişimde 3 saat kadar sürüyor, hatta eğer varsa semineri de izlersem 5 saati buluyor. 2 saat size yeter umarım. Geçen sene fuar güzel, katılım boldu. Bu arada havanın da 17.30-18.00 civarında karardığını dikkate almak gerek.

O gün programımı ayarlayabilirsem eğer sizlerle aynı saatte fuarda olmayı birlikte gezmeyi isterim, ancak tam gün geziye katılamam.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-11-2008, 23:34   #92
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Giriş Tarihi: 30-04-2007
Galeri: 373
Mine hanım, bu sevindirici haber, orada sizinle buluşmak çok güzel olacak. Yemek saatlerimizden veya diğer etkinlikleri kısa tutarak fuara daha fazla zaman ayırabiliriz.

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 06:51   #93
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar !

İşte güzel İzmirliler. Şu İzmiri oldum olası çok merak etmişimdir. Yanımda size süpriz birisi ile görünce çok şaşıracaksınız bizde iki kişi olarak katılmayı planlıyoruz. Adım adım takipteyiz haberiniz olsun. İzmiri çok iyi bilen birisi ile oraya geldiğime göre sorun yaşamadan sizleri bulurum artık. Araçla geleceğiz. Bakalım kısmet.
Davetsiz misafir gibi olduk ama olsun bizler kocaman bir aile değilmiyiz. Başta sevgili Penelophe olmak üzere bu organizasyonu düzenleyen herkesin yüreğine sağlık.
Hepinizle yüz yüze tanış olmak güzel olacak güzel.

Saygıyla/ Anadolu divanesi.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 09:50   #94
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Giriş Tarihi: 27-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Guler Mesajı Göster
Teşekkürler, biz o zaman Pazar sabah erken mi çıkalım?

Güler Ablacım, öyle çok zor olur. Siz en iyisi Tire'ye cumartesi günü gelin. Bizim misafirimiz olursunuz. Birlikte gezip dolaşalım . Sabahta Ödemiş'e hareket ederiz.

nazlı06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 09:51   #95
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

[QUOTE=cemal.S;314533]Merhabalar !

İşte güzel İzmirliler. Şu İzmiri oldum olası çok merak etmişimdir. Yanımda size süpriz birisi ile görünce çok şaşıracaksınız bizde iki kişi olarak katılmayı planlıyoruz.

Çok güzel haber. Bekleriz buyrun gelin.

Eski 12-11-2008, 10:11   #96
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sevgili mayrancı, nazlı06. Her ikinize de teşekkür ederiz. Oğuz'la bir konuşalım nasıl yapacağız, sizlere bildiririz. Büyük bir ihtimal Cumartesi geliriz.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 11:59   #97
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Güler abla cumartesiden gelirseniz benimde misafirim olabilirsiniz lütfen çekinmeyin.

aliş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 12:47   #98
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar, hepinize çok teşekkürler ederim.
Oğuz biraz sıkılgandır, rahatsızlık vermek istemez. Biz onunla programımızı tekrardan bir konuşalım, Cumartesi geleceksek sizlerden bize yer ayırtmanız hususunda ricada bulunuruz.

Eski 12-11-2008, 17:59   #99
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemal.S Mesajı Göster
... Yanımda size süpriz birisi ile görünce çok şaşıracaksınız bizde iki kişi olarak katılmayı planlıyoruz...
Ehem ehem ben o sürprizi (söylersek sürprizi kaçar) biliyordum ama siz de bana sürpriz oldunuz ve çok da güzel oldu. Bekliyoruz efendim.

Güler Hanım, yer ayırtmaktan bahsetmişsiniz ama ben anlayamadım, ****** ayırtırız ama nerden yer ayırtacağız?

Eski 12-11-2008, 19:33   #100
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili Penelophe, biz Oğuz'la Cumartesi günü yola çıkmak istiyoruz.
İzmir'i az çok gördük. Tire ve Ödemiş'e hiç gitmedik. Cumartesi gecesi, Tire veya Ödemiş'te konaklayabileceğimiz bir otel var mı?
Arkadaşlar sağ olsunlar, bizi misafir etmek istiyorlar. Ama eşim rahatsızlık vermek istemez.
Tire veya Ödemişte kalabileceğimiz rahat bir yer bulabilirsek makbule geçer, yok böyle bir imkan yok ise o zaman Cumartesi gecesini İzmir'de geçirir, Pazar günü toplantıya katılırız.

Eski 12-11-2008, 21:18   #101
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Giriş Tarihi: 15-02-2007
Galeri: 1
Arkadaşlar merhaba. Dün girememiştim internete, şimdi girince gördüklerime o kadar sevindim ki anlatamam. Kimler kimler geliyormuş, ne kadar güzel!
Sayın Cemal S., o sürpriz tahmin ettiğim kişiyse, çok mutlu olacağım sizi ve onu görmekten.
Sevgili Güler Abla, bizi ne kadar da sevindirirsiniz anlatamam. Balıkesir, Akhisar, Gölmarmara, Salihli yoluyla Bozdağ'a ulaşabilir, oradan da aşağı inerek direkt Birgi'ye varabilirsiniz C.Tesi günü. İzmir'e kadar gitmekten çok daha kısa bu yol.Birgi Çınaraltı Pansiyon'dan memnun kalacağınıza eminim. Gelecek olursanız ben zaten konuştum rezervasyon için bekliyorlar. Ben de karşılarım sizi orada.
Arkadaşlar gelecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum, oldukça heyecanlandım, umarım yüzümün akıyla işin üstesinden gelebilirim. Selamlar.

kazim polat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 21:40   #102
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Ödemiş Köftesi

Biz burada "yağlı köfte" deriz, tabii yağlı yiyemeyecek olanlar için "yağsız ızgara"mız da var. Bu arada "Töngül Pide" resmi bulamadım kusura bakmayın.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg odemis-koftesi-s7305455.jpg (29.9 KB, 92 views)
Eski 12-11-2008, 21:43   #103
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Çakırağa Konağı

Zamanının muhteşem yapıtlarından biri. Çok da ilginç hikayesi olan iki odası var, gelince çok şaşıracaksınız.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg 06_500.jpg (57.6 KB, 93 views)
Eski 12-11-2008, 21:46   #104
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Çınaraltı Pansiyon

Harika bir işletme. Aile ortamıyla karşılayacaklar sizi, emin olabilirsiniz. Gelirken çiçek tohumlarınızdan getirmeyi unutmayın, onlar da" bitki delisi" !

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg DSC09304c.jpg (60.9 KB, 95 views)
Dosya Türü: jpg DSC03594c.jpg (34.0 KB, 93 views)
Eski 12-11-2008, 21:49   #105
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Ulu Camii

Aydınoğlu Beyliği'nin kurucusu Aydınoğlu Mehmet Bey tarafından yaptırılan Ulu Camii'nin mimber kapısının çalınış ve İngiltere'den geri getiriliş serüvenini,bir rehber edasıyla anlatan İrfan Hoca'dan dinlemelisiniz.(İsterseniz ingilizce olarak da!)

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg ulu%20cami%20ic%20g.jpg (50.8 KB, 94 views)
Eski 12-11-2008, 21:53   #106
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Konak Kahve Ve Andaç Evi

Birgi'nin olmazsa olmazlarından. Emekli öğretmen Gülsün Hanım'ın elleriyle sardığı sarmalardan mı, yoksa enfes elmalı turtalarından mı yemek istersiniz? Bir de ressam eşi M.Emin bey varsa,şanslısınız, naif resimleri üzerine konuşabilirsiniz.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg PC211308.JPG (52.0 KB, 94 views)
Eski 12-11-2008, 22:33   #107
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-01-2008
Galeri: 131
Ödemiş

Bence Pazar günü erken yola çıkıp Tire'deki arkadaşları da alıp Ödemiş'teki kahvaltıya yetişelim. Arada bir mola verirsek Ödemiş'e ancak öğleyin varırız.
Fotoğraf çekmek isteyecekler mutlaka hazırlıklarını tam yapsınlar.Epey malzeme var anlaşılan..

mayranci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2008, 23:33   #108
Ağaç Dostu

Penelophe's Avatar

Alıntı:
İzmir'i az çok gördük. Tire ve Ödemiş'e hiç gitmedik. Cumartesi gecesi, Tire veya Ödemiş'te konaklayabileceğimiz bir otel var mı?
Güler hanım, Tire veya Ödemiş'de kalmak istediğinizi yazmışsınız, Kazım bey Ödemiş'li olduğu için yanıtlamış, sağolsun iyi de yapmış, ben ancak internetten araştırabilirdim zira Ödemiş' ben de hiç gitmedim, dolayısıyla güzel, temiz olduğundan da emin olamazdım ama Kazım beyin size önerdiği yer eminim ki güzeldir.

Yine de planınızda değişiklik olursa başımızın üzerinde yeriniz var, siz bizi ağırladınız ben şahsen hiç yabancılık çekmedim, sizlerin de çekmesini istemem, burada da bir eviniz var.

Eski 13-11-2008, 05:55   #109
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili arkadaşlar, hepiniz o kadar içten ve naziksiniz ki yazılarınız gözlerimi dolduruyor. Çok teşekkür ederim.
Sizler, lütfedip bizim bahçemize geldiniz ve bizleri çok mutlu ettiniz. Şimdi iade-i ziyaret sırası bizde, hadi bunu da bırakın, tanışamadığımız arkadaşlarla tanışmaya can ediyorum esasında.
Sevgili Kazım beyin önerisi çok hoşumuza gitti. Bu hususta kendilerini rahatsız edeceğiz.
Tekrar hepinize teşekkür ederim.

Eski 13-11-2008, 07:34   #110
Ağaç Dostu

ormanx's Avatar

Giriş Tarihi: 13-10-2008
Galeri: 20
Sevgili Dostlar,

Talepte çok geç kaldım biliyorum ama gene de ileteyim.

Bu geziyi 29 veya 30 kasıma erteleme şansımız olabilir mi? O tarihlerde İzmir'de olacağım. Sizlerle tanışmayı da çok isterim.

Sevgilerimle,

ormanx Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2008, 08:01   #111
Ağaç Dostu

habibe's Avatar

Giriş Tarihi: 01-02-2007
Galeri: 33
cigarami sardim karşı sahile
yaktım ucuna acıları
ağları attim anılar doldu
ağlar hasretimin kıyıları

yareme tuz diye yakamoz bastım
tek şahidim aydı
aman aman
bir elimde defne
bir elimde sevdan
AKLIM egede kaldı
Sefanız olsun arkadaşlar. Sevgiler.

habibe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2008, 09:16   #112
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Arkadaşlar sağ olsunlar, bizi misafir etmek istiyorlar. Ama eşim rahatsızlık vermek istemez.
Tire veya Ödemişte kalabileceğimiz rahat bir yer bulabilirsek makbule geçer, yok böyle bir imkan yok ise o zaman Cumartesi gecesini İzmir'de geçirir, Pazar günü toplantıya katılırız.

Güler Ablacım, rahatsızlık ne demek. başımızın üstünde yeriniz var. Tire'de kalmak isterseniz kalacak yer için rezervasyon yaparız. Tire'de kalmak isterseniz restore edilmiş tarihi bir konakta, isterseniz öğretmenevinden yer ayırttabiliriz.
Ödemiş'i düşünürseniz orada da şehir içinde kalabileceğiniz oteller var. Onlara da el atarız evvelallah.

Eski 13-11-2008, 09:25   #113
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili nazlı06, çok teşekkür ederim.
Kazım beyin tarif ettiği güzergah üzerinden birgiye elip geceyi Çınaraltı pansiyonunda geçirip, yöreyi dolaşmayı ve Pazar günü de toplantıya katılmayı plânladık. Eğer Tire uzak kalmazsa Cumartesi günü oraya da uğrarız.

Eski 13-11-2008, 09:40   #114
Ağaç Dostu

fatmadundar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2007
Galeri: 82
Sevgili Güler, bir haftadır ilk kez foruma girdim. Sizin de gelmek istediğinizi görünce çok sevindim. Yanlız İzmir'e kadar gelip de transit geçmek olmaz ki. Bence siz cumadan gelin benim de konuğum olun. Bir gün İzmir'de gezelim ondan sonra Ödemiş'e birlikte geçeriz.

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2008, 10:32   #115
Ağaç Dostu

fatmadundar's Avatar

Giriş Tarihi: 16-08-2007
Galeri: 82
Cemal Bey, geleceğinize çok sevindik. Ne demek davetsiz misafir. Tabii ki biz bir aileyiz. ben sizi tanımaktan çok memnun oldum, burdaki diğer arkadaşların da sizi çok seveceğinden eminim. Yanınızdaki sürprize de çok sevindik

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2008, 10:33   #116
Ağaç Dostu

nazlı06's Avatar

Alıntı:
Sevgili nazlı06, çok teşekkür ederim.
Kazım beyin tarif ettiği güzergah üzerinden birgiye elip geceyi Çınaraltı pansiyonunda geçirip, yöreyi dolaşmayı ve Pazar günü de toplantıya katılmayı plânladık. Eğer Tire uzak kalmazsa Cumartesi günü oraya da uğrarız.

Güler ablacım, Birgi'de kalacaksanız Kazım bey'in güzergahı size uyar. Cumartesi ödemişin pazarı. Garılar pazarını gezersiniz. Tire'de ödemiş'e 30 Km. toplam 25 dk. filan sürüyor. haberleşelim.

Eski 13-11-2008, 10:42   #117
Moderatör

Güler's Avatar

Çok sevindim bu habere. Sizi ararım.

Eski 13-11-2008, 20:10   #118
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Arkadaşlar Merhaba. Güler Hanım'la telefonda konuştuk akşama doğru, çok mutlu oldum. Rezervasyonunu yaptırdık zar, zor. O tarihe başka bir rezervasyon varmış ama henüz netleşmemiş, benden ayın 17 sine kadar müsaade istedi pansiyon sahibi Mehmet Ağabey başka odalar için. Tam da fuar tarihi olduğundan Ödemiş'deki oteller de dolabilir, konaklamak isteyen arkadaşlar biran önce versinler kararlarını bence. Herhangi bir sorusu olan olursa arayabilirsiniz.

Eski 13-11-2008, 21:10   #119
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-01-2008
Galeri: 131
Ödemiş

Kazım Bey sürpriz olacak ama..size 17 sine kadar rezervasyonum var demişler.Büyük ihtimalle o benim adıma ayrılan odalardır,başlangıçta biz kalmalı gelmeyi planlamıştık ve ağaçlarnetteki diğer arkadaşlar içinde toplam 5 oda rezerve ettirmiştim, her ihtimale karşı.Aşağıda rezervasyon iletisini gönderiyorum. Çünkü o arada sizden de uzun süre bir ses çıkmamıştı. Fena da olmamış anlaşılan.çünkü hala kalmalı gelecek olanlar kararlarını kesinleştirmemişler.İsterseniz arkadaşlar için o odaları kullanabilirsiniz..

Sayın Mehmet Ayrancı,
Pansiyonumuz 7 adet çift kişilik odadan oluşan bir aile pansiyonudur. Ege'nin şirin ve tarihi beldesi Birgi'nin tek konaklama tesisi olup, hizmet kalitesi, temizlik ve ilgiye hayran kalan misafirlerimizden biri olmanızı yürekten dileriz.

Odalarımız çift kişilik birer yataklı olup talep halinde tek kişilik yatak ilavesi mümkündür. Her odada duş ve tuvalet mevcuttur. Ekte, pansiyonumuza ait birkaç resmi bulabilirsiniz.

Çift kişilik standart oda fiyatımız 50 YTL/gece dir. Fiyatımız, oda fiyatı olup tek veya çift kişi için ücret farkı yoktur.
Ebeveyn ile aynı odada kalmak şartıyla 0-12 yaş çocuk ücretsizdir.
Tek kişilik ilave yatak bedeli 15 YTL/gece dir.
Fiyatlarımıza köy kahvaltısı ve KDV dahildir.

Öğle ve akşam yemeklerinde günün menüsü (yöresel ev yemekleri) ekstra olup 7,5 YTL/kişi dir.

Talep etmiş olduğunuz 5 oda adınıza 17 Kasım 2008 günü saat 17:00'ye kadar opsiyonlu olup kesin rezervasyon için belirtilen tarihe kadar 50 YTL kapora bedelinin tarafınızdan gönderilmesi gerekmektedir. Rezervasyon iptali halinde kapora geri ödemesi yapılmamaktadır.

Detaylı bilgi ve banka hesap numaralarını öğrenmek için lütfen 533 958 6699 nolu telefonumuzdan bizimle irtibat kurunuz. Sizleri de en kısa zamanda aramızda görmekten mutluluk duyacağız.
Teşekkürler,
Birgi Çınaraltı Pansiyon

mayranci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2008, 21:48   #120
Ağaç Dostu

kazim polat's Avatar

Sevgili Mayrancı, evet tesadüfün de böylesi zor görülür herhalde. Bu pansiyonda kalmak bizim dostların kaderi olsa gerek!
Arkadaşlar, acele edip kararınızı bir an önce bildirirseniz bu odaları ayırabiliriz. Yoksa dediğim gibi fuar zamanı olacağından Ödemiş'deki oteller de dolu olacaktır. Gerçi o zaman da Nazlı06'dan yardım ister, Tire'ye yönlendiririz sizi. Selamlar.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025