agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Toplantı ve Gezileri
(https)

Beğeni Düzeni1Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-10-2008, 00:18   #61
Ağaç Dostu

Mermaid's Avatar

Giriş Tarihi: 29-05-2008
Galeri: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi cemo Mesajı Göster
Şunu cuma yapsanız mermaid)
hepiniz cuma mı gidiyorsunuz
Olmadı ayarlamaya çalışayım sorun okul olunca cuma biraz zor gibi ama kısmet diyelim. Sizlerle tanışmayı çok istiyorum

Mermaid Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 09:18   #62
Ağaç Dostu.

MSaygin's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2006
Galeri: 36
Yalova'daki fuara katılmak benim için ne yazık ki çok zor, Adana'dan kalkıp gelmek mesele.Fuara katılamayacağım ama aklım da orada açıkçası.Forumda dikkatinizi çektiyse turunçgillere oldukça meraklıyım.

Fırsatınız olur mu bilmiyorum ama fuarı gezerken gözünüz süs turunçgillerinde olsa, değişik bir şeyler gözünüze çarparsa bana bildirme şansınız olur mu?

Süs turunçgili olarak ne satılıyor kısa bir liste tutsanız, ben ilgimi çeken bir şey olursa sizden rica ederim satıcı firmanın iletişim bilgilerini bana yazarsınız, olabilir mi?

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 09:20   #63
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2006
Galeri: 29
Ben sizin için trunçgillere bakarım ama çok fazla bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Todor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 09:49   #64
Ağaç Dostu.

MSaygin's Avatar

Giriş Tarihi: 25-01-2006
Galeri: 36
Teşekkür ederim Todor, ben de pek sanmıyorum ya, belki bir meraklı değişik bir şeyler üretmiştir, ne olur ne olmaz

MSaygin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 11:38   #65
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar!

Fuarın açılış ve kapanış saatlerini yazayım dedim. Belki katılacak arkadaşlara bir fikir verir yardımcı olur diye düşünüyorum.

Ziyaret saatleri.

15.16.17.18.19/ 10/2008= Açılış= 10:00 - Kapanış= 19:00 saatleri arasında gezilebilir. Sanırım hafta ortasına gelen bir gün saat 17:00 kapanış diye okudum gazetede ama biraz düzensiz bir haberdi doğrusu. Yalova gazetesinde okudum sabah.

Ben yinede telefonumu yazayım olurki bir terslik olursa lutfen arayınız.

Cemal Sansar/ Yalova

0532.675.95.05

Selamlar.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 22:43   #66
Ağaç Dostu

Kudret's Avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Galeri: 52
Feribot iskelesine gitmenize gerek yok sevgili meyvelitepe.

İzmit yönünden Yalova'ya girişteki dörtyol'dan Bursa istikametine saptığınızda Shell istasyonunu geçer geçmez sağ tarafa, yani Yaşar Okuyan bulvarına dönünüz. Yaklaşık 2 km dümdüz devam ettiğinizde karşınıza çınarcık-TİGEM kavşğı çıkacaktır. Sağ tarafa döndüğünüz de 20 m ileride sol tarafta fuar alanını göreceksiniz.

Kudret Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 22:52   #67
Ağaç Dostu

Kudret's Avatar

Giriş Tarihi: 11-08-2006
Galeri: 52
Bu arada fuar çadırın içindedir bilmeyen arkadaşların bilgisine.

Kudret Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-10-2008, 22:56   #68
Ağaç Dostu

Bilmeyen arkadaşlar için uydu görüntüsü

http://wikimapia.org/#lat=40.6561108...16&l=0&m=a&v=2

Eski 15-10-2008, 12:12   #69
Ağaçsever

sellyme's Avatar

Giriş Tarihi: 01-07-2008
Eskihisarda feribottan sonra fuar alanına, ya da merkeze ,merkezden de fuar alanına giden dolmuş taksi vs varmıdır? Bilen varmı acaba?

sellyme Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 18:31   #70
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Galeri: 83
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sellyme Mesajı Göster
Eskihisarda feribottan sonra fuar alanına, ya da merkeze ,merkezden de fuar alanına giden dolmuş taksi vs varmıdır? Bilen varmı acaba?
Sayın sellyme;
Eskihisar' dan merkeze olacağını sanıyorum.(bilmiyorum!)
Ama Yalova-Yenikapı iskelesinde(ki, o merkezde) hem dolmuş, hem taksi var.
Ben bugün gittim. Zamanım sınırlı olduğu için taksiye bindim. 9,8 (10) ytl tuttu.
Dönüşte yine merkeze kadar ücretsiz minübüsler çalıştırıyor organizasyon komitesi. Onunla döndüm.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 18:40   #71
Ağaç Dostu

Günüm's Avatar

Giriş Tarihi: 07-08-2006
Ben bugün fuara gittim arkadaşlar. Çok güzel çiçekler var tahmin edeceğiniz gibi. Ama pazar gününden önce satış yok. Sadece bakıp, yutkundum.
Alabildiğim tek çiçek, çok sevdiğim kırmızı çiçekli mercan çalısının beyaz çiçeklisi oldu.
Ama herşeye rağmen değdi. Dünya iyisi Sayın Cemal S., onun tatlı eşi, dünya güzeli kızları ile tanıştım. Yani Cemal Bey'in deyimi ile bir eksik ile Sansar Ailesi.
Hepsine sevgilerimi gönderiyorum.
Bu kadarla kalmadım..Hepsi benim gözümde birer mitolojik kahraman olan Sayın Todor, Sayın Sinan ve Sayın Kudret ile tanışma mutluluğuna da erdim.
Velhasıl iyi ki gitmişim...

Günüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 19:11   #72
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Günüm Mesajı Göster
Ben bugün fuara gittim arkadaşlar. Çok güzel çiçekler var tahmin edeceğiniz gibi. Ama pazar gününden önce satış yok. Sadece bakıp, yutkundum.
Alabildiğim tek çiçek, çok sevdiğim kırmızı çiçekli mercan çalısının beyaz çiçeklisi oldu.
Ama herşeye rağmen değdi. Dünya iyisi Sayın Cemal S., onun tatlı eşi, dünya güzeli kızları ile tanıştım. Yani Cemal Bey'in deyimi ile bir eksik ile Sansar Ailesi.
Hepsine sevgilerimi gönderiyorum.
Bu kadarla kalmadım..Hepsi benim gözümde birer mitolojik kahraman olan Sayın Todor, Sayın Sinan ve Sayın Kudret ile tanışma mutluluğuna da erdim.
Velhasıl iyi ki gitmişim...
Birkaç dakika önce, Sayın sellyme' yi yanıtlarken bu vesileyle de Sevgili Cemal Sansar ve Eşi'ne, bende sıcak ilgileri nedeniyle bir teşekkür etmek istedim.
Birlikte olduğumuz saatler boyunca yanımızda snowmen77 arkadaşımızda vardı.

Birlikte olduğumuz saatler içinde birbirimize hep isimlerimizle seslendik. Bağışlasın beni, 60 yaşın zihin yorgunluğuyla nick'i bir türlü aklıma gelmedi. İşte sizin bu mesajı yazdığınız sıralarda ben Sayın snowmen77' nin nick'ini aramaya koyuldum formda.Yalova'lı üyeler arasında nick'ini görünce hatırladım.

Sözün özü Sayın Günüm;

Sansar Ailesi ile ben sizden önce görüştüğümden, bu mesajımın bir önceki ile bir bütün kabul edilip, sizin mesajınızın önünde yer aldığının varsayılmasını...:Amaaan!
İşte böyle söz uzayınca, anlaşılırlığı kalmıyor. Saygılarımla.

Eski 15-10-2008, 19:15   #73
Ağaç Dostu

eylems's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2008
Galeri: 58
Neden çiçek satışı yok? Ben çiçek almadan oradan nasıl çıkacağım. Dayanamam ben. Gitmekten vazgeçmek üzereyim.

eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 19:48   #74
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MSaygin Mesajı Göster
Teşekkür ederim Todor, ben de pek sanmıyorum ya, belki bir meraklı değişik bir şeyler üretmiştir, ne olur ne olmaz
Sadece bir standda ithal kumkat vardı. 50 cm botunda, 30-40 cm taçlı kumkatlara 60 ytl diyordu. Elinde başka ne gibi trunçgiller olduğunu sordum. Limon portakal varmış. İthal olarakta mayer limon var dedi.

Başka bir standda trunçgil göremedim.

Eski 15-10-2008, 19:49   #75
Ağaç Dostu

Günüm's Avatar

Stand görüntüleri bozulmasın diye fuar kapanana kadar satmıyorlar. Satılanın yerine yenisini getirecek eleman veya fazla çiçekleri koyacak bir mekan bulunmadığı için fuarın biteceği günü bekliyorlarmış.
Kesinlikle pazar günü ve erkenden gitmenizi tavsiye ederim. Kamelya fidanları için 2 YTL, açelya fidanları için 80 kuruş olacak dediler standların birinde.

Eski 15-10-2008, 19:49   #76
Ağaç Dostu

Alıntı:
Hepsi benim gözümde birer mitolojik kahraman olan Sayın Todor, Sayın Sinan ve Sayın Kudret ile tanışma mutluluğuna da erdim.
Hemen gitmişsiniz. Daha oturup çay içecektik.

Eski 15-10-2008, 20:02   #77
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MSaygin Mesajı Göster
Yalova'daki fuara katılmak benim için ne yazık ki çok zor, Adana'dan kalkıp gelmek mesele.Fuara katılamayacağım ama aklım da orada açıkçası.Forumda dikkatinizi çektiyse turunçgillere oldukça meraklıyım.

Fırsatınız olur mu bilmiyorum ama fuarı gezerken gözünüz süs turunçgillerinde olsa, değişik bir şeyler gözünüze çarparsa bana bildirme şansınız olur mu?

Süs turunçgili olarak ne satılıyor kısa bir liste tutsanız, ben ilgimi çeken bir şey olursa sizden rica ederim satıcı firmanın iletişim bilgilerini bana yazarsınız, olabilir mi?
Sayın MSaygın;

Yazınızı maalesef demin okudum. Eğer dün okumuş olsaydım size daha yararlı olabilirdim.
Zira fuarda enteresan bir limon görmüştüm. Ama dediğim gibi hangi standda hatırlamıyorum.
CemalS ve snowmen77' de yanımda idi.
limon sanki alacalı idi. Birçok izleyicinin de ilgisini çekti.
CemalS' nin yerine de çok yakın.
İnşaallah Sayın todor' un gözüne çarpar!
İsterseniz bir hatırlatıverin.

Eski 15-10-2008, 20:26   #78
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2006
Galeri: 5
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi eylems Mesajı Göster
Neden çiçek satışı yok? Ben çiçek almadan oradan nasıl çıkacağım. Dayanamam ben. Gitmekten vazgeçmek üzereyim.
Fuardan alamazsanız da Yalovada çiçek alacak yer çok eylems.

İDO iskelesinin karşısında kurulan Yalova pazarının (haftada üç gün kuruluyor, ben bir tek cumartesiyi hatırlıyorum) kapısındaki çiçekçide geçen sene bu mevsimde lisianthuslar vardı.

Ferda Ülkümen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 20:46   #79
Ağaç Dostu

cemo's Avatar

Giriş Tarihi: 28-04-2008
Galeri: 13
Demek ki lisianthus tohumlarından bişey elde edemeyen ben, o pazarı bulmak zorundayım şimdi.
Şu an çöktüm arkadaşlar, bunca yol git eli boş dön, olacak işmi şimdi..
Neden satış yapmazlar ki? Bakıp bakıp döneceğiz demek ki, sevgili günüm gibi(
Keşke bizim toplantıyla çakışmasaydı da pazar gelip, valizler dolusu çiçek alıp dönseydik

cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-10-2008, 21:03   #80
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi orijin Mesajı Göster
Sayın MSaygın;

Yazınızı maalesef demin okudum. Eğer dün okumuş olsaydım size daha yararlı olabilirdim.
Zira fuarda enteresan bir limon görmüştüm. Ama dediğim gibi hangi standda hatırlamıyorum.
Cuma günü dediğiniz standı arayayım.

Eski 15-10-2008, 21:18   #81
Ağaç Dostu

Günüm's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Todor Mesajı Göster
Hemen gitmişsiniz. Daha oturup çay içecektik.
17.30 deniz otobüsü ile İstanbul'a döneceğim için fazla kalamadım. Cemal Bey büyük kibarlık yaparak, Yalova'nın arka sokakları üzerinden 4 dakika kala yakalamamı sağladı.

Eski 15-10-2008, 21:22   #82
Ağaç Dostu

Günüm's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi orijin Mesajı Göster
Sayın MSaygın;

Ben hatırlıyorum. Fuara girişte (arabasız giriş) hemen solda ilk stand. Lezgi Çiçekçilik..

Eski 15-10-2008, 21:46   #83
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Alıntı:
Ben hatırlıyorum. Fuara girişte (arabasız giriş) hemen solda ilk stand. Lezgi Çiçekçilik..
Galiba!
Üzerindeki limonlar pijamalı gibiydi. Hatta ben peppino mu bu? Diye sordum. Ayrıca çiçekleride vardı.

Eski 15-10-2008, 22:13   #84
Ağaç Dostu

Günüm's Avatar

Evet. Ben de bakakaldım. Ama satmadıkları için fiyat da sormadım.
En çok tavsiye edebileceğim stand; benim Yalova'da yıllar önce keşfettiğim, hiçbiryerde bulamadığım çiçekleri elimle koymuş gibi bulduğum Termal Tesisleri Serasının standı. Mum çiçeği, kalp kalbe karşı, mercan çalısı, cennet kuşu çiçeği(kocaman açmış), japon gülleri(hele bir japon gülü var ki.Yaprakları yeşil sarı sarmaşık gibi), taşkıran, bir çok çeşit sukulent..Önünden ayrılamıyorsunuz. Uğramadan dönmeyin derim.

Eski 16-10-2008, 00:29   #85
Ağaç Dostu

eylems's Avatar

Giriş Tarihi: 02-04-2008
Galeri: 58
Alamadıktan sonra gezmenin anlamı yokki. Bakıp, beğenip alamamak bana ıstırap verir, gece rüyama girer. Bu sebeple gelmeyeceğim.

eylems Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2008, 00:53   #86
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Merhabalar !

Gecenin bu saatinde ancak eve gelebildim. Hazırlıklarımızı tamamladık. Floriade çiçekçilik sahibi arkadaşla birlikte gelen dostlarımızın elleri boş dönmemeleri için bazı çalışmalar yaptık. Akşamdan arkadaşlarımızın ve fuar gezen diğer çiçekseverlerin göz zevkine hitap edecek bir stant hazırladık. Kendileri profesyonel anlamda bu işlerle uğraştıkları için ekibi ile birlikte standın zenginleştirilmesi için hazırlıklar yaptılar. Satış konusunda her hangi bir sıkıntı en azından bizim stantta yaşanmadı. Küçükte olsa bazı satışlar rahatlıkla yapıldı. Ben doğrusu satışla ilgilenecek pek vakit bulamadım. Sevgili Ağaçlar net üyeleri ile öyle sohbetlerimiz olduki satışları ancak çay içerken seyrettik. Küçük kızım, eşim ve satış elemanı bayan arkadaşımız gelenlere yardımcı oldular.

Sevgili Günümün bahsettiği ve satış yapmayan firmalar şehir dışından gelip stant açanlar olmalı. Düşünün (x) şehirden gelen firma açığını kapatıp vitrinini bozmayabilir. Bana göre haklılarda. Araç fuar süresince kapıda hazır bekleyecek. Gerekirse arkadaşlarımız 10 km deki üzeri kapalı 7000 metrekarelik şirket üretim seralarına ücretsiz götürülüp getirilecek. Hatta ürünlerde AGAÇLAR NET üyelerine özel indirimler bile uygulanacak. Kısacası ailece sizleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelini yapmaya fuar süresince keyifle devam edeceğiz. Onun içindirki elimiz boş döneriz endişesine kapılmayın her şey emrinizde olacak.

Fuarın bizlere keyif veren en güzel tarafını yazmaya yer kalmayacak nerdeyse.

Bakın neler yaşadık.

Sevgili Todor sağ olsun ağaçlar net yöneticisi olarak bizleri hiç yalnız bırakmadı. Kudret bey ve Sinan beyle birlikte. Zaman zaman diğer stantlar dolaşıldı ******. Bir ara bir baktım neşeli bir bayan stanta masanın önünde sanki kırk yıllık dost gibi bakıyor biliyormusuz. Sevgili Günüm dü gelen. Sağıma oturunca kendimi gerçekten çok güçlü hissettim bu bir itiraf. Eşim kızımda sohbette bize eşlik ettiler. Çok güzel bir sohbetti çok. Bizde kendilerini tanıdığımıza çok mutlu olduk. Burdan kendilerine çok teşekkür ediyorum.
İlk gelen Yalçın bey oldu durum yine aynı kırk yıllık dost gibi. Yalçın bey, emektar öğretmenimiz Orjin bey ve ağaçlar netin üyesi ancak yazı yazmaya henüz cesaret edemeyen sevgili dostum Ali Bayar ve eşi ile içilen çay kahvelerin tadıda çok güzeldi inanın. Eşimle birlikte çok keyif aldık doğrusu.

Sizlerle rahatlıkla şunu paylaşabilirim Ağaçlar net gerçekten çok büyük bir aile. Bunu biliyordum ancak bu gün bahse konu büyüklüğü bire bir yaşadım biliyormusunuz. Sevgili MALİNA en başta fuara katılan katılamayan tüm AĞAÇLAR NET ÜYELERİNE sonsuz teşekkürler. Hepsinin ayaklarına yüreklerine saglık. Bizdeki birlik beraberlik ruhu inanın ailece bizleri çok mutlu etti.

Hepinize;

Yalovadan selamlar ve saygılar.

Cemal Sansar/ Yalova.

Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:09 Neden: Küçük bir imla hatası
cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2008, 10:18   #87
Ağaçsever

sellyme's Avatar

Giriş Tarihi: 01-07-2008
Teşekkür ederim sayın Orijin.

sellyme Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2008, 13:04   #88
Ağaç Dostu

Cemal Bey, cuma günü için fuarı gezdikten sonra gidip oturabileceğimiz, şöyle sessiz sakin bir ortamda sohbet edebileceğimiz bir yer ayarlamış. Dilersek 1-2 saatliğine oraya gidip çay içip, küçük bir toplantı yapabiliriz.

Eski 16-10-2008, 13:16   #89
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 14-07-2007
İstanbulda da bunun gibi fuarlar oluyor mu?

kaju Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-10-2008, 13:38   #90
Ağaç Dostu

Evet, İstanbul'da da oluyor.

Peyzaj & Süs Bitkileri Fuarı 1-4 Mart 2007 İstanbul
İst.Peyzaj ve Süs Bitkileri Fuarı Gezisi 1 Mart 2008 Cumartesi

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025