![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
|
hepiniz cuma mı gidiyorsunuz ![]() Olmadı ayarlamaya çalışayım sorun okul olunca cuma biraz zor gibi ama kısmet diyelim. Sizlerle tanışmayı çok istiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu.
|
Yalova'daki fuara katılmak benim için ne yazık ki çok zor, Adana'dan kalkıp gelmek mesele.Fuara katılamayacağım ama aklım da orada açıkçası.Forumda dikkatinizi çektiyse turunçgillere oldukça meraklıyım. Fırsatınız olur mu bilmiyorum ama fuarı gezerken gözünüz süs turunçgillerinde olsa, değişik bir şeyler gözünüze çarparsa bana bildirme şansınız olur mu? Süs turunçgili olarak ne satılıyor kısa bir liste tutsanız, ben ilgimi çeken bir şey olursa sizden rica ederim satıcı firmanın iletişim bilgilerini bana yazarsınız, olabilir mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Fuarın açılış ve kapanış saatlerini yazayım dedim. Belki katılacak arkadaşlara bir fikir verir yardımcı olur diye düşünüyorum. Ziyaret saatleri. 15.16.17.18.19/ 10/2008= Açılış= 10:00 - Kapanış= 19:00 saatleri arasında gezilebilir. Sanırım hafta ortasına gelen bir gün saat 17:00 kapanış diye okudum gazetede ama biraz düzensiz bir haberdi doğrusu. Yalova gazetesinde okudum sabah. Ben yinede telefonumu yazayım olurki bir terslik olursa lutfen arayınız. Cemal Sansar/ Yalova 0532.675.95.05 Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Feribot iskelesine gitmenize gerek yok sevgili meyvelitepe. İzmit yönünden Yalova'ya girişteki dörtyol'dan Bursa istikametine saptığınızda Shell istasyonunu geçer geçmez sağ tarafa, yani Yaşar Okuyan bulvarına dönünüz. Yaklaşık 2 km dümdüz devam ettiğinizde karşınıza çınarcık-TİGEM kavşğı çıkacaktır. Sağ tarafa döndüğünüz de 20 m ileride sol tarafta fuar alanını göreceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2008
|
Eskihisarda feribottan sonra fuar alanına, ya da merkeze ,merkezden de fuar alanına giden dolmuş taksi vs varmıdır? Bilen varmı acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Eskihisar' dan merkeze olacağını sanıyorum.(bilmiyorum!) Ama Yalova-Yenikapı iskelesinde(ki, o merkezde) hem dolmuş, hem taksi var. Ben bugün gittim. Zamanım sınırlı olduğu için taksiye bindim. 9,8 (10) ytl tuttu. Dönüşte yine merkeze kadar ücretsiz minübüsler çalıştırıyor organizasyon komitesi. Onunla döndüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Ben bugün fuara gittim arkadaşlar. Çok güzel çiçekler var tahmin edeceğiniz gibi. Ama pazar gününden önce satış yok. Sadece bakıp, yutkundum. Alabildiğim tek çiçek, çok sevdiğim kırmızı çiçekli mercan çalısının beyaz çiçeklisi oldu. Ama herşeye rağmen değdi. Dünya iyisi Sayın Cemal S., onun tatlı eşi, dünya güzeli kızları ile tanıştım. Yani Cemal Bey'in deyimi ile bir eksik ile Sansar Ailesi. Hepsine sevgilerimi gönderiyorum. Bu kadarla kalmadım..Hepsi benim gözümde birer mitolojik kahraman ![]() Velhasıl iyi ki gitmişim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Birlikte olduğumuz saatler boyunca yanımızda snowmen77 arkadaşımızda vardı. Birlikte olduğumuz saatler içinde birbirimize hep isimlerimizle seslendik. Bağışlasın beni, 60 yaşın zihin yorgunluğuyla nick'i bir türlü aklıma gelmedi. İşte sizin bu mesajı yazdığınız sıralarda ben Sayın snowmen77' nin nick'ini aramaya koyuldum formda.Yalova'lı üyeler arasında nick'ini görünce hatırladım. Sözün özü Sayın Günüm; Sansar Ailesi ile ben sizden önce görüştüğümden, bu mesajımın bir önceki ile bir bütün kabul edilip, sizin mesajınızın önünde yer aldığının varsayılmasını...: ![]() İşte böyle söz uzayınca, anlaşılırlığı kalmıyor. Saygılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Başka bir standda trunçgil göremedim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
Stand görüntüleri bozulmasın diye fuar kapanana kadar satmıyorlar. Satılanın yerine yenisini getirecek eleman veya fazla çiçekleri koyacak bir mekan bulunmadığı için fuarın biteceği günü bekliyorlarmış. Kesinlikle pazar günü ve erkenden gitmenizi tavsiye ederim. Kamelya fidanları için 2 YTL, açelya fidanları için 80 kuruş olacak dediler standların birinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Hemen gitmişsiniz. Daha oturup çay içecektik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazınızı maalesef demin okudum. Eğer dün okumuş olsaydım size daha yararlı olabilirdim. Zira fuarda enteresan bir limon görmüştüm. Ama dediğim gibi hangi standda hatırlamıyorum. CemalS ve snowmen77' de yanımda idi. limon sanki alacalı idi. Birçok izleyicinin de ilgisini çekti. CemalS' nin yerine de çok yakın. İnşaallah Sayın todor' un gözüne çarpar! İsterseniz bir hatırlatıverin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İDO iskelesinin karşısında kurulan Yalova pazarının (haftada üç gün kuruluyor, ben bir tek cumartesiyi hatırlıyorum) kapısındaki çiçekçide geçen sene bu mevsimde lisianthuslar vardı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
Demek ki lisianthus tohumlarından bişey elde edemeyen ben, o pazarı bulmak zorundayım şimdi. Şu an çöktüm arkadaşlar, bunca yol git eli boş dön, olacak işmi şimdi.. Neden satış yapmazlar ki? Bakıp bakıp döneceğiz demek ki, sevgili günüm gibi ![]() Keşke bizim toplantıyla çakışmasaydı da pazar gelip, valizler dolusu çiçek alıp dönseydik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
17.30 deniz otobüsü ile İstanbul'a döneceğim için fazla kalamadım. Cemal Bey büyük kibarlık yaparak, Yalova'nın arka sokakları üzerinden 4 dakika kala yakalamamı sağladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üzerindeki limonlar pijamalı gibiydi. Hatta ben peppino mu bu? Diye sordum. Ayrıca çiçekleride vardı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Evet. Ben de bakakaldım. Ama satmadıkları için fiyat da sormadım. En çok tavsiye edebileceğim stand; benim Yalova'da yıllar önce keşfettiğim, hiçbiryerde bulamadığım çiçekleri elimle koymuş gibi bulduğum Termal Tesisleri Serasının standı. Mum çiçeği, kalp kalbe karşı, mercan çalısı, cennet kuşu çiçeği(kocaman açmış), japon gülleri(hele bir japon gülü var ki.Yaprakları yeşil sarı sarmaşık gibi), taşkıran, bir çok çeşit sukulent..Önünden ayrılamıyorsunuz. Uğramadan dönmeyin derim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar ! Gecenin bu saatinde ancak eve gelebildim. Hazırlıklarımızı tamamladık. Floriade çiçekçilik sahibi arkadaşla birlikte gelen dostlarımızın elleri boş dönmemeleri için bazı çalışmalar yaptık. Akşamdan arkadaşlarımızın ve fuar gezen diğer çiçekseverlerin göz zevkine hitap edecek bir stant hazırladık. Kendileri profesyonel anlamda bu işlerle uğraştıkları için ekibi ile birlikte standın zenginleştirilmesi için hazırlıklar yaptılar. Satış konusunda her hangi bir sıkıntı en azından bizim stantta yaşanmadı. Küçükte olsa bazı satışlar rahatlıkla yapıldı. Ben doğrusu satışla ilgilenecek pek vakit bulamadım. Sevgili Ağaçlar net üyeleri ile öyle sohbetlerimiz olduki satışları ancak çay içerken seyrettik. Küçük kızım, eşim ve satış elemanı bayan arkadaşımız gelenlere yardımcı oldular. Sevgili Günümün bahsettiği ve satış yapmayan firmalar şehir dışından gelip stant açanlar olmalı. Düşünün (x) şehirden gelen firma açığını kapatıp vitrinini bozmayabilir. Bana göre haklılarda. Araç fuar süresince kapıda hazır bekleyecek. Gerekirse arkadaşlarımız 10 km deki üzeri kapalı 7000 metrekarelik şirket üretim seralarına ücretsiz götürülüp getirilecek. Hatta ürünlerde AGAÇLAR NET üyelerine özel indirimler bile uygulanacak. Kısacası ailece sizleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelini yapmaya fuar süresince keyifle devam edeceğiz. Onun içindirki elimiz boş döneriz endişesine kapılmayın her şey emrinizde olacak. Fuarın bizlere keyif veren en güzel tarafını yazmaya yer kalmayacak nerdeyse. Bakın neler yaşadık. Sevgili Todor sağ olsun ağaçlar net yöneticisi olarak bizleri hiç yalnız bırakmadı. Kudret bey ve Sinan beyle birlikte. Zaman zaman diğer stantlar dolaşıldı ******. Bir ara bir baktım neşeli bir bayan stanta masanın önünde sanki kırk yıllık dost gibi bakıyor biliyormusuz. Sevgili Günüm dü gelen. Sağıma oturunca kendimi gerçekten çok güçlü hissettim bu bir itiraf. Eşim kızımda sohbette bize eşlik ettiler. Çok güzel bir sohbetti çok. Bizde kendilerini tanıdığımıza çok mutlu olduk. Burdan kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlk gelen Yalçın bey oldu durum yine aynı kırk yıllık dost gibi. Yalçın bey, emektar öğretmenimiz Orjin bey ve ağaçlar netin üyesi ancak yazı yazmaya henüz cesaret edemeyen sevgili dostum Ali Bayar ve eşi ile içilen çay kahvelerin tadıda çok güzeldi inanın. Eşimle birlikte çok keyif aldık doğrusu. Sizlerle rahatlıkla şunu paylaşabilirim Ağaçlar net gerçekten çok büyük bir aile. Bunu biliyordum ancak bu gün bahse konu büyüklüğü bire bir yaşadım biliyormusunuz. Sevgili MALİNA en başta fuara katılan katılamayan tüm AĞAÇLAR NET ÜYELERİNE sonsuz teşekkürler. Hepsinin ayaklarına yüreklerine saglık. Bizdeki birlik beraberlik ruhu inanın ailece bizleri çok mutlu etti. Hepinize; Yalovadan selamlar ve saygılar. Cemal Sansar/ Yalova. Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:09 Neden: Küçük bir imla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2008
|
Teşekkür ederim sayın Orijin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
|
Cemal Bey, cuma günü için fuarı gezdikten sonra gidip oturabileceğimiz, şöyle sessiz sakin bir ortamda sohbet edebileceğimiz bir yer ayarlamış. Dilersek 1-2 saatliğine oraya gidip çay içip, küçük bir toplantı yapabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2007
|
İstanbulda da bunun gibi fuarlar oluyor mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Evet, İstanbul'da da oluyor. Peyzaj & Süs Bitkileri Fuarı 1-4 Mart 2007 İstanbul İst.Peyzaj ve Süs Bitkileri Fuarı Gezisi 1 Mart 2008 Cumartesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|