View Single Post
Eski 15-10-2008, 19:11   #72
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Günüm Mesajı Göster
Ben bugün fuara gittim arkadaşlar. Çok güzel çiçekler var tahmin edeceğiniz gibi. Ama pazar gününden önce satış yok. Sadece bakıp, yutkundum.
Alabildiğim tek çiçek, çok sevdiğim kırmızı çiçekli mercan çalısının beyaz çiçeklisi oldu.
Ama herşeye rağmen değdi. Dünya iyisi Sayın Cemal S., onun tatlı eşi, dünya güzeli kızları ile tanıştım. Yani Cemal Bey'in deyimi ile bir eksik ile Sansar Ailesi.
Hepsine sevgilerimi gönderiyorum.
Bu kadarla kalmadım..Hepsi benim gözümde birer mitolojik kahraman olan Sayın Todor, Sayın Sinan ve Sayın Kudret ile tanışma mutluluğuna da erdim.
Velhasıl iyi ki gitmişim...
Birkaç dakika önce, Sayın sellyme' yi yanıtlarken bu vesileyle de Sevgili Cemal Sansar ve Eşi'ne, bende sıcak ilgileri nedeniyle bir teşekkür etmek istedim.
Birlikte olduğumuz saatler boyunca yanımızda snowmen77 arkadaşımızda vardı.

Birlikte olduğumuz saatler içinde birbirimize hep isimlerimizle seslendik. Bağışlasın beni, 60 yaşın zihin yorgunluğuyla nick'i bir türlü aklıma gelmedi. İşte sizin bu mesajı yazdığınız sıralarda ben Sayın snowmen77' nin nick'ini aramaya koyuldum formda.Yalova'lı üyeler arasında nick'ini görünce hatırladım.

Sözün özü Sayın Günüm;

Sansar Ailesi ile ben sizden önce görüştüğümden, bu mesajımın bir önceki ile bir bütün kabul edilip, sizin mesajınızın önünde yer aldığının varsayılmasını...:Amaaan!
İşte böyle söz uzayınca, anlaşılırlığı kalmıyor. Saygılarımla.

Orhan Özbilgiç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön