Merhabalar !
Gecenin bu saatinde ancak eve gelebildim. Hazırlıklarımızı tamamladık. Floriade çiçekçilik sahibi arkadaşla birlikte gelen dostlarımızın elleri boş dönmemeleri için bazı çalışmalar yaptık. Akşamdan arkadaşlarımızın ve fuar gezen diğer çiçekseverlerin göz zevkine hitap edecek bir stant hazırladık. Kendileri profesyonel anlamda bu işlerle uğraştıkları için ekibi ile birlikte standın zenginleştirilmesi için hazırlıklar yaptılar. Satış konusunda her hangi bir sıkıntı en azından bizim stantta yaşanmadı. Küçükte olsa bazı satışlar rahatlıkla yapıldı. Ben doğrusu satışla ilgilenecek pek vakit bulamadım. Sevgili Ağaçlar net üyeleri ile öyle sohbetlerimiz olduki satışları ancak çay içerken seyrettik. Küçük kızım, eşim ve satış elemanı bayan arkadaşımız gelenlere yardımcı oldular.
Sevgili Günümün bahsettiği ve satış yapmayan firmalar şehir dışından gelip stant açanlar olmalı. Düşünün (x) şehirden gelen firma açığını kapatıp vitrinini bozmayabilir. Bana göre haklılarda. Araç fuar süresince kapıda hazır bekleyecek. Gerekirse arkadaşlarımız 10 km deki üzeri kapalı 7000 metrekarelik şirket üretim seralarına ücretsiz götürülüp getirilecek. Hatta ürünlerde AGAÇLAR NET üyelerine özel indirimler bile uygulanacak. Kısacası ailece sizleri en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelini yapmaya fuar süresince keyifle devam edeceğiz. Onun içindirki elimiz boş döneriz endişesine kapılmayın her şey emrinizde olacak.
Fuarın bizlere keyif veren en güzel tarafını yazmaya yer kalmayacak nerdeyse.
Bakın neler yaşadık.
Sevgili Todor sağ olsun ağaçlar net yöneticisi olarak bizleri hiç yalnız bırakmadı. Kudret bey ve Sinan beyle birlikte. Zaman zaman diğer stantlar dolaşıldı ******. Bir ara bir baktım neşeli bir bayan stanta masanın önünde sanki kırk yıllık dost gibi bakıyor biliyormusuz. Sevgili Günüm dü gelen. Sağıma oturunca kendimi gerçekten çok güçlü hissettim bu bir itiraf. Eşim kızımda sohbette bize eşlik ettiler. Çok güzel bir sohbetti çok. Bizde kendilerini tanıdığımıza çok mutlu olduk. Burdan kendilerine çok teşekkür ediyorum.
İlk gelen Yalçın bey oldu durum yine aynı kırk yıllık dost gibi. Yalçın bey, emektar öğretmenimiz Orjin bey ve ağaçlar netin üyesi ancak yazı yazmaya henüz cesaret edemeyen sevgili dostum Ali Bayar ve eşi ile içilen çay kahvelerin tadıda çok güzeldi inanın. Eşimle birlikte çok keyif aldık doğrusu.
Sizlerle rahatlıkla şunu paylaşabilirim Ağaçlar net gerçekten çok büyük bir aile. Bunu biliyordum ancak bu gün bahse konu büyüklüğü bire bir yaşadım biliyormusunuz. Sevgili MALİNA en başta fuara katılan katılamayan tüm AĞAÇLAR NET ÜYELERİNE sonsuz teşekkürler. Hepsinin ayaklarına yüreklerine saglık. Bizdeki birlik beraberlik ruhu inanın ailece bizleri çok mutlu etti.
Hepinize;
Yalovadan selamlar ve saygılar.
Cemal Sansar/ Yalova.
Düzenleyen cemal.S : 25-02-2009 saat 15:09
Neden: Küçük bir imla hatası
|