![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
|
Yağsın, yağsın... O hepimizden daha önemli.. ![]() Bu arada; baştan sona okudum Fuar yazılarını. Okurken sürekli bir eksiklik hissettim. Özellikle Fuar resimlerine bakarken. İçim burkuldu kendiliğinden.. ![]() ![]() ![]() Sevgili Erguvan Muhibbi; nedeniniz ne olursa olsun, şu an daha da farkındayım ki eksikliğinizi hissettik.. ![]() Sanırım kendinize bir söz verdiniz ama (saygım var), sizi unutmadık.. Ve eksikliğinizi hissettik.. Sizin gibi, bizlere yol gösterecek büyüklerimize ihtiyacımız var.. Eminim ki bizlerle birliktesiniz ama, görmeye de ihtiyacımız var.. Lütfen yüreğinizin bizlerle olduğunu gösterin ki eksikliğinizi yaşamayalım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Dostlarım, Sevgili İzmir ekibi, sizi kutluyorum. Fuara gelemediğim için umarım beni bağışlarsınız. Birşeyleri eleştirmek çok kolay başarmaksa zordur. Şükran, Halit, Suat abi, Aybalam dostlar maçka parkındaki samimi fuar muhabbetinde bir eksiklik olarak gördüğümüz neden bu fuarda yoktuk sorusu bizi bugünkü noktaya getirdi. O fuardan bu yana bile Ağaçlar.Net'in bilinirliği artmış. Anlatıyorsunuz. İstanbul'daki fuarda pek çok profesyonelin bizden haberdar olmadığını sorgulamalarımızda farkettik. Zarif İzmir nezaketiyle bu fakiri anmış olmanız beni şereflendirdi. Teşekkürler ederim. Bu başarı hepimizindir. Malina'nın sanal aleme attığı tohum isimlerini tek tek yazamayacağım pek çok gönül insanının desteği ile fidan olmuştur. Hep beraber bu fidanın bir ulu ağaç olduğunu görecek ömrümüz olmasını Tanrı'dan diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
iyi geceler valahi kızı zorla uyuttum hemen siteye girdim .bugün öyle mutlu oldum ki .sanki hepinizi kırk yıldır tanıyor gibiydim .Tabi bundansonrabir kırk yılıı beraber geçirceğiz gibi geliyor bana.Birgün müdahale ettiğim adamlardan biri beni öldürmezse.Oçiçekleri boyayan kişiye de birşeyler yazacağım .Ozavallı çıçekler bana canlı canlı mumyalanmış insanları gibi geldi.düşünsenize siz nefes almaya çalışıyorsunuz bride diyor ki görsel olarak güzel değilsin ben seni boyayayım nefes almasanda olur ama gözüme güzel görün. Tabi onun gözüyle inanın o çiçekleri yıkamadığıma hala pişmanım. BİRDEMENEKŞELERİNİN YAPRAKLARINI KOPARANLAR VAR ONLARA NE DEMELİ. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 | |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() Alıntı:
Akadaşım hiç üzülme ben sizi görmeye yine gelirim.Başka bir etkinliktede beraber oluruz.Ayrıca ben sizleri zaten selçuğa da bekliyorum .yaprakları sıkışık birkaç menekşem daha var hafize hanım görmeden hem onların yapraklarını azaltırız. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Şu anda tüm kalbimle sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Eminim fuar çok güzeldir. Ağaca ve doğaya aşık insanların bir arada olduğu yer güzel olmazmı, emeği geçen veya benim gibi uzaktan uzağada olsa yanan ateşi hisseden herkesi kutluyorum. Selamlar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Bende hepinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
Hepinizi candan kutluyorum. Ne kadar cok yoruldugunuzu, kendi deneyimlerimden biliyorum ve yine yorgunlugunuzun hemen sizi terk edip, yerini, paylasmanin guzelligine, sevince ve basarinin sihirli mutluluguna biraktigini da biliyorum. Agaclar.net'in uzaklardaki bir uyesi olarak ben de gururlandim. Emegi gecen herkese tesekurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
fuar için
Arkadaşlar, çok güzel bir fuardı. Ağaçlar net olarak sizlerde renk kattınız. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine ayaklarına sağlık. Benim siteyi tanıtıcı konuşmalarım Selçuk'ta devam ediyor. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bugün fuara gelebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Penelophe, hfz, darkyes, memet, adabayrakoğlu, memet ve mine hanımla tanışma şansını buldum. (Eğer unuttuğum arkadaş varsa beni bağışlasın) İnanılmaz bir pozitif enerji. Bende doğru zamanda ve doğru yerde olduğumu hissetttim.Fuara emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Herşey muhteşemdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar. Aranızdaki yakışıklıya ! Ada bey eminim bizi bu gün orada çok güzel temsil ettin. Yakışıklı ve karizmatik liderliğinle ortalığı yakıp kavurmuşsun belli. Sana mükafat Cemal amcandan, kocaman bir öpücük. Harikasın!!!!!! Herkese selam olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Fuarın son günüde olsa aranızda olmaktan ve orada o an bulunan tüm üyelerimiz;Cihan_as,Darkyes,Dkp,Hfz,Memet,Mine Hn.,Penelope,plumbago,Selçuk44 (Not:isimler alfabetikdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
1.Fotoğraf: Arkada Hfz, Soldan sağa ön sıra; Mine Hanım, Memet, Seçkin, Darkyes, Arb73. 3.Fotoğraf: Önde Mine Hanım. Arka sıra, soldan sağa, Cihan As, Seçkin,Darkyes,Hfz, Arb73, Memet. 4.Fotoğraf; standımızı bugün de yazlnız bırakmayan (soldan sağa) Selçuk44, Dkp ve hergün standda olan Hfzciğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim, fuarı size yaşatmaya çalışıyoruz. Yarında fuarın genelinden görüntüler ekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Yunus Emre(DarkYes) abide de çok güzel fotoğraflar vardır. O şu an yoldadır sabırsızlıkla kazasız,belasız dönüp fotoğraflarını bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Yarın yükler sanırım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Bu fuar organizasyonunda Agaçlar.net olarak katılmamıza vesile olan Sn. Erguvan Muhibbi beyefendiye de ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Fuarda emeği geçen, ter döken tüm arkadaşlara, gelemeyenler adına teşekkür ederim(edebilirim herhalde?..) Bedenlerinize, beyinlerinize sağlık. Siteye de çok canlı aktardınız, tam 'fuar' sözcüğünün hakkını vermişiz gibi geldi bana, o hareketliliği ve canlılığı hissedebildik buralardan da. Bu konuda Penelophe'ye de ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|