![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#271 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2006
|
bugün fuar
işte sergilikten bugünkü fotoğraflar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Ben bugün yine gitmek istiyorum ama bir arkadaşı beklemem lazım. İnşallah erken gelir işimi bitirip giderim oraya. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
merhabalar inanın bende öyle katılan arkadaşları gönülden kutluyorum. Bir aksilik olmazsa bende yarın katılacağım.Oboyalı çiçekler benide rahatsız etti tıpkı pilastik çiçekler gibi insanların yapısında mı var bilmiyorum doğayı katletmek doğal olanın da doğasını bozmak doğal olmayan hiç birşeyi sevmiyorum.ve doğayı lütfen koruyalım diyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-03-2007
|
Nekadar güzel ve cıvıl cıvıl bir stant.Okadar cok istememe rağmen gelemiyorum.Emeği geçen herkesin eline sağlık.Hfz geçte olsa senide tebrik ediyorum ve yazını sabırsızlık ile bekliyorum.Herkese selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Selahattin Yılmaz arkadaşımıza fideler için teşekkür ederim cok sayıda ziyaretcı ve üye arkadaşlara dagıtımını yaptık fuarın son günü için ayırmamız mumkün olmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaç Dostu
|
Sence boya olmasaydı o kadar korkunç görünürler miydi? Ben sordum ve doğal boya ile boyanıyor dediler. Ben de doğal hali yeşil hali değil mi zaten diye bir cevap verdim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
|
Memet, Hfz ve Cihan As yorgun olmalarına rağmen hiç belli etmeden konuklarla ilgileniyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
Fuar alanında maalesef wireless bulunmuyor. Sağdan solan bir kaç bağlantı bulduk ama bağlanmak mümkün olmadı. TTnet'in bağlantısı var ama onun için de Türk Telekom'dan kontör almak gerekiyormuş ve ne kadar verimli olabileceği şüphe götürür bir durum ![]() Neyse canlı yayın hayalimiz artık bir daha ki fuarda mümkün olacak gibi. DarkYES'le bugün konuştuk, fuar yetkilileri bizim standdaki izdihamdan sonra bize seneye daha büyük bir stand verebilir. ![]() ![]() Yarın büyük gün tahminen büyük bir kalabalık olacak fuar alanında, Yardımcı olabilecek her üyeye ihtiyacımız olacak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
agaclar.net
|
Bugün bir grup ana okulu öğrencisi fuarı ziyaret etti. Hepsine boyama kitabı hediye ettik.Biraz da okula yolladık. Onların standımızın önünde fotoğrafını çektim. Ayrılmadan önce neymiiiş dedik, doğayı koruyoruz, ağaçları seviyoruz ![]() ![]() minik ağaçdostları boyama kitaplarımızla ![]() Hfz ve Cihan_as domates fidesi işindeler ![]() ![]() Hizals ve Cihan dün fidelerle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaçsever
|
Harika bir yüzü vardı çok sevimliydi tekrar göresim geldi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
agaclar.net
|
Adabayrakoğlu ve Penelope bize kek ve kurabiye getirdiler, ellerine sağlık ![]() Bu gün yine pek çok üyemizle tanıştık. Listesi Memet'te. A,unutmadan bonsaici üyemiz Bonsaisan da geldi, ve yazın veya sonbaharda bir atölye çalışması yapmaya karar verdik ![]() Genç üyelerimizden İzmirli bilgi birikimi ile beni şaşırttı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2006
|
Arkadaşlar aranıza katılamadığım özür dilerim.Ama eşim benim yerime sizinle tanışmış ve çok memnun olmuş.Çocuklarda hediyeler için teşekkür ediyorlar. Bugün ve yarın , yerime vekaleten eşimle çocuklarımı gönderiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Ben yarın geleceğim. Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bu arada şimdiden Sn Adabayrakoğlu'na buradan da teşekkür ediyorum. sayesinde yarın sellukma kavuşacağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Bende fuardan yaklaşık 70 dk önce geldim. Çok güzel fotoğraflar çekildi. Yakın zamanda görürüz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|