![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Keşke ama imkansız ![]() Çok imrendim ama, ne güzel her işinize karışır, kırar dökerdim ![]() Çok güzel geçecek eminim...bol bol fotoğraf çekin olur mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Ağaç Dostu
|
Olur mu bilmiyorum ama aklıma bir şey geldi. Pazar günü biz hobi bahçesinde olacağız, siz de fuarda... Kameralar yardımı ile bir buluşma gerçekleştirebilir belki. Bir saat belirlesek, o saatte ekranda kameraları açsak? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Ağaç Dostu
|
Hobi bahçesinde internet erişimi var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-02-2006
|
fuardan fotoğraflar
işte bugünkü sergiden fotoğraflar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaçsever
|
fuar
domates fideleri vatandaşa sunuluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
Ağaçsever
|
fuar
abecesel sıralama değil, boy sıralaması... memet meğer ne kadar ufakmış!.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
agaclar.net
|
Buradan sadece seyrediyoruz, kusura bakmayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
|
Heyoo ekibe bakar mısınız? Arkadaşlar kolay gelsin, iyi eğlenceler ![]() -seçkin, internet var mı? -memet, soldaki tablo hala yan duruyor bak, gelm'im oraya. -masa örtüsü jilet gibi ütülenmiş, kim ütülediyse ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Ben de şimdi geldim. Gördüğüme göre şimdilik internet yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fidelerimizle bugün Fuarın en çok ilgi çeken standı olduk. ![]() ![]() Ve söylemeden edemeyeceğim.. Sevgili Mine Hanım'ın sanırım sesi kısılmıştır bugün. Başka bir firmaya profesyonel danışmanlık sözü olmasına rağmen bizim standımızdan ayrılamadı. Kaçıp bize gelecekken,bizim standdan kaçıp söz verdiği firmaya gitti. Onun olmadığı zamanlarda da ben kendisini bir papağan gibi taklit etmeye çalışarak gelenleri bilgilendirmeye çalıştım.. ![]() Birazcık yorulduk, ama çok keyifliydi.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Ağaç Dostu
|
Valla arkadaslar bunu fuari 3 kere gezip degerlendirmeme gore soyluyorum ki. Bugunun heralde en cok adini duyuran ve ziyaret edilen standi tartismasiz bizdik. Bunda en buyuk rolu fide dagitim organizasyonumuz ve tabiiki her gelenle ilgilenen guleryuzlu ekibimiz oynadi. Bugun sinavdan sonra benim icin arkadaslarimla beraber orada olmak cok eglenceliydi. Emegi gecenlerin ve fiziki olarak burada olamayip destek verenlerin hepsine simdiden tesekkurler. Suphesiz amacina ulasicak bir tanitim oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Selahattin Yılmaz adı çokça geçtiği için, aramızda gibi hissettik biz. İlk gün heyecanlı, eğlenceli, hareketliydi. İnternete girip, siteyi bilmeyen kimse yoktu nerdeyse. Mesaj yazmadıkları halde forumu takip eden üyelerimiz vardı onlarla tanıştık. Akşam üstü aktif olanlardan dokuz üyemiz bir aradaydık. Hfz bütün enerjikliğiyle herkese uzun uzun tanıtım yapıyor. Cihan arı gibi çalışıyor. Hizals onla yarışıyor. ilk günün özeti böyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|