![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Şu anda tüm kalbimle sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Eminim fuar çok güzeldir. Ağaca ve doğaya aşık insanların bir arada olduğu yer güzel olmazmı, emeği geçen veya benim gibi uzaktan uzağada olsa yanan ateşi hisseden herkesi kutluyorum. Selamlar! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Bende hepinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Hepinizi candan kutluyorum. Ne kadar cok yoruldugunuzu, kendi deneyimlerimden biliyorum ve yine yorgunlugunuzun hemen sizi terk edip, yerini, paylasmanin guzelligine, sevince ve basarinin sihirli mutluluguna biraktigini da biliyorum. Agaclar.net'in uzaklardaki bir uyesi olarak ben de gururlandim. Emegi gecen herkese tesekurler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
fuar için
Arkadaşlar, çok güzel bir fuardı. Ağaçlar net olarak sizlerde renk kattınız. Emeği geçen tüm arkadaşların ellerine ayaklarına sağlık. Benim siteyi tanıtıcı konuşmalarım Selçuk'ta devam ediyor. Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-05-2007
|
Bugün fuara gelebildiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Penelophe, hfz, darkyes, memet, adabayrakoğlu, memet ve mine hanımla tanışma şansını buldum. (Eğer unuttuğum arkadaş varsa beni bağışlasın) İnanılmaz bir pozitif enerji. Bende doğru zamanda ve doğru yerde olduğumu hissetttim.Fuara emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Herşey muhteşemdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar. Aranızdaki yakışıklıya ! Ada bey eminim bizi bu gün orada çok güzel temsil ettin. Yakışıklı ve karizmatik liderliğinle ortalığı yakıp kavurmuşsun belli. Sana mükafat Cemal amcandan, kocaman bir öpücük. Harikasın!!!!!! Herkese selam olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim, fuarı size yaşatmaya çalışıyoruz. Yarında fuarın genelinden görüntüler ekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Fuarın son günüde olsa aranızda olmaktan ve orada o an bulunan tüm üyelerimiz;Cihan_as,Darkyes,Dkp,Hfz,Memet,Mine Hn.,Penelope,plumbago,Selçuk44 (Not:isimler alfabetikdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
1.Fotoğraf: Arkada Hfz, Soldan sağa ön sıra; Mine Hanım, Memet, Seçkin, Darkyes, Arb73. 3.Fotoğraf: Önde Mine Hanım. Arka sıra, soldan sağa, Cihan As, Seçkin,Darkyes,Hfz, Arb73, Memet. 4.Fotoğraf; standımızı bugün de yazlnız bırakmayan (soldan sağa) Selçuk44, Dkp ve hergün standda olan Hfzciğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Yunus Emre(DarkYes) abide de çok güzel fotoğraflar vardır. O şu an yoldadır sabırsızlıkla kazasız,belasız dönüp fotoğraflarını bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Yarın yükler sanırım. Bende sabırsızlıkla bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Penolophe, Mine Pakkaner, adabayrakoglu,muratguzeldere fotoğraflar için teşekkürler. Herşeyin orada çok güzel olduğu buralardan hep belliydi. Herkes çok iyi iş çıkardı orada. İnsan taa buradan bile etkileniyor. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
attoppittapmiiina
Giriş Tarihi: 06-04-2007
|
Katılmayı hatta etkin olmayı çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulamadığım fuar için katılan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımı canıgülden tebrik ederim.Bir İzmirli olarak gurur duydum. Artık hedefimizi daha da büyütmeli sadece buradan bilgilenerek, bilgilendirerek değil dışarıya çıkıp faaliyetlerimizi artırarak yola devam etmeliyiz, Örnek: Ağaçlar.net Ormanı yapmalıyız, Ağaçlar.net panelleri düzenlemeliyiz, Ağaçlar.net kampanyaları yapmalıyız; mesela ilk okulların bahçelerini ağalandırma kampanyası, okullara fide-tohum bağışı, ağaç dikim şenlikleri vs. gibi aklımıza gelebilecek herşey. Bu güzel etkinlik için ağaçlar.net üyeleri sizlere de sonsuz tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Bu fuar organizasyonunda Agaçlar.net olarak katılmamıza vesile olan Sn. Erguvan Muhibbi beyefendiye de ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Fuarda emeği geçen, ter döken tüm arkadaşlara, gelemeyenler adına teşekkür ederim(edebilirim herhalde?..) Bedenlerinize, beyinlerinize sağlık. Siteye de çok canlı aktardınız, tam 'fuar' sözcüğünün hakkını vermişiz gibi geldi bana, o hareketliliği ve canlılığı hissedebildik buralardan da. Bu konuda Penelophe'ye de ayrıca teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Herkese geçmiş olsun. Fotoğraflar sayesinden biz de ekran başında sizlerle aynı heyecanı yaşadık. Sağ olun. ![]() Dark telefon edip finalde olanlardan bahsetti. Tam şenlikmiş...Fotoğraflarla yapacağı finali bekliyoruz artık ![]() Cihan Beyin torunu ve Ada çok şirin. Maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sizler bir harikasınız. Fotoğraflarınız sayesinde bizler de sizinle birlikteymişiz gibi hissettik. Fotoğrafları çeken ve buraya aktaran arkadaşların elleri dert görmesin. Oradaki fotoğraf karelerinde değildik ama "agaclar.net" ailesi olarak gönlümüz sizlerleydi. İlk fuar denemesinde orada olan arkadaşlar sizler tarih yazdınız ve alnınızın akıyla tamamladınız. Darısı diğer fuarların başına. Emeği geçen, bu olaya vesile olan (Erguvan Muhibbi) herkese çok çok teşekkür ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|