![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Ayrıca bu fidanların dikimiyle ilgili, konuya vakıf olan arkadaşlarımızdan bilgi desteği rica ediyorum. Dikim sırasında fidanlar için toprağa su vermelimiyiz.? Fidanlar çam **** ardıç. Ben görmediğim ve çok da anlamadığım için bilmiyorum. Fakat yaz kış yeşil kaldığı, su götürmez bir gerçek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-09-2006
|
Arkadaşlar bende pazar günü ağaç dikmeye geleceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Sarıkoz'a gelmeyi planlayan arkadaşlarımızın isimleri. - Tunç Kutlu ve Tansel Kutlu? ihtimal - Uzaytek - Hasan Lalezar - Esraerin ve bir arkadaşı - Yücel Özlem ? Bir ihtimal - Gilaboru - Damla - İpek Boşgelmez Düzenleyen Derya Özen : 05-05-2007 saat 11:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Ben geliyorum istanbul işini gelecek haftaya erteledim. Ayın beşinde de bir arkadaşımın düğünü var. Böyle olunca ertelemek iyi olacak gibi geldi. Hem geçen sefer çokça malzeme çıkmıştı. tahminen bu gezi sonrası çıkan malzemeler de beni bir 3 hafta idare edecektir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
|
Derya, Ulaşım konusunda bize bir imkan sunmuşsun. Teşekkür ederiz. Ankara-Çubuk ulaşımı konusunda da bilgi verseydin daha bir ikrama geçecekti. Bildiğim kadarı ile havayolu, deniz ve demiryolu ulaşımı yok. Ama otobüs ve dolmuş ulaşımı nasıl? Nerden kalkarlar? Hangi saatlerde hareket edilir. Sefer sıklığı nedir? Sen Sarıkozlu değil misin diye sorup beni mahçup etmeden ![]() Daha önce birlikte hareket imkanımız olmuş ve birinde bir diğerinde de iki otmobille köye kadar gitmiştik. Sanırım haberleşmek suretiyle yine aynı yöntem uygulanabilir. Bu konuyu ancak cumartesi günü netleştiriyoruz. Sevgiler. Düzenleyen Yücel Özlem : 04-05-2007 saat 09:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Çubuk'a dolmuş seferi yoktur. Sadece otobüs var. Otobüsler Bentderesi'nden kalkar sırası ile, Dışkapı, Aydınlıkevler, Hasköy, Şenyurt dan geçerek Çubuk'a gider. Otobüs sefer sayısı her 4 dakikada 1 dir. Burdan anladığım kadarıyla Yücel Bey de geliyor ![]() Düzenleyen Derya Özen : 04-05-2007 saat 10:21 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
|
agac dikimi yapilmayacak ise ben de affiniza siginarak senlige kacayim bari http://senlik.linux.org.tr/2007/ zamanlama iste ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Sarıkoz'a bu kez daha kalabalık gidecekmişiz gibi başladık. Sonra bir sıra aksilikler başgösterdi. Fidanlar da dikilmiş olunca iş iyice tavsadı. Ama bu önemli günde köyümüzde bulunmalıydık. Tunç, Dark, Tansel ve ben köyün girişinde Özen ailesine yetiştik. Keyfli bir gün geçirdik. Selamlar ve iyi haberler getirdik. Baba oğul (Tunç ve Tansel Kutlu) ![]() Keyflerine diyecek yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Özen Ailesi toplu halde şenlik yerinde (ön planda) bana poz verdiler. Hasta olan Anneanne (ön sıra, ortada) aylar sonra ayağa kalktı. Ne güzel şenliğe bile geldi. Pek mutlu ve gururlu. Hayata bağlı, iyilik dolu. Eşi Çavuş Dayı da pek mutlu görünüyor. ![]() Derya, Çavuş Dayının (dede) dizine doğru keyfle yaslanmış. Damla son anda yetişip, Annesinin yanına, kenara ilişmiş. Dernek Başkanımız Orhan Bey de tüm ailenin Ve tabii köylülerimizin sağlık ve esenlik içinde bir arada olmasından mutlu. Düzenleyen Yücel Özlem : 08-05-2007 saat 13:49 Neden: Bilgi eklemek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |