![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-11-2006
|
Evet aslında 1 Nisan'da bir işim var ama sanırım saat 11-12 gibi bitecek . Gelmeye çalışacağım. Katılmayı bende istiyorum aslında. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen Yücel Özlem : 28-03-2007 saat 14:09 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Hava tahminlerine göre 01/nisan/2007 Pazar günü Ankara'da hava çok bulutlu, sıcaklık 12 derece, yağmur yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
DarkYes seninde geleceğine çok mutlu oldum. Bu arada Sabah gazetesi ve Hürriyet gazetesinin Ankara temsilcilikleri ile görüştüm. yaptığımız çalışma ile ilgili bir yazı ve resim istiyorlar. Ağaçlar net içinde güzel bir reklam olur inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ve son durum Sarıkoz'da Ağaç Dikimine Katılacaklar: Müjgan Akar (+Daha belirlenemedi) Derya Özen Yücel Özlem (+ Daha belirlenemedi) Tunç Kutlu Tansel Kutlu Eses DarkYES |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dark, molalarda, fotoğraf konusunda sorularımla, sizi azıcık rahatszı edbilirim. İzin verirseniz. Soru somak için,Tunç'u bazan evinden bile arıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
|
Tüm arkadaşlara merhaba. Ağaç dikmek için biraz geç bir dönem değilmi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Okuduğum kadarıyla ağaçların türüne göre değişiyor dikim zamanları. Sonra iklimlere göre de mevsimsel sıcaklıklar değiştiği için her yerin nisanı, mayısı ya da martı aynı olmuyor. Karasal iklim için baharda dikilecek ağaçlar için nisan başı uygun gözüküyor. Tabi ki uzmanlar ne der bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yaptığım ağaçlandırmalarda tutmayan kuruyan fidanlara bahane bulup duruyordum. Kuraklık, dikim hatası, kök kıvrıklığı..... Okusana işe başlarken duayı değil mi? ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Yılmaz Bey, Hocam, kök kıvrıklığı, ne ola ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Sarıkoz etkinliğine katılacak bütün güzel insanlara kolaylıklar dilerim. Sevgili Derya kız ın organizasyonu olan bu etkinliğe destek veren bütün katılımcılara Sevgili Yücel Özlem ağabeyin şahsında teşekkür eder kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-10-2006
|
Aydın'a görev çıktı. Hafta sonu Eskişehir üzerinden gideceğim. Geç bildirdiğim için özür dilerim Yücel Bey üstadım. Ceza olarak Kdz. Ereğli'sinden gelen Osmanlı Çileği fidelerinden isteyen olursa haber versin. Selamlar ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Üstadım, bir başka toplantıda, birlikte olmak dileği ile, iyi yolculuklar dilerim. Mesleğimizin cilveleri... Ama ben hep severek yaptım. Kolay gelsin. Düzenleyen Yücel Özlem : 30-03-2007 saat 17:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Kardeşim, ben size teşekkür ederim. Derya ile bizi siz tanıştırdınız. İşaret ettiğiniz yolda yürümeye gayret ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar: Bu ağaç dikme işini bir günlük bir kaçamak sayabilirsiniz. Köyde evimizde var, Yanınızda getirmek istediğiniz yaşlılar ve çocuklar varsa hiç tereddüt etmeyin. Onlar içinde evimiz evlerimiz var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
30/03/2007 Cuma, Sarıkoz'da Ağaç Dikimine Katılacaklar: Müjgan Akar (+Daha belirlenemedi) Derya Özen Yücel Özlem (+ Daha belirlenemedi) Tunç Kutlu Tansel Kutlu DarkYES Teşekkürler Derya, zaten biz ailece gelme planları yapıyorduk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Bir terslik olmassa bende gelmeyi planlıyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|