agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni28Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-12-2005, 10:34   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-04-2005
Galeri: 108
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi karakedi

köle lafından rahatsız hisseden herkese tavsiyem kendilerine niye diye sormalarıdır.verecekleri her kendi savunmaları aslında neden gidemediklerini onlara söyleyen aynı ses olabilir yani buradan kendimizi yakalayabiliriz.
Ben seni çok iyi anladım Merve, rahatsız olma özgürlüğüm var, üstüme gelmeyin..

( http://media.ankara.edu.tr/~erdogan/bilimutopya.htm adresinden alıntıdır )

" aldığı ücretin cebindeki gecici şişkinliğine bakıp kendini egemen sınıfın arasına katmak ve egemen ideolojinin yaydığı umutlara diş atarak bir parça koparmayı özgürlüğün, fırsat eşitliğinin, demokrasinin göstergesi sanmak doyurucu bir his olabilir, fakat bu doyuruculuk kapitalist düzenlerde belli sınıfların ötesindeki insanlar için oltaya yakalanan balığın kendini doyurdugunu sanmasına benzer; Birkaç balığın oltadakinin kenarlarını dişlemesi veya önemli bir parçayı kapması ne balığın içinde yaşadığı suyu, ne yemi, ne oltayı ne oltayı tutanları ne de oltayı tutanları tutanları olduğundan ayrıi birşey yapar, değgiştirir
....... Kısaca, eger ücretli\maaşlı kölelikten kurtulmanın materyal olanaklarını elinde tutmuyorsan ve senin yaşam olanakların\koşulların baskalarının elinde, kontrolunda ve bu olanakları ancak bu başkaları için (devlet dahil) çalışmakla sağlayabiliryorsan, kusura bakma ama, kendini kendine ve yaşam koşullarına sahiplik iddiasından\hayalinden vaz geçmen, ve özgürlüğünü kazanmak için kendin gibi olanlarla dayanışma kurman zamanı çoktan geldi ve gittikçe de zorunluluğu artmaktadır. Bilim ve Utopya bu zorunluluğu ifade eden bilim ve utopyayı sunarak bilime ve utopyaya insanıin insanca gerçeğini katmaktadır."

Şimdi kim balık, kim balıkçı karıştırdım !

Ben balık olamam çünkü oltalarım var, balık tutuyorum ?

Oltayı attık, Backy kaptı yemi.. Sazaaan..

Yok yok sazan da olamaz, çünkü 20.000 feet'te sazan olmaz..

Olsa olsa uçan balıktır..

Kaşınoorum galiba..

Cihangir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025