o alıştığım rahat birgün nazik popomu pek acıtır olmaya başlatmıştı ama.
.tek bir kuru temiz tshirt ve tek ayakkabı pantolonla ve sadece şilte ve battaniye ile ve sırt çantası kadar eşya ile sal beni dağlara aylarca yaşar ve de mutluluk dolarım ama benimde sorumluluklarım var.yediği yere kadar yaptım.
doğa canlıdır .onu onare etmeye başladıkca karşılık mutlaka alırsınız.her mana da...
ben beni acıtan herhangi bişi de önce kendime bakarım.köle beni rahatsız etmez.tanım belli,gönlünün olmadığı herşey,,,geçinmek için bunu da yaparım ama farkında ve kontrolünde kalırım.kendimden vazgeçemem.vazgeçtim denedim çünkü ondan biliyorum.o kendim ki ona iyi davrandıkca beni doğaya yani dünya daki cennete alıyor yolluyor önümü hep açıyor
.siz bir kere zihninizi değil de kalbinizi dinleseniz sonra buna güvenseniz evren önünüze açılır bolluk bereket ve sağlık sizin olur ve öyledir.neyse...
köle lafından rahatsız hisseden herkese tavsiyem kendilerine niye diye sormalarıdır.verecekleri her kendi savunmaları aslında neden gidemediklerini onlara söyleyen aynı ses olabilir yani buradan kendimizi yakalayabiliriz.seni belkide uçmandan alakoyanda aynı...
yarın biliyorum güzel sorular gelecek.anlatırım fikrimi..
|