agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Çalışmaları, Projeleri, Etkinlikleri > Agaclar.net Çalışmaları
(https)

Beğeni Düzeni25Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-02-2010, 20:37   #12
Ağaç Dostu

Cumhur Tonba's Avatar

Giriş Tarihi: 07-07-2008
Galeri: 80
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Bu yazışmaların daha çok kişiye ulaşmasını sağlamalıyız öncelikle...
Henüz erken mi? bilemiyorum. Bu bilgilerin, düşüncelerin daha çok kişiye ulaşmasını sağlamalıyız çok doğru bir düşünce. Şu an sadece fikir teatisi yapıldığından çok kişiye ulaştırmak durumuda ortaya çıkmıyor.
Malumunuz ben Uzunköprüde yaşıyorum. Hep aklımda. Belediye Başkanımız avukat. Genç birisi. Keza kaymamakmımız aynı şekilde. Halkla el ele. Yerel gazateler var. Sivil toplum kuruluşları var. Çeltikçiler birliği, Süt birliği, Çiftçi koruma malları başkanlığı. Ticaret ve sanayii odası Başkanlığı. Uzunköprü aslında Ergenenin Kirliliğinden en çok müzdarip olan bölge. Ve şu an bir örnek olarak veriyorum. Nehre yakın yapılan bir sitede 40-50 daire satılamadı, boş duruyor. Onlarında e.mail adreslerine burada yapılan çalışmalar, düşünceler, fikirler aktarılabilir. Katılımları istenilebilir. Acele edipte işi bulundırmamak babında şu an beklemedeyiz. Üzerimize düşecek tüm işleri seve seve yapacağımızı biliniz.

Cumhur Tonba Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025