![]() |
Merhaba sayın ayazkentli, Ayşe Yıldız, Ayşe Derin, pria, Tura ve dostlar...
Sayın Ayşe Yıldız, bizim bir koşu fotoğraf çekip paylaşacağımız yerler çok az, hatta yok sayılır... Bu konuda çok şanlısınız... Paylaşımlar çok güzel... Bu fotoğraflardan sonra biz sizi çok koşturacağımıza inanıyorum... Selamlar... |
1 Eklenti(ler)
|
Tek taş yüzük galiba. :)
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Ayşe Yıldız
Evet tek taş yüzükte olabilir. Ben soyut insan yüzü içersinde, burun gibi algılamıştım... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 339555 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Mürvet, Ayşe yıldız.
Bu fotoğrafta bir sürü malzeme var. Bahçede ayaklarının üzerine başını koymuş olan bir köpek yavrusu, ayıcık, annesinin memesini emen bebek Pompei kentinin taş insanları. |
Fotoğraf eski,ama yeni gönderebildim.İyi bayramlar.
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba sayın Tura
Sizin bakış açınızla, fotoğraflara nasıl bakılacağını öğrenmek çok güzel ve bir o kadar da zevkli... Sayın mrduran'ın taraf yorumu da bakış zenginlimizi artırıyor. Var olun İnşallah... |
Merhaba sayın Muallim
Bir geldiniz, pir geldiniz... Hoş geldiniz. Sayın Ayşe Yıldız, yanlış hatırlamıyorsam demişti ki... Bu sayfada paylaşılan fotoğraflarda koşan ağaçta görürsek şaşırmayın... Evet işte bakın oldu... Ellerinize sağlık, harika bir paylaşım... Dost ve arkadaşlarımızın sağlıkla, afiyetle kurban bayramını kutlamalarını temenni ederim. |
1 Eklenti(ler)
Canlılığını yitirmiş olsa bile,
onu, can düşmanı olan ateşle bir arada görmek istemezdim. Eklenti 341310 |
Alıntı:
Paylaşmak güzeldir. Sizi sevindirbildiysem ne mutlu bana!.. Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. |
Alıntı:
Bu ağaca yorum yok. Koşarak geliyor...bayram çocuğu sevincinde... Paylaşım için teşekkür ederiz. |
Alıntı:
Sizin düşüncenize katılıyorum. Sayın Hozat bu yapay bir ağaç mı ? |
1 Eklenti(ler)
Fotoğraftak görülen dal,o çam ağacının kendi dalı değil ! Bu çam ağacının koğuna düşen, bir çam tohumunun orada çimlenmesinden meydana gelen yeni bir çam ağacıdır.
|
Merhaba sayın hozat, Muallim, Tura...
Ağaç kütüğü ve kor ateş... birbirlerine hiç yakışmamışlar. Betondan bu tür barbekü veya mangal uygulamalarını sıkça görüyorum. Benimde görsel olarak hoşlanmadığım uygulamalar. Çam ağacı gövdesi, fıstık çamına benziyor. Sizin dediğiniz gibi tohum gövdede çimlenme için uygun ortam bulmuş çimlenmiş... Mümkünse, bu aylarda yetiştiği ortamdan alıp toprağın bağrına verebilirsek, ikisi içinde daha hayırlı olacaktır. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Murvet.
Ağaç masal ağacı gibi, ne ararsan var. Dans eden insan, japon fantastik flimlerinde ki ejderda. |
1 Eklenti(ler)
İlginç bir ağaç gövdesi de benden...
|
Hoşgeldiniz sayfaya Sn. dalya35
Resminiz de Nepal'daki Budist heykelleri görüyorum. |
Alıntı:
|
Savaşla gelen savaşla gitmiş daima.
Alıntı:
Merhaba Sayın Nuri Murvet de kıymetli dostları, Az buçuk eski tarihi okumuş olsam da, hâlâ anlayamadım. - Bir eski yunan askeri mi?. - Roma askeri mi?. Ama anladığım şu ki; Sapladığı kılıç, ağaç böğründe kala kalmış, garibim çıkarmaya çabalıyor. Doğa affetmiyor sanırım. Kendi savaşını vermiş kendisi ile savaşana karşı. Tüm katılanlara sağlık ve saygı dileklerimle lütfen. Nerden çıkardım şimdi savaş mavaşı bu resimden, töbe töbe, tahtaya vursam bari. Ben de onlar gibi garip mi oldum, yoksa genlerimden falan mı kaynaklanıyor?.))). |
Alıntı:
Bu incirin dibine bir havuz yapsak, o havuza bir midye koysak; gecenin tenhasında iki komşu sohbet ederken o midye incire, içine aldığı, bağrına bastığı taşları inciye dönüştürmeyi öğretir mi dersiniz? |
Merhaba sayın Tura, dalya35, mrduran, Ben fakir...
Sayın dalya35 hoşgeldiniz. Farklı bakış açıları çok değerli, paylaşımlarınızın devamını bekleriz. Sayın Ben fakir hoşgeldiniz. Öğretir mi..? Sevgi olduktan sonra, olmayacak bir şey düşünemiyorum. |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Kendinden daha uzun boylu bir kadınla tango yapan erkek, figür yaparken!.. |
Alıntı:
Suda doğum yapmakta olan yunus balığı... |
1 Eklenti(ler)
|
Merhaba Nuri Mürvet,Ben fakir, mrduran, dalya 35, Ayşe Yıldız.
'' Yaralarım göz göz oldu oyuldu'' |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Tura ve arkadaşlar...
Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 348171 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Murvet, mrduran, Ayşe Yıldız.
Yaprak bu nereden çıkacağı belli olmuyor. Kasaplar, vitrinde sergiledikleri bütün halinde ki küçük baş hayvanlarını maydonos ve domatesle süslerlerdi. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025