![]() |
Alıntı:
Bakın en ortada başı, hatta gözü ne kadar belirgin. |
Merhaba sayın Eser İlhan
Bende sizin gördüğünüzü görmüştüm fakat sizin kadar iyi yorumlayamazdım... Merhaba sayın Tura Dün gittim bir ağaca dokundum, kucakladım. Etrafta kim var kim yok bakmadım bile. O anda hissettiklerim...haklısınız,inanılmaz şeyler Şimdi tamam bu birinci aşama, ikinci aşama karşılıklı sohbet kısmı, sonrası mı? Merhaba sayın merlict Kendi ruhundan verdiğin güzel paylaşımlarını merakla bekliyorum... Merhaba sayın aygün Harikasınız, şeşibeş oldum şahmaranı bulmak için , sonunda buldum fakat çocuklarını göremedim benden utandı keratalar uzaklaştılar her halde ... |
Merhaba
Arşivimde, Kötü görüntüsü olan, bozulmuş, çürümüş, formu bozulmuş sıra dışı, ilginç meyve ve çiçek fotoğrafları bulunmakta bu sayfada paylaşmak doğrumudur ? Başlık açılacaksa hangi isimde paylaşalım 50 adetten fazla fotoğraf bulunmakta, fotoğraflar beğenilirse çoğaltabilirim. |
:))
Evet amcaları, hem çok minikler hem de çook utangaç:) |
1 Eklenti(ler)
|
Günaydınlar herkese :)
Çok güzel resim Cumhur Bey. Görür görmez ilk düşündüğüm gökyüzüne uzanmış ve bereket dileyerek açılmış koskocaman eller. Ama biraz daha bakınca sanki bir medusa başı. Soldaki kızcağız da galiba ürkmüş, aceleyle uzaklaşıyor... |
Alıntı:
Resimlerinizi hayal edemedim ama sizin anlattıklarınızdan yola çıkınca başlık ismi olarak aklıma "geriye kalanlar" veya "dönüşüm" gibi isimler geldi. Resimleri görürsek daha yaratıcı ve yakışan isimler de bulabiliriz hep birlikte diye düşüyorum. |
Sayın Eser Hanım,
İnanın aynı şeyi düşünmüşüz. Gökyüzüne uzanan eller. Bu fotoğraf Kepekli köyü/Biga/Çanakkale de çektiğim fotoğraflar. O kız Nazlıcan. Benim kızım. Köyümüzdeki bir dere yatağı. Yer yer kenarlar 200-300 metre kadar yükseliyor. 3 km sonra denize dökülüyor. |
5 Eklenti(ler)
Kepekli Köy/Biga/Çanakkale. Meşe ağacı ise, köyün 1 km ötesinde Kınalar/Gönen/Balıkesir sınırlarında.
(Bazılarında Nazlıcan (Kızım)gözüküyor. Bir ölçü olmuş olur. Kıyaslayabilirsiniz. Eklenti 248872 Eklenti 248873 Eklenti 248874 Eklenti 248875 Eklenti 248876 |
Merhaba Nuri Mürvet,Aygün,Eser İlhan, Cumhur Tomba, ligustrum,merlict, Ayşe Yıldız, ayazkentli, sakagun, Hozat, zenfree.
Nuri Bey, Eser Hanım güzel düşündü. Buradaki maksada en zıt olan birini görmek bir fikir verebilir. Cumhur Bey; Ne onlar öyle. Müthiş ihtiyarlar. Azametli ve Ulu ağaçlar bunlar. Her yanları ağarmış ( Yosunlaşmış ) |
Merhaba sayın aygün, Eser İlhan, Tura
Merhaba sayın Cumhur Tonba hoşgeldiniz. 395 nolu mesajınızdaki fotoğraftaki ağacın gövde yapısı çok ilginç, toprak çıkışı dar yukarı doğru genişlemiş, genişleyen noktadan kırılmış veya kesim yapılmış, çok sağlıklı bir görüntüsü, biriken enerjisini çok sayıda dalını gökyüzüne çıkararak çok içten dua eder gibi yakarışı var, çok güzel bir fotoğraf... 399 nolu mesajdaki meşe ağacının gövde ve kök yapısı muhteşem, bu güzel paylaşımınız için teşekkür ederim, bu güzellikteki ağaç ve gövde yapısı olan ağaçların sizin bakış açınızla bizlerle paylaşmanızı bekleriz. |
Alıntı:
Ben de Sevgili Eser ilhan' a katılıyorum. İlginç bir sayfa olacak. Yine zevkle izleyeceğiz. |
Tüm dostlara merhabalar...
Cumhur Abi çok güzel ve ilginç ağaçlar bunlar. Gövdenin bu şekilde toprakla bütünleşmiş olması...Seyrine doyamadım. Nazlıcan' ınsa keyfine diyecek yok. Onun yerinde olmak vardı şimdi:) "Yaşamak, her şeye rağmen direnmektir." diye de düşünmeden geçemedim. Ellerine sağlık. teşekkürler |
"Eve Dönüş" belki...
|
Günaydın Nuri Mürvet, Aygün, ligustrum, Eser İlhan, Cumhur Tomba.
'Geriye Kalanlar', 'Dönüşüm', 'Eve Dönüş' başlık olarak birşey farketmez. Güzel olacak olan, sizin gözünüze takılmış olan ilginç fotoğraflarınız. Dikkatimi çeken erik ve incirin de tek kalmış olmaları. Bir başına, yalnız. Terkedilmişler gibi... |
2 Eklenti(ler)
Günaydın herkese ;)
Sizler de meyvelerin yüzlerini görebildiniz mi? İncir çok yaşlanmış biraz haset bakıyor diğer dallardaki gençlere. Ama erik henüz muzipce gülümsüyor. Sizler için Photo Shop ile biraz netleştirdim :p Eklenti 249310 Eklenti 249311 |
Haklısınız...gülüyor bu.
|
Merhaba sayın aygün
merhaba sayın Tura Merhaba sayın Eser İlhan Bitkiler Hakkında Genel Konuşmalar Bölümünde Çiçek ve Meyvede (Geriye Kalanlar) adı altında başlıkta bu fotoğrafları paylaşalım mı? Cevap evet olursa, paylaştığımız son mesajları bu başlığa taşıyalım... |
Alıntı:
Evet. Lütfen...Paylaşalım tabi. |
Merhaba sevgili dostlar,
Paylaşmak güzeldir..ben de varım. |
Sayın Tura
Başlığı sizden gelen uygun başlık adı seçimi önerileri doğrultusunda başlığı açtım paylaşımların bol olması dileği ile... Sayın hozat Merhabanızı özlemiştik, ne kadar güzel oldu.... Hoşgeldiniz. |
1 Eklenti(ler)
|
Bu uzayda bir karadelik.
|
Aynen Sayın Aygün Öğretmenim.
|
3 Eklenti(ler)
|
Mesaj 412
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün, Cumhur Tonba,Hozat. Cengiz Aytmatov'un Ebedi Gelini sanki. |
[QUOTE=Cumhur Tonba;866379]kepeli Köyü/Biga/Çanakkale
Cumhur Tonba, bu ne muazzam şey öyle. Tam bir bilge ihtiyar. |
Merhaba sayın Aygün, sayın Tura
Merhaba sayın Cumhur Tonba Ne kadar güzel gövde yapıları, dakikalarca seyrettim harika... Sayın ayazkentli uzun süredir suskun, umarım bir aksilik yoktur. Bu fotoğrafları görseydi yorumu herhalde Tolkien romanından Entler'in efendisi Fangorn derdi... |
1 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Mankenliğine de diyecek yok Nazlı Can' ın:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025