![]() |
Alıntı:
Ağaç yüzün yandan profili gibi dursa da aslında korsan tam bize bakıyor. Gözünün bandı bile var. Hem de sakallı:) |
Merhaba Nuri Mürvet, Aygün, Cumhur Tonba, Eser İlhan, Ayşe Yıldız, Hozat.
Gözü Bantlı, hemde sakallı korsan öylemi. Tahta bacak.:)) Çok güzel bir benzetmeydi. |
Alıntı:
Sayın aygün İlginç, güzel olanda budur işte... Korsanda ne zaman geldi oraya, benim fotoğraf çekimi yaptığım sırada orada yoktu... Sizin bakış açınızdan kaçamayacağını bilmeliydi... Bu açıdan bakmayı öğrettiğiniz için teşekkür ederim... Sayın Tura Bakın sizin bakış açınızdanda kaçmış, bakmayı öğreneceğiz galiba... |
Katkıda bulunanlarda olmuş, zenginleşiyor..
395. Çardak yapsınlar diye pozisyon aldım, değerlendiren yok! 399. Hayvan çeşmesi arkasında fil yavruları yatıyor.. Hayret, Nazlıcan hiç te korkmuyor.. 406. Düşsemde; toprak yüzünde gezinen böcekleri nimetlendirsem. 412. Sıpanın gözü.. 415. Nazlıcan güvende.. 419. Yıpranmış bikini, bacak bölgesi lastik çizgisi. Arka fon Atlas Sediri mi? |
Merhaba ligustrum.
Çok çok haklısınız. Nasılsınız? Selamlar, sevgiler. İnan yorumlarınızın hepsini okudum. Teşekkürler. |
Aygün öğretmenim, Sayın Tura,
Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Bir fotoğraf makinesi alırsam inşallah sizlere daha güzel fotoğraflar yollayacağım. Selam ve saygılarımla. |
Alıntı:
İnanın tüm fotoğraflara sizin gözünüzle bakmaya başladım tekrar. Ne ayrıntılar var ne ayıntılar. İnceledikçe o kadar güzel şeyler çı kıyor ki şaşırır insan. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın ligustrum, Cumhur Tonba
Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 250793 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Alın işte yine yakaladım:) (Şımardım mı ne)
Nü Ağacın solunda. Sağ kolu havada. Poz vermek istemiş olabilir mi? Son anda Nuri Bey' in objektifini fark edip... Ama biraz utangaç galiba:) Ve asıl ben teşekkür ederim Nuri Bey, siteye tekrar renk kattığınız için. |
Haklısınız aygün. Hem de oldukça güzelmiş bu ağaç perisi ;)
|
Merhaba Nuri Mürvet, Eser İlhan, Aygün, ligustrum,Cumhur Tonba, Ayşe Yıldız ( Nerde Bu Kız)
Ve üst köşede bir meşale asılmış. Örümcek ağının ardını aydınlatmak için. Ağaç Perisi mi asmış ne? |
1 Eklenti(ler)
Sayın aygün
Sayın Eser İlhan Sayın Tura Siz öyle diyorsanız... Doğrudur... Ağaç gövde ve kökleri Eklenti 251138 Ağaçların, gövde yapılarındaki ayrıntılar |
Merhaba Nuri Mürvet, Cumhur Tonba, Aygün, Eser İlhan. Ayşe Yıldız.
Şaşı baktım şaştım kaldım. Bir sürü insan ve balık motifi. Deniz altında ki dünyaya hoş geldiniz. |
Alıntı:
Sn Tura bu kalabalığın sol üst tarafındaki sevgilileri de fark ettiniz mi? |
Alıntı:
Peki siz, Onların hemen altlarındaki Deniz Kaplumbasını fark ettiniz mi? Kayanın üzerine çıkmış. Gece karanlıkta Yusuf diye ses çıkartır. Onlara bazı bölgelerde Yusufçuk derler. |
Gördüm. Yani sanırım:))
|
İşte şimdi daha iyi gördüm. Ufacık bir şey.
|
Evet ufacık bir şey. Yakından görseniz dev gibi.
|
3 Eklenti(ler)
Bugün şehire 4 km uzaklıktaki bir dere içinden kırkkilit otu toplamaya gittim. Burası asırlık çınarlarla dolu bir yer harikalar diyarı gibi. Çok ilginç ağaç köklerini çekip sizlerle paylaşmak istedim
.Eklenti 251443 Eklenti 251444 Bu güzelim kökün altında ateş yakarak yakmaya çalışmışlar çok üzüldüm. Eklenti 251445 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Eklenti 251468
Eklenti 251469 kırkkilit otunu bağrına basmış bir kök Eklenti 251470 Eklenti 251471 Eklenti 251472 |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 251479
bu ağaç sanki amuta kalkmış gibi Eklenti 251480 iki kök birbirine öyle kenetlenmişki sanki bizi ayırmayın diye yalvarıyorlar Eklenti 251481 Eklenti 251482 Eklenti 251483 |
5 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Sevgili Fatma Sunay,
Çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık. İnsanoğlunun doğaya zulmü hiç bitmiyor değil mi? Altında ateş yakılmak istenen ağaca senin kadar benim de içim yandı. Benim de içimi bu görüntü yaktı. Ayakta durmak istiyordum telleri geçirdiler, Yaptıkları yetmedi ki, çarmıha gerdiler. Eklenti 251504 Not: Fotoğrafı ben çekmedim,başka bir farkındalığın kadrajından alıntıdır. |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 251509
Eklenti 251511 Eklenti 251512 taşlar ve köklerin uyum içinde verdikleri pozlar Evet hüzünlü son taşları bağrına basan ulu ağaçlar yapraklarını bağrında tutamıyor. Bu duruma çok üzülen yapraklar ince saz eşliğinde Dere kenarından geçtim Soğuk sularından içtim Ben bu dereye nerden düştüm Bilemem bilemem bilemem.... türküsünü mırıldanarak sonsuz yolculuklarına çıktılar...<<< Eklenti 251513 Eklenti 251514 |
Sevgili Hozat
Doğayı umursamazsan doğa seni hiç umursamaz sözünü bu kareleri çekerken çok söyledim. Tabiat ananın evlatlarına böyle kötü muamele yaparsak tabiat anada aynısını bize yapacağından eminim. Sizin resimde benimkinden farklı değil. İşkence işkencedir. Selamlar.... |
Merhabalar.
Sayın fatma sunay. Bu resimleri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Usta bir heykeltraşın elinden çıkmış olan bu harukulade heykeller için hangisine ne yorumu yapacağımı şaşırdım. Beli bükülmüş ' İhtiyar Adamı' mı desem, Kucağına ' Odun Almış Kadını' mı desem, boylu boyunca gölge yere ' Uzanmış Dinlenen İnsanı' mı desem, hangisini desem şaşırdım. Bu açıkhava müzesi nerede acaba. |
Sayın Hozat;
Ve hâlâ bitmedi yaptıkları zülümler Parça parça kıyıp ateşe de verdiler. Kalpleri karanlık işkenceciler,işkenceciler. |
Sayın Tura haklısınız herbir kökü ve gövdeyi birşeylere benzeterek saatlerce gezinti yaptım. Bana çok huzur veren ve kafamı dinlendireceğim engüzel yerlerden biridir. Bu harikalar diyarı memleketim olan Erincan-Kemaliye ilçesindedir. Orta kısımda akan derenin sesi iki yanda da ulu ağaçlar gez gezebildiğin kadar. Şekil bezetmeleriniz çok güzel . Selamlar...
|
Merhaba sayın Tura, aygün, hozat, fatma sunay
Şaşırdım ne söyleyeceğimi.... Kırkkilit otu nelere kadir sayın fatma sunay, siz toplayacağınız bitkileri bahane edin sık sık araziye çıkın bence, gözlerimiz bayram etti. Gezen ayaklarınız, gören gözleriniz dert görmesin... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025