![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın hakan7960 Yaptığınız iş gönül işi... Katkıda bulunan herkesin yüreklerine, ellerine sağlık... Katkıda bulunmak adına, çorbada benimde tuzum olmasını isterseniz, Eskişehir orman fidanlığından tüpte aldığınız fidanların adet fiyatını bana bildirin (100-150 adet) bedelini size hemen göndereyim, yakın olsaydınız dikiminede yardım etmek isterdim.... Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Çok teşekkür ederim sayın NURİ MURVET.Düşünceleriniz beni çok duygulandırdı.Elbette sizinde çorbada tuzunuz bulunabilir.Bu sizin doğal olarak hakkınız.Bunu benim kabul etmeme gibi bir lüksüm olamaz.Kimin duası ile yardımının kabul olacağını ALLAH bilir. Bu sene eskişehir ormandan bir yaşında tüplü sedir fidanlarının tanesini2.30 krş tan 130 adetini 299 liraya aldım.Siz ne kadarını karşılarsanız sizin kararınızdır. Yaptığınız nazik ve ince yardımınız için çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın hakan7960 Siz, bölgenize uygun fidan cinslerini daha iyi bilirsiniz. Banka veya posta hesap numarasını özelime bildirirseniz, bedelini hesabınıza çıkartayım. Dikim için yardımcı olamıyorum, hakkınızı helâl edin. Hayırlı olur İnşallah... Düzenleyen Nuri Murvet : 30-04-2012 saat 22:07 |
|
|
|
![]() |
|
|