![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Alıntı:
CENGİZ HAVA T.O.K.İ SİTESİ c/2 BLOK KAT 5 NO:21 tavşanlı/kütahya GSM:05357700716 ev tel:0274 6153237 |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Sayın Mehtap GÜRBÜZ ,herşey için teşekkürler.Elbette sizlerinde çorbamızda tuzunuzun bulunması bizleri mutlu eder.İnşaallah meşeler içinde bir çare üretiriz.Saygılar selamlar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel bey meşeleri hemen dikebilirseniz söküp sökülmüş şekilde gönderebilirim.(bir kaç gün rahat dayanırlar). Tohumları ona göre kargoya vereyim isterseniz. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel bey kime niyet kime kısmet derler, kısmetinizde varmış hemen yarın göderebilirim. Cengiz beyin hakkı ayrı tabi. çok ciddiyim haber verın yeter. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Efendim, çok teşekkür ederim. Çok nazik ve cömertsiniz, sağolunuz. Bana da kısmet olur derken, Cengiz Bey'in çalışmasından söz ediyordum. Şayet ÇOBANKÖY'de bir toplu dikim yapılacak olursa, belki katılabilirim anlamında söylemiştim. Cengiz Bey'İn bu çalışmasını önemsiyorum. Belli bir amaç, belli bir hedef tespit etmiş sorumluluğunu da yüklenerek, azimli ve kararlı bir şekilde gitmeye çalışıyor. Başaracağına da inanıyorum. Benim de evimde yetiştirdiğim on dört tane meşe fidanım var. Onlara bu sonbaharda, dikebileceğim bir yer bulmalıyım. Hoşçakalın. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
/
Giriş Tarihi: 06-06-2007
|
Alıntı:
Normal kargo şirketleri bu ürünleri taşımak istemeyebilir. Kütahya Tavşanlıya giden bir otobüs bulabilirseniz ve düzgün paketlenmiş bir şekilde otobüs bagajında yollayabilirsiniz.! Firmalar ile daha önceden bir görüşme yaparsanız nakliyatı ücretsiz bile yapabilirler.! Denemeye değer bence. Siteyi de haberdar edin lütfen. |
|
|
|
|
![]() |
|
|