![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Suyu depolamanızda başka bir güzellik. Umarım bu çalışmanızı, başta köylüleriniz ve ağaç sever tüm insanlar görür ve size destek olur. Hedefinizde hiç durmadan yürümeniz dileğiyle... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2007
|
Alıntı:
ama daha ağaç sevgisini herhalde yerleştiremedim gönüllerine.Ama olsun ağaçlar net.gibi bir ailem olduktan sonra gam yemem.İnşaallah bu savaşı kazanacağız hep beraber.saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
-
Giriş Tarihi: 08-03-2007
|
Alıntı:
saygılarımla.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şunu da bilmenizi isterim ki gönlümde bir uhde olan ÇOBANKÖY'ümün mezarlığını ağaçlandırma ve yeşillendirme projesi kapsamında çok ağaç fidesine ihtiyacımız olacak.Bu ağaç sevdasına gönül vermiş ağaç sevdalıları olarak herkesin bu mezarlıkta bir dikili ağacı olmasını istiyorum.Bu konuda ki yardımlar beni çok sevindirecektir. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
-
Giriş Tarihi: 08-03-2007
|
O zaman.. siz haber ederseniz dikim zamanı biz de sizin köye fidanlarımızla geliriz. ![]() saygılarımla.. Not: ÇOBANKÖY de dikim günü şu gün haberinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Cengiz Bey, bu ağacın kokusu da verdiğim adreste tartışıldı. Tavşanlıda olduğu gibi başka kentlerde de var. Ankaranın sokaklarında dolu dersem abartmış olmam sanırım. Çankaya kaymakamlığının bulunduğu Namık Kemal Mahallesinin bir bölümü geniş bahçeli binalardan oluşuyor. Bu mahallede yol kenarlarında çınar ağaçları var. Bahçelerde ise değişik ağaçlar. Fakat bahçelerdeki ağacın da yarısı kokarağaçtır. Rahatsızlık verse bu insanlar yaşayamaz herhalde. Tanıdıklarım var. Gider geliriz. Bir şikayet duymadım. Bir, beş, on değil yüzlerce ağaçtan bahsediyorum. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hemen bu ağaçların tohumlarından ve yerlerde kendiliğinden bitmiş fidelerinden mezarlığa ekmeyi düşünüyorum.Bu ağaçların hızlı bir şekilde büyümesi ve her ortama uyum sağlaması beni heyecanlandırıyor.İnşaallah güzel bir yeşil ortama kavuşturabilirim en kısa zamanda.Bu konuda ki her türlü bilgi ve birikimlerinizi merakla bekleyeceğim.. CENGİZ HAVA |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
CENGİZ HAVA |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar ben bildiğiniz gibi KÖYÜMÜN MEZARLIĞINI YEŞİLLENDİRMEK İSTİYORUM projesi kapsamında hızlı bir şekilde ağaçlandırmak istiyorum.Kokarağaç seçeneklerimden birisi oldu.Bu ağacın tohumları ve fideleri TAVŞANLI da çok var.Bu PAVLONYA ağacını da bir alternatif olarak değerlendirmek istiyorum.Benim mezarlık ağaçlandırması yaptığım toprak analizi değerleri şöyle suyla doymuş işba%80 total tuz 0,100 PH doymuş toprakta7,94 kireç23,28 bitkilere yarayışlı fosfor12,63 bitkilere yarayışlı potasyum210 organik madde0,32 bünye sınıfı killi tuzluluk sınıfı_ TUZSUZ Şimdi bu değerlere göre pavlonya ağacı ve kokar ağac haricinde bir seçeneğim var mı? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2007
|
Sayın Hakan 7960; Mezarlık selvisi tohumları bugün kargoya verildi. selamlar. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Mehtap Gürbüz,böyle bir ulvi düşünce ile yapmış olduğunuz yardım yüzünden sizlere çok teşekkür ederim.İnşaallah her yetişen selvide sizi ve ağaclar net dostlarını hep hatırlayacağım.Saygılar... |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar şimdi ağaçların tohum zamanı.KÖYÜMÜN MEZARLIĞINI YEŞİLLENDİRMEK İSTİYORUM kapsamında bana yardımcı olacak arkadaşlardan tohum yardımı bekliyorum.Bunları ağaç olarak görmek ileride bizleri memnun edecektir.selamlar... |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cengiz HAVA ulucami mah.TOKİ sitesi C/2 blok kat:5 no:21 TAVŞANLI/KÜTAHYA GSM:05357700716 |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Kudret bey,sinameki tohumları elime ulaştı.Çok teşekkür ederim.Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar elinde çeşitli rengarenk çiçek tohumu olanlar varmı acaba? KÖYÜMÜN MEZARLIĞINI YEŞİLLENDİRMEK İSTİYORUMprojesi kapsamında mezarlık girişi ve çeşitli yerlerine bu tohumları ekip güzel bir görünüm sağlamak istiyorum.Ağaçların yanında bu tip çiçeklendirmeler güzel oluyor.Şimdiden herkese teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepsi de sıcak, soğuk ve kuraklığa son derecede dayanıklı ve şu anda bile çiçek açıyor. Çok uzun çiçekli dönemleri var. İstersen (Fatiha'lardan benim ölmüşlerime de bir pay düşer ümidiyle) gönderebilirim. ![]() Allah senden razı olsun, bu güzel teşebbüsün için. |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
selam
Alıntı:
Fatihalardan elbette ki sizin de payınıza düşecektir.ALLAH katında hiç birşey kayıp olmaz.Sizlerden de ALLAH RAZI OLSUN. Cengiz HAVA TOKİ sitesi c/2 blok kat5 no21 Tavşanlı/KÜTAHYA GSM05357700716 |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Mahir abi,göndermiş olduğun koli elime ulaştı.Allah senden razı olsun bu çiçekler her açışında seni hatırlayacağım.İnanın beni çok memnun ettiniz herşiey gönlünüzce olsun... Cengiz HAVA |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Sabah Sefalarını söktüm geçen gün. Bir sürü tohum topladım. Hfz Hanım'ın gönderdiği Akşam Sefası tohumlarından da göndericem size. Ama bahara daha çok var. Şubat ayına kadar elime geçenleri de biriktirir, toptan gönderirim. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
selam
[QUOTE=limon;173014]Sabah Sefalarını söktüm geçen gün. Bir sürü tohum topladım. Hfz Hanım'ın gönderdiği Akşam Sefası tohumlarından da göndericem size. Ama bahara daha çok var. Şubat ayına kadar elime geçenleri de biriktirir, toptan gönderirim. Sayın LİMON,ilginize çok teşekkür ederim.Elbette akşam ve sabah sefalarına talibim.İnşaaallah şubat ayında nasip olursa elime geçer ve toprak ile buluştururum. Mezarlıkta okunan her fatihadan sizlerin de payı olacaktır.Bulabileceğimiz her türlü çiçek tohumlarına talibim.Burayı mezarlığın gizli esrarlı havasından kurtarıp güzel ve kokulu bir ortama kavuşturmak istiyorum. Cengiz HAVA |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-09-2007
|
isterseniz bende meşe palamudu gönderebilirim köyünüz için? |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Yücel Özlem;175822]Cengiz Bey selamlar, iğde, akasya dikmeyi unutmayın. dayanıklı ve çiçekli ağaçlardır. Çiçekleri de güzel kokar. Ha, erguvanı da unutmayalım. İğdeyi, çelikten kolayca üretebilirsiniz. Sevgiler. Sayın Yücel ÖZLEM inanın aynı düşünceler içindeydim.Bu sene değişiklik olarak iğde ağacını denemeye karar vermiştim.Bu topraklarda gelişme sağlıyor.Benim evim mezarlığa 100 metre uzaklıkta ve 5-6 tane iğde ağacım var hepsi de çok güzel gelişti ve meyveleri harika oluyor.Bu sene tüm komşular bu iğde ağaçlarından toplamak için sıraya girdiler dersem inanın abartmış olmam.Böyle olunca bu iğdelerden çelik alarak üretmeyi ve dikmeyi planlamıştım.Demek ki gönüllerimiz birmiş.Güzel bir çalışma olacağına inanıyorum.akasya fidesini de bu siteye üye bir arkadaşım mart ayında bursadan gönderecek.İnşaallah el birliği ile KÖYÜMÜN MEZARLIĞINI YEŞİLLENDİRME de başarılı olacağız ve örnek bir çalışma olacak.Tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruım tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için.Her zaman bu faydalı önerilerinizi bekleyeceğim.. Sevgi ve saygıyla... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın quercuslover ilginize çok teşekkür ederim.zahmet olmazsa alabilirim.Herşey için çok teşekkür ederim.Selam ve saygı ile... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|