agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Ağaçlar Hakkında Genel Konuşmalar
(https)

Beğeni Düzeni7Beğeniler
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 3 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-08-2023, 15:10   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 07-07-2016
Galeri: 1
Merhaba Feyzullah 714 .

O kişilerden birisi benim. Bazen yoldaki araba etrafında polis jandarma aranıyor, kaza olay var zannediyor,bazen asayiş için soruyorlar. Ezberleyenler geçerken korna çalıp selam veriyor.

Süsen, sedum, , dağ sümbülü, çiğdem, kazık köklü tohumlar , at kestanesi , akasya, ihlamur, ceviz, meşe, gibi susuz yetişen ,yer örten **** asli orman olcak tohumları dikiyorum .
Bunlardan meşenin kuruma ihtimalini sıfır nerdeyse. Ceviz at kestanesi gibi kazık kokluler o sene yağış alamayip kurusa da kökun sonuna kadar kuruma olmadığı için tekrar sürüyor.

Alyantusu ic anadolu da istediğiniz kadar dikin , kayalık beton asfalt yoksa **** orman içi değilse veya su kaynağında degilse bir süre sonra cilizlayip kuruya kalıyor. Karadeniz ormanları için istilacı kötü bir tür. Fakat suyun hiç olmadığı beton asfalt çatı kayalik üstlerinde yetişiyor . böyle ters tuhaf bir ağaç. Gözlemlemek isteyen Batıkent Kızılay metrosu ile giderken metro güzergahındaki çakılliklara baksın. Her sene kesiyorlar her sene sürüyor. Beton yapılı açık kanalizasyon kenarları ve içlerinde , dere kanalizasyon yatakları için uygun . Kirli atık suyu temizliyor, kirli hava , ağır metal vb bozucu etkileri ağaç içine alıyor.

belgi.info Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025